KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Eşini ve çocuğunu öldüren zanlı tutuklandı

Bingöl'de cinnet getirip eşini ve oğlunu öldüren, 2 çocuğunu da yaralayan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Eşini ve çocuğunu öldüren zanlı tutuklandı
09 MAYIS 2019 PERŞEMBE 19:08
7
4523
2
AA aa

Olay, Karlıova ilçesi Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan eski banka küme evlerinin bulunduğu bölgede yer alan tek katlı müstakil evde meydana gelmişti. 31 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Ömer Dinler, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı cinnet getirip, eşi Songül (25), çocukları Efekan (9), Muhammed Yusuf (7) ve Fatih'i (2) vurmuş, olayda eşi ve Efekan hayatını kaybetmişti.

Olayda ağır yaralanan kardeşlerden 7 yaşındaki Muhammed Yusuf ile 2 yaşındaki Fatih, Karlıova'dan Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk nakledildi. Hastanede yapılan müdahalelerin ardından durumları kritik olan çocuklar, ambulanslarla bu kez Elazığ'a sevk edildi. Medical Park Elazığ Hastanesi'nde tedavi altına alınan Muhammed Yusuf ameliyat edilerek yoğun bakım servisine kaldırıldı. 2 yaşındaki Fatih ise Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Her iki yaralının da durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

MAHKEMECE TUTUKLANDI

Olaydan sonra teslim olan Zanlı Dinler ilçe emniyet müdürlüğünde yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44284)
10 Mayıs 2019 Cuma 02:45
Allah ıslah etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44270)
09 Mayıs 2019 Perşembe 22:08
Kendi kafana sıksaydın ya ne istedin o kadından ve çocuklardan cani herif
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın