KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Fb'den saran açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, eski yönetici Sadettin Saran'ın bugün basın toplantısı yaparak yönetime talip olduğunu açıklaması üzerine, Saran ile ilgili açıklamalar yaptı.  

Fb`den saran açıklaması
25 MAYIS 2006 PERŞEMBE 20:12
0
1413
0
AA aa
Kulübün resmi internet sitesinde, "Hem kulübe icra takibi yapıyor, hem de görev almak istiyor" başlığıyla yayımlanan yazıda, "Fenerbahçe'de göreve talip olacak kişilerin geçmişinde ya da geleceğinde (Kendi kulübüne icra takibi yapmak, kulübün kredibilitesi olmadığını söylemek ve televizyon yayın şirketleriyle spor sektöründe kazanç amaçlı kurumlara sahip olmak ve Fenerbahçe'nin sırtından para kazanmanın) yöneticilik etiğine uyup uymadığının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz" denildi.

Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
"Sadettin Saran'ın televizyon yayınları, show ve spor konularında profesyonel olarak çalışan pek çok firması vardır. Fenerbahçe Kulübü'nün UEFA ile ilgili maçlarının televizyon yayın hakları beş yıl süre ile Saran tarafından satın alınmıştır. Daha sonra Saran, bu sözleşme ile satın aldığı haklara ek olarak yeni yayın ve reklam hakları almak için Nihat Özdemir ve Hamdi Akın'ın da bilgileri dahilinde yönetime başvurmuştur. Bu ısrarlar üzerine, Saran'ın lehine olarak sözleşmeye ek sözleşme yapılmıştır. Bu sözleşmenin teminatı olarak Saran'a kulüp tarafından 'tarihsiz bir teminat çeki' verilmiştir. Çekin teminat için ve tarihsiz olduğunun kanıtı bizzat Saran'ın basın açıklamasıdır. Çekin üzerindeki tarih boşluğuna 25.11.2005 tarihi atılarak kullanılmış ve icraya verilmiştir. Ciro edildiği söylenen Alman firması, Saran'ın da ilişkili olduğu bir firmadır. Kulübe hibe ettiğini ifade ettiği 500 bin dolar ise yönetime talip olan herkesin taahhütleri çerçevesinde yapılan bir işlemden başka bir şey değildir."

Açıklamada, kulübün Vakıflar Bankası'ndan 2 milyon dolar kredi alamadığı iddiasının gerçek dışı olduğu, sadece Vakıflar Bankası'nda Fenerbahçe Kulübü'nün 40 milyon dolar kredi limiti olduğu ifade edildi.

Açıklamada, Sadettin Saran'ın Galatasaray'ın en zor zamanında peşin para vererek sarı-kırmızılıların geleceğe yönelik yayın haklarını satın aldığı da iddia edildi.

mynet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın