KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2024 Salı
°C

En sert yumruk belediye bingölspor'dan

Belediye Bingölspor ringlerde büyük başarı yakaladı. İller arası Bahar Kupası’nda boksörlerimiz 2 birincilik 1 ikincilik, 5 üçüncülük kazanarak takım halinde birinci oldu.

En sert yumruk belediye bingölspor`dan
11 NİSAN 2012 ÇARŞAMBA 00:39
0
7681
1
AA aa

Ankara Şefik Tetik Boks Eğitim Merkezi'nde 5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılan müsabakalarda 35 ilden 252 sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya Belediye Bingölspor 11 boksörle katıldı. 32 spor kulübünün şampiyonluk kupası için kıyasıya mücadele ettiği, nefes kesen maçlar sonunda takım sıralamasında rakiplerine açık ara fark atan Belediye Bingölspor Kulübü 8 sporcunun ilk üçe girerek büyük bir başarı yakaladığı müsabakalarda takım halinde birinci oldu. Dereceye giren kulüplere kupalarını Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz verdi.

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks İl Temsilciliği tarafından 5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenen Bahar Kupası Boks Müsabakalarına sporcuların ve seyircilerin ilgisi yüksek oldu.

Kalkınma Bakanı Yılmaz'dan boksörlere destek

Müsabakaların final gününde sporculara moral ve destek vermek için Şefik Tetik Boks Eğitim Merkezine gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, gençleri spor salonlarına çekerek onları kötü alışkanlıklardan koruyanlara ve organizasyonu düzenleyen yetkililere teşekkür ederek, 40 kiloda dereceye giren sporcularımızdan Serkan Argunağa'ya madalyasını taktı.

Şampiyonayı değerlendiren Belediye Bingölspor Kulübü Boks Takımı Antrenörü Vahyettin Alanda, “Müsabakalarda sporcularımızın aldığı başarı bizleri mutlu etti. Şampiyonluk madalyalarını başta Belediye Başkanımız Sayın Serdar Atalay'a ve camiamıza hediye ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın destekleri ile başarıyı yakaladıklarını dile getiren Alanda, destekler artıkça başarıların geleceğini belirterek, “Bingöl'de ilk kez böyle bir başarıyı yakaladık. Desteklerini bizden hiç esirgemeyen Sayın Serdar Atalay başta olmak üzere Kalkınma Bakamınız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Bingöl eski milletvekili Kazım Ataoğlu'na, Bingöl Valisi Sayın Mustafa Hakan Güvençer'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Erdal Arıkan'a, Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Burhan Arıkız'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Enver Bazencir'e, Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Namık Toplu'ya, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Yardımcısı Sayın Mithat Kaya'ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarına katılmaktır. İlimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bingöl'de çok kaliteli sporcular var. Sporcularımız desteklenirse başarıların arkası gelecektir” diye konuştu.

Şampiyonada Belediye Bingölspor boksörlerinden, küçük minikler 37 kiloda alt miniklerde Yusuf Çetkin üçüncü, 40 kiloda alt miniklerde Serkan Ergunağa birinci, 46 kiloda Melikşah Özsoy (Gençlikspor Kulübü) birinci, 37 kiloda üst minikler Enes Yararlı üçüncü, 38,5 kiloda Kerem Çetkin (Çanspor Kulübü) üçüncü, 44,5 kiloda Resul Çetkin üçüncü, 50 kiloda Barış Ateş üçüncü, 52 kiloda Sinan Çeçen(Yeni Mahalle Gençlikspor Kulübü) ikinci oldu.

Ayrıca müsabakalarda Belediye Bingölspor Kulübü Boks Takımı Antrenörü Vahyettin Alanda yılın antrenörlük ödülünü alarak büyük başarı yakaladı.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
nihat kaya (@Misafir_8292)
11 Nisan 2012 Çarşamba 14:10
vahyettin hocam öncelikle seni ve sporcularını canı gönülden tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.sizin başarınız bizim başarımızdır,bu başarı bingölün başarısıdır.bu başarıya herkesin gurur duyması ve bu başarıyı tebrik etmesi lazım.blediye başkanı sayın serdar atalay ve gençlik hizmetleri ve spor il müdürü sayın erdal arıkan'sayelerinde bu başarıyı elde ettiniz.bu tür destekler daha da artılırsa boks olsun,atletizm olsun ve diğer branşlar olsun başarı daha da çok artacaktır.hakkımızda hayırlısı olması dileğiyle.
06.05.2024
15:10
Bingöl`de deprem çalıştayı
Bingöl'de deprem çalıştayı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Bingöl genelinde 2 bin 544 yapının yıkılarak dönüşümü gerçekleştirilmiştir' dedi. Bingöl Valisi Usta ise '6 Şubat depremlerinden sonra Bingöl'de hasar tespit çalışmalarında toplam 29 bin 26 adet başvuru alınıp incelenmiştir' bilgisini paylaştı. İşte açılış konuşmalarından öne çıkan başlıklar…
06.05.2024
14:44
Bingöl Havalimanı`nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanında valizlere zulalanmış şekilde 37 kilo 200 gram skunk esrar ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.
06.05.2024
14:27
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor
Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre benzin ve motorin grubuna salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,5 liralık indirim bekleniyor. İşte Bingöl'deki güncel akaryakıt fiyatları ve indirim sonrası oluşacak fiyat tablosu…
06.05.2024
13:47
Karlıova Mayıs`ta beyaza büründü
Karlıova Mayıs'ta beyaza büründü
Baharı yaşarken bir anda hava sıcaklığında yaşanan düşüşle birlikte Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, yüksek kesimler ve köylerinde kar etkili oldu. Dağlar ve köyler beyaza büründü.
06.05.2024
13:46
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl ve çevresinde yağışların süreceğini bildiren Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.
06.05.2024
13:45
Bingöl`de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de bulunan 49,7 MW'lık Metafor Rüzgâr Enerjisi Santrali (RES) ve Ağrı'da bulunan 33,6 MW'lık Yakaağzı RES, İş Enerji bünyesine dahil oldu. İş Enerji, bu alımla birlikte toplam kurulu gücünü 1000 MW'a çıkardı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın