KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Futbolda Şiddetin Önüne Geçilecek

Bingöl Valiliği'nde toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, futboldaki şiddetin önlenmesi ve Yenimahalle Çamlık'ta futbol müsabakalarının oynanması görüşünü masaya yatırdı.

Futbolda Şiddetin Önüne Geçilecek
05 EKİM 2018 CUMA 19:57
1
2749
3
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 28 Kasım 2012 tarihinde yürürlüğe giren ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi' kapsamında alınacak emniyet ve güvenlik tedbirleri görüşüldü.

2018-2019 sezonu içerisinde Şehir Stadyumu başta olmak üzere diğer spor tesislerinde yapılacak olan müsabakalar ile ilgili emniyet ve güvenlik tedbirlerinin görüşülmesi, bu sezon BAL Liginde mücadele edeceklerin Özel Güvenlik Personeli hususunun görüşülmesi, merkeze bağlı Güveçli Köyü ve Yenimahalle Çamlık Sentetik sahalarının kırsal alana yakın olmasından dolayı Amatör Spor Kulüpler Federasyonunun talebi üzerine bahse konu sentetik sahalarda müsabaka oynanması için gerekli görüşlerin sağlanması ile öneri ve talepler görüşüldü.

 Toplantıda Vali Mantı, 2018-2019 Sezonunda BAL Liginde mücadele edecek olan takımlarından 12 Bingölspor ve Karlıova Yıldırımspor'a başarılar diledi.

Toplantıya Vali Mantı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Yusuf Gemici, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Temsilcileri ve Spor Kulüpleri temsilcileri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31732)
08 Ekim 2018 Pazartesi 08:15
Mevcut vali kadar halk ile iç içe olan bir valimiz olmadı. Tabi ki eksikleri var ama insanı sorması çok yerinde bir karar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31714)
06 Ekim 2018 Cumartesi 21:53
Dağdan inip itirafçı olanlar kamu görevlisini tehdit ediyor fiili saldirida bulunuyor, zorbalık yapıyor. Hangi siyasetciler, yoneticiler var bu isin arkasinda babayigit valim. Bunların da takipçisi olun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31707)
06 Ekim 2018 Cumartesi 09:02
Sayın Vali Bey zaman zaman icamar kafeye gelirken araçlarınız ile yolları kapatıp halkı rahatsız ediyorsunuz. Valiligin onune park edip yaya olarak gelseniz ayrıca oraya girmeden kahvelerde oturan halkıda bir selamlayıp halini hatırını sorsanız daha iyi iyi olmazmı.
22.07.2026
02:18
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Mehmet Boğatekin'in hikâyesi, Bingöl'de bir dut ağacının dallarında başlayan türkülerle, yıllar sonra ahırda gizlice çalınan bir sazın izinde gurbete uzanıyor. 40 yıl boyunca memleket hasretini türkülerine taşıyan Boğatekin, bugün kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan Zazaca'nın ve kültürel hafızanın yaşatılması için ses veriyor.
22.07.2026
02:17
Bingöl`ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'de 2027-2031 İl Afet Risk Azaltma Planı için hazırlıklar başladı. Vali Cahit Çelik, başta Yedisu fay segmenti olmak üzere kentin afet risklerine karşı daha dirençli hale getirilmesi için yapı stokunun güçlendirilmesi ve riskli yapıların dönüşümünün önemine dikkat çekti.
22.07.2026
02:16
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl-Elâzığ karayolu Adliye karşısında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
22.07.2026
02:15
Yeşilay Bingöl`den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl'den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında semt pazarlarında vatandaşlarla bir araya gelerek farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
22.07.2026
02:14
Gökçekanat`ın içme suyu sorunu Meclis gündeminde
Gökçekanat'ın içme suyu sorunu Meclis gündeminde
Bingöl Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Hülakü, Gökçekanat köyünde yıllardır devam ettiği belirtilen içme suyu sorununu İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'ye yönelttiği yazılı soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı.
22.07.2026
02:13
Çapakçur Köprüsü`nde zincirleme kaza
Çapakçur Köprüsü'nde zincirleme kaza
Bingöl'de 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası maddi hasarla atlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın