KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Fen lisesi yılın kaliteli okulları arasında yer aldı

TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı(MEB)’nın belirlediği yılın kaliteli okulları arasında yer aldı.

Fen lisesi yılın kaliteli okulları arasında yer aldı
28 MART 2012 ÇARŞAMBA 00:44
0
1799
0
AA aa

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), “Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Uygulamaları Ödül Yönergesi” çerçevesinde “Yılın Kaliteli Okulu/kurumu” ve “Yılın Kaliteli Ekibi” ödüllü kategorilerini açıkladı. Bakanlığın eğitimde kalite yürütme kurulu üyeleri arasından oluşturulan ekiplerce 12-21 Mart 2012 tarihleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda Bingöl TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi ,  “Yılın Kaliteli Okulu/kurumu “ kategorisinde saha ziyaretine kalan 12 okul arasına girdi. 

2011-2012 yılı Eğitimde Kalite Yönetimi Ödülleri Ankara'da Haziran ayında düzenlenecek “Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 8. Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni”nde sahiplerini bulacak. 

Konu ile ilgili düşüncelerini aktaran TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi Müdürü Yadin Çelik, günümüzde kalite ve başarı okulların eğitim ve öğretim alanında rekabet etmelerini belirleyen unsur olduğunu belirterek, “Kalite” dalında Türkiye'de saha ziyaretine kalan 12 okul arasına girmelerinin kendileri için mutluluk verici olduğunu ve okullarının dereceye gireceğine olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.06.2026
18:42
Bingöl Aşağıçarşı Yolu İhaleye Çıkıyor
Bingöl Aşağıçarşı Yolu İhaleye Çıkıyor
Bingöl Belediyesi, Aşağı Çarşı Yol Yapım Projesi için ihaleye çıkıyor. 4 kilometrelik güzergâhta yürütülecek çalışmalar kapsamında yol genişliği 18 metreye çıkarılacak, imar planına uygun acele kamulaştırma kararı doğrultusunda 10 mesken ve 28 ahır kaldırılacak. Projede ayrıca Hacı Rıza Camii bölgesine yaya merdivenleri ve yürüyüş yolu yapılacak.
03.06.2026
18:22
Tosun:
Tosun: 'Bingöl'ün Altındaki Güç, Bölgenin Geleceğini Değiştirebilir'
Bingöl ve çevresindeki jeotermal yatırımlara karşı başlayan direniş üzerine değerlendirmelerde bulunan Jeotermal Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun, Bingöl'ün fay hatları üzerindeki konumunun yalnızca deprem riskiyle değil, aynı zamanda jeotermal potansiyeliyle de bilimsel olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
03.06.2026
18:12
A Milli Takım`a Dünya Kupası`nda Bingöl Balı Teklifi
A Milli Takım'a Dünya Kupası'nda Bingöl Balı Teklifi
Bingöl Balı Üreticileri Birliği, Dünya Kupası sürecinde A Milli Futbol Takımı'nın günlük enerji ihtiyacının karşılanmasına katkı sunmak amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na Bingöl Balı desteği teklifinde bulundu.
03.06.2026
17:41
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde İmplant Tedavisi Başladı
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde İmplant Tedavisi Başladı
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde implant tedavi hizmeti uygulanmaya başlandı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Samet Tatlı, yeni hizmetle vatandaşlara daha kapsamlı ve nitelikli sağlık hizmeti sunulacağını söyledi.
03.06.2026
03:36
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıl sonra profesyonel liglerde yeniden umut olan, şampiyonluklarla 2. Lig kapısını aralayan 12 Bingölspor'da tarihi bir kırılma yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ın görevi bırakma kararı, sadece bir yönetim değişikliği değil; Bingöl futbolunun geleceğine ilişkin ciddi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.
03.06.2026
00:20
Kiğı`da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Kiğı'da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Bingöl'ün kuzey ilçelerinde yıllardır çözülemeyen ulaşım sorunları yeniden gündemde. Kiğı-Bingöl yolu başta olmak üzere Yedisu ve Yayladere bağlantılarındaki yol problemleri, bölge halkının tepkisini her geçen gün artırırken vatandaşlar seslerini duyurmak için Karayolları Elâzığ 8. Bölge Müdürlüğü'ne kadar yürüyüş düzenlemeye hazırlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın