KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Filede şampiyonluk günü

İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2007–2008 Yılı Faaliyet Programında yer alan Yıldızlar Kız-Erkek Voleybol İl Birinciliği Yarışması'nda bugün final maçları oynanacak.

Filede şampiyonluk günü
03 ARALIK 2007 PAZARTESİ 09:28
0
1241
0
AA aa
Çekişmeli sahnelerin yaşandığı maçlarda haftasonu yarıfinal müsabakaları gerçekleştirildi.
Cumartesi günü erkeklerde 2 maç yapıldı. Saat 13.00'da Sarıçiçek İlköğretim Okulu ile Solhan Yenibaşak YİBO karşılaştı. Müsabakayı 3–1 galip tamamlayan Yenibaşak YİBO, adını finale yazan takım oldu.
Günün ikinci maçı saat 15.00'da Çavuçlar Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu ile Vali Kurtuluş Şişmantürk İlköğretim Okulu arasında yapıldı. Bu maçı 3–1 üstünlükle tamamlayan Çavuşlar İlköğretim Okulu finalde Yenibaşak YİBO'nun rakibi oldu.
Pazar günü kızlarda yarıfinal müsabakaları yapılırken erkeklerde üçüncülük-dördüncülük maçları oynandı.
Pazar günü saat 09.00'da Vali Güner Orbay İlköğretim Okulu ile Serkan Akyaz İlköğretim Okulu kız takımları karşılaştı. Maç 3–1 galip tamamlayan Vali Güner Orbay İlköğretim Okulu,  kızlarda adını finale yazan ekip oldu.
Günün ikinci kızlar maçı saat 15.00'da Cumhuriyet Kız YİBO ile Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu arasında yapıldı. Bu maçı 3-0 kazanan Cumhuriyet Kız YİBO finalde Vali Güner Orbay İlköğretim Okulu'nun rakibi oldu.
Günün bir diğer karşılaşması ise saat 13.00'da Vali Kurtuluş Şişmantürk İlköğretim Okulu ile Sarıçiçek İlköğretim Okulu erkek takımları arasında gerçekleştirildi. Finalistlerin belli olduğu erkekler kategorisinde 3.-4. maçını Vali Kurtuluş Şişmantürk İlköğretim Okulu 3-1 kazandı. Bu sonuca göre Vali Kurtuluş Şişmantürk İlköğretim Okulu 3'üncü, Sarıçiçek İlköğretim Okulu 4'üncü oldu. Kızların 3.-4. maçı ise bugün saat 09.00'da Serkan Akyaz ile Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulları arasında yapılacak.
Erkeklerin final müsabakası bugün saat 11.00'da Çavuşlar Yeni Yerleşim ile Solhan Yenibaşak YİBO arasında, kızların final maçı ise saat 13.00'da Vali Güner Orbay ile Cumhuriyet Kız YİBO arasında yapılacak.
Şampiyon olan takımlar, grup yarışmalarında Bingöl'ü temsil edecekler.
 
 

 

 



BingolOnline/Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.02.2026
19:21
Bingöl tek yürek olmaya hazırlanıyor! Dev ekran kurulacak
Bingöl tek yürek olmaya hazırlanıyor! Dev ekran kurulacak
Lider 12 Bingölspor'un şampiyonluk yolundaki kritik karşılaşması öncesi PFDK'nın verdiği 'seyircisiz maç' cezasına karşılık kent genelinde dayanışma çağrıları yapıldı. Belediye Başkanı Erdal Arıkan, maç saatinde stat önüne dev ekran kuracaklarını açıklarken, Bingöl halkı, tribünde olamasa da takımının yanında olacak.
13.02.2026
18:02
Vali Çelik Kiğı`da muhtarlarla bir araya geldi
Vali Çelik Kiğı'da muhtarlarla bir araya geldi
Bingöl Valisi Cahit Çelik Kiğı ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
13.02.2026
13:42
Hesarek`te gerçeğini aratmayan tatbikat
Hesarek'te gerçeğini aratmayan tatbikat
Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'nde yapılan çığ ve telesiyejde mahsur kalma tatbikatı, gerçeği aratmadı. Tatbikatı yöneten Vali Yardımcısı Şahin; 'Arkadaşlarımızın disiplin içerisinde hareket ettiği, verilen talimatlara titizlikle uyduğunu gözlemledik.'
12.02.2026
17:01
Suça Sürüklenen Çocuklara
Suça Sürüklenen Çocuklara 'Diversiyon' Modeli!
Adalet Bakanlığı, suça sürüklenen çocukların cezaevine girmeden topluma kazandırılmasını hedefleyen 'Diversiyon' modeli üzerinde çalışıyor. 16 ülkede uygulanan sistem, yargılama yerine eğitim ve denetimi esas alıyor. Ancak modelin Türkiye'de ne kadar başarılı olacağı tartışma konusu.
12.02.2026
16:45
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Büyük Başarı
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Büyük Başarı
57. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finali'nde Bingöl rüzgârı esti. 20 projeyle yarışmaya katılan Bingöllü öğrenciler, farklı alanlarda birincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
12.02.2026
16:09
Genç`te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Genç'te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, kalp ve böbrek rahatsızlıklarıyla mücadele eden Yağmur Ok'un talebi üzerine, günlük yaşamını kolaylaştıracak özel bir koltuk desteği sağladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın