KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Şubat 2026 Cuma
°C

Fka'da başkanlık dönemi bingöl'de

Fırat Kalkınma Ajansı'nın Haziran Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Elazığ Valiliği Toplantı Salonu'nda; Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirildi.

Fka`da başkanlık dönemi bingöl`de
02 TEMMUZ 2011 CUMARTESİ 01:21
0
2261
0
AA aa

Fırat Kalkınma Ajansı'ndan yapılan açıklamada toplantının içeriği ve kararları kamuoyuna duyuruldu.

Açıklamada, "Fırat Kalkınma Ajansı'nın Haziran Ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bingöl Valisi Hakan Güvençer başkanlığında; Elazığ Valisi Muammer Erol, Malatya Valisi Ulvi Saran ve ajans yönetim kurulu üyelerinin katılımları ile Elazığ Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Bildiğiniz üzere Fırat Kalkınma Ajansı 2010 Yılında Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı ve Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı olmak üzere 2 program başlatmıştı. Toplantımızda öncelikle uygulama ve izleme süreçleri devam eden bu programların mevcut durumu ile ilgili değerlendirmemiz olmuştur" denildi.
2011 yılında uygulanacak destek programlarının ilk paketinin mayıs ayında başlatıldığı belirtilen açıklamada, 6 Mayıs 2011 tarihi itibariyle başlatılan Teknik Destek Programı ve 13 Mayıs 2011 tarihi itibariyle başlatılan Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı için yılsonuna kadar bütçe olanakları doğrultusunda başvuruların alındığı kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Proje teklif çağrısı yöntemi ile uygulanacak Mali Destek Programları özel sektöre ve kamuya yönelik iki ayrı grup halinde planlanmış olup, kamuya yönelik olan ilk grup kapsamındaki Turizm ve Sanayi Altyapılarının Geliştirilmesi ve Turizm Sektörünün Geliştirilmesi Mali Destek Programları 29 Haziran 2011 günü itibariyle yürürlüğe konmuştur. İlgili programların bütçesi sırasıyla 7 milyon TL ve 4,5 milyon TL olup, kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, OSB ve KSS'ler, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları bu programlardan yararlanabileceklerdir. Fırat Havzasının kültür turizm koruma ve geliştirme bölgesi ilan edilmesi ve ajansımızın yıl içinde yürüteceği turizm ve tarım potansiyelinin tespiti ve strateji belirleme çalışması bu destek programları ile bölgede tamamlayıcı bir etki yapacaktır. 15 Ağustos 2011 tarihine kadar başvuru yapılabilecek bu destek programlarının tanıtımına yönelik bilgilendirme toplantıları ve proje hazırlama eğitimleri de ajans uzmanlarımız tarafından önümüzdeki haftadan itibaren illerimizde başlatılacaktır.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.02.2026
18:15
'Zazalar Kürt mü?' tartışması yeniden gündemde
Sosyal medyada yeniden alevlenen 'Zazalar Kürt'tür / değildir' tartışması akademik çevrelerde yıllardır sürerken, sosyal medyada karşıt görüşlerin birbirini etiketlediği ve tartışmanın ideolojik bir zemine kaydığı görülüyor.
05.02.2026
18:11
DEM Parti`den Çalıkağıl tepkisi! `17 Kilometrelik Yol Yıllardır Yapılmadı`
DEM Parti'den Çalıkağıl tepkisi! '17 Kilometrelik Yol Yıllardır Yapılmadı'
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Grubu, Yayladere'ye bağlı Çalıkağıl Köyü'nün yol ve elektrik sorunlarının ciddi mağduriyetlere yol açtığını belirterek yetkililere çağrıda bulundu.
05.02.2026
17:08
Bingöl, TÜBİTAK Proje Yarışmasında Zirvede
Bingöl, TÜBİTAK Proje Yarışmasında Zirvede
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ön değerlendirme sonuçlarına göre Bingöl, 8 il arasında 20 projeyle birinci sırada yer aldı.
05.02.2026
16:45
Bingöl`de şehir içi toplu taşımaya zam!
Bingöl'de şehir içi toplu taşımaya zam!
Bingöl Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edilen yeni tarife, 07 Şubat 2026 Cumartesi günü itibariyle yürürlüğe girecek. Yeni tarifeyle şehir içi toplu taşıma ücretleri şöyle olacak;
05.02.2026
14:58
YKS 2026 başvuruları başlıyor
YKS 2026 başvuruları başlıyor
Üniversite hayali kuran milyonlarca adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. 20-21 Haziran'da yapılacak YKS'de başvurular 06 Şubat 2026 Cuma günü başlıyor. Adaylar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini yapabilecek.
04.02.2026
15:41
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah`ın Taksimatına Düşmanlıktır
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah'ın Taksimatına Düşmanlıktır
HÜDA PAR'ın Bingöl'de düzenlediği 'Anadilimi Seçiyorum' panelinde konuşan Mersin Milletvekili Faruk Dinç, dil çeşitliliğinin ilahi bir nimet olduğunu belirterek, dillere yönelik düşmanlığın fıtrata ve Allah'ın taksimatına karşı çıkmak anlamına geldiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın