KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Temmuz 2026 Cuma
°C

Futbolda Şiddetin Önüne Geçilecek

Bingöl Valiliği'nde toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, futboldaki şiddetin önlenmesi ve Yenimahalle Çamlık'ta futbol müsabakalarının oynanması görüşünü masaya yatırdı.

Futbolda Şiddetin Önüne Geçilecek
05 EKİM 2018 CUMA 19:57
1
2755
3
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 28 Kasım 2012 tarihinde yürürlüğe giren ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi' kapsamında alınacak emniyet ve güvenlik tedbirleri görüşüldü.

2018-2019 sezonu içerisinde Şehir Stadyumu başta olmak üzere diğer spor tesislerinde yapılacak olan müsabakalar ile ilgili emniyet ve güvenlik tedbirlerinin görüşülmesi, bu sezon BAL Liginde mücadele edeceklerin Özel Güvenlik Personeli hususunun görüşülmesi, merkeze bağlı Güveçli Köyü ve Yenimahalle Çamlık Sentetik sahalarının kırsal alana yakın olmasından dolayı Amatör Spor Kulüpler Federasyonunun talebi üzerine bahse konu sentetik sahalarda müsabaka oynanması için gerekli görüşlerin sağlanması ile öneri ve talepler görüşüldü.

 Toplantıda Vali Mantı, 2018-2019 Sezonunda BAL Liginde mücadele edecek olan takımlarından 12 Bingölspor ve Karlıova Yıldırımspor'a başarılar diledi.

Toplantıya Vali Mantı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Yusuf Gemici, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Temsilcileri ve Spor Kulüpleri temsilcileri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31732)
08 Ekim 2018 Pazartesi 08:15
Mevcut vali kadar halk ile iç içe olan bir valimiz olmadı. Tabi ki eksikleri var ama insanı sorması çok yerinde bir karar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31714)
06 Ekim 2018 Cumartesi 21:53
Dağdan inip itirafçı olanlar kamu görevlisini tehdit ediyor fiili saldirida bulunuyor, zorbalık yapıyor. Hangi siyasetciler, yoneticiler var bu isin arkasinda babayigit valim. Bunların da takipçisi olun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31707)
06 Ekim 2018 Cumartesi 09:02
Sayın Vali Bey zaman zaman icamar kafeye gelirken araçlarınız ile yolları kapatıp halkı rahatsız ediyorsunuz. Valiligin onune park edip yaya olarak gelseniz ayrıca oraya girmeden kahvelerde oturan halkıda bir selamlayıp halini hatırını sorsanız daha iyi iyi olmazmı.
24.07.2026
13:26
Motorine Kallavi Zam Kapıda! Bingöl`de Litre Fiyatı 80 Lirayı Aşacak
Motorine Kallavi Zam Kapıda! Bingöl'de Litre Fiyatı 80 Lirayı Aşacak
Akaryakıt fiyatlarında yeni bir artış bekleniyor. Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 4,20 lira zam yapılacak. Zamla birlikte Bingöl'de motorinin litre fiyatının 80 liranın üzerine çıkması bekleniyor.
24.07.2026
09:51
Bayraktar;
Bayraktar; 'Gazetecilik popülerlik değil, sorumluluk mesleğidir'
Bingöl Basın Konseyi Başkanı Hâkim Bayraktar, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerel basının ekonomik zorluklar ve dijital dönüşümün baskısı altında ayakta kalmaya çalıştığını belirterek, gazeteciliğin emek, doğrulama ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğunu söyledi. Bayraktar, sosyal medyada üretilen her içeriğin gazetecilik olarak değerlendirilemeyeceğini ifade etti.
24.07.2026
09:11
Baraç:
Baraç: 'Basın Özgürlüğü Demokratik Toplumun Vazgeçilmez Unsurudur'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, özgür ve ilkeli basının demokratik toplumun temel taşlarından biri olduğunu belirterek, halkın doğru bilgiye ulaşmasında gazetecilerin önemli bir sorumluluk üstlendiğini söyledi.
24.07.2026
08:13
Kovandan Ayrılan Binlerce Arı Meşe Ağacına Oğul Verdi
Kovandan Ayrılan Binlerce Arı Meşe Ağacına Oğul Verdi
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde kovandan ayrılan binlerce arı, yakındaki bir meşe ağacının dalında kümelendi. Oğul veren arıları yeniden kovana almak isteyen arıcı Kadri Sağdıç'ın verdiği uzun uğraş cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
23.07.2026
13:56
Bingöl`de Duygu Dolu Açılış: Akın Akınözü Gözyaşlarını Tutamadı
Bingöl'de Duygu Dolu Açılış: Akın Akınözü Gözyaşlarını Tutamadı
Hayır Kapısı Derneği tarafından Bingöl'de hayata geçirilen 'Özlem Akınözü Arın Atölyesi' düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta annesinin adını taşıyan atölye için konuşan oyuncu Akın Akınözü, duygu dolu anlar yaşarken gözyaşlarına hâkim olamadı.
23.07.2026
13:36
YKS Adaylarına Kritik Uyarı: `Tercih Sadece Bölüm Yazmak Değildir`
YKS Adaylarına Kritik Uyarı: 'Tercih Sadece Bölüm Yazmak Değildir'
2026 YKS tercih döneminin yaklaşmasıyla birlikte açıklamalarda bulunan Tercih Danışmanı ve Öğrenci Koçu Hamza Ayan, adayların sadece puana göre değil, gelecek hedeflerini de dikkate alarak tercih yapmaları gerektiğini belirtti. Ayan, bilinçsiz yapılan tercihlerin öğrencilerin eğitim ve meslek hayatını olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın