KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mart 2026 Cumartesi
°C

Erva'yı Bakan Yardımcısı duydu

Uzaktan eğitimin ilk gününde heyecanla takip ettiği dersin sonunda öğretmenin 'tebrik ediyorum çocuklar' sözü üzerine 'bizi duyuyor mu?' diyen Bingöl Gazi İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Erva Nur Başbuğ'un sosyal medyaya yansıyan görüntüsü üzerine Milli Eğitim Bakan Yardımcısı 'Duyuyoruz' karşılığını verdi.

Erva`yı Bakan Yardımcısı duydu
24 MART 2020 SALI 14:34
10
3946
0
AA aa

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yüz yüze eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için TRT-EBA TV ile Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden uzaktan eğitim başladı. Bingöl'de, bazı veliler TRT-EBA TV üzerinden verilen ilk derse katılan çocuklarının heyecanını cep telefonlarıyla çekerek sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Heyecanla takip ettiği ders esnasında öğretmenin anlatımı tamamlayınca sarf ettiği “Tebrik ediyorum çocuklar, çok başarılıydınız” sözüyle şaşkınlık yaşayan Bingöl Gazi İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Erva Nur Başbuğ, babasına dönerek “Bizi duyuyor mu?” diye sordu.

Erva'nın bu görüntüsü Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanınca Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran da twitter'den yanıt verdi; “Duyuyoruz elbette kuzum”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik`ten İlk Roman:
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
07.03.2026
03:00
Karlıova`da Trafik Cezası Tartışması!
Karlıova'da Trafik Cezası Tartışması!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kesildiği iddia edilen 180 Bin TL'lik rekor trafik cezası tartışma konusu oldu. Siyasi kimliğiyle tanınan İlyas Bingöl, aracına kesilen cezanın ardından yaşanan süreci sosyal medya hesabından paylaşarak konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheli şahıs ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl'de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturuyor. Tiyatro ve çocuk gösterileriyle renklenen programlar, ilahi konserleriyle de Ramazan'ın manevi atmosferini salona taşıyor.
07.03.2026
02:57
FKA`ya personel alımı başvuruları başladı
FKA'ya personel alımı başvuruları başladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesi'nde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ile 1 destek personeli (programcı) alımı yapacağını duyurdu.
07.03.2026
02:56
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın