KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2026 Perşembe
°C

Futbolda Şiddetin Önüne Geçilecek

Bingöl Valiliği'nde toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, futboldaki şiddetin önlenmesi ve Yenimahalle Çamlık'ta futbol müsabakalarının oynanması görüşünü masaya yatırdı.

Futbolda Şiddetin Önüne Geçilecek
05 EKİM 2018 CUMA 19:57
1
2860
3
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 28 Kasım 2012 tarihinde yürürlüğe giren ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi' kapsamında alınacak emniyet ve güvenlik tedbirleri görüşüldü.

2018-2019 sezonu içerisinde Şehir Stadyumu başta olmak üzere diğer spor tesislerinde yapılacak olan müsabakalar ile ilgili emniyet ve güvenlik tedbirlerinin görüşülmesi, bu sezon BAL Liginde mücadele edeceklerin Özel Güvenlik Personeli hususunun görüşülmesi, merkeze bağlı Güveçli Köyü ve Yenimahalle Çamlık Sentetik sahalarının kırsal alana yakın olmasından dolayı Amatör Spor Kulüpler Federasyonunun talebi üzerine bahse konu sentetik sahalarda müsabaka oynanması için gerekli görüşlerin sağlanması ile öneri ve talepler görüşüldü.

 Toplantıda Vali Mantı, 2018-2019 Sezonunda BAL Liginde mücadele edecek olan takımlarından 12 Bingölspor ve Karlıova Yıldırımspor'a başarılar diledi.

Toplantıya Vali Mantı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Yusuf Gemici, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Temsilcileri ve Spor Kulüpleri temsilcileri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31732)
08 Ekim 2018 Pazartesi 08:15
Mevcut vali kadar halk ile iç içe olan bir valimiz olmadı. Tabi ki eksikleri var ama insanı sorması çok yerinde bir karar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31714)
06 Ekim 2018 Cumartesi 21:53
Dağdan inip itirafçı olanlar kamu görevlisini tehdit ediyor fiili saldirida bulunuyor, zorbalık yapıyor. Hangi siyasetciler, yoneticiler var bu isin arkasinda babayigit valim. Bunların da takipçisi olun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31707)
06 Ekim 2018 Cumartesi 09:02
Sayın Vali Bey zaman zaman icamar kafeye gelirken araçlarınız ile yolları kapatıp halkı rahatsız ediyorsunuz. Valiligin onune park edip yaya olarak gelseniz ayrıca oraya girmeden kahvelerde oturan halkıda bir selamlayıp halini hatırını sorsanız daha iyi iyi olmazmı.
09.09.2026
23:59
Bingöl`de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor.
09.09.2026
23:57
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.
09.09.2026
23:56
Eğitim-Sen Bingöl`den KHK çağrısı:
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin'
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı.
09.09.2026
23:55
Bingöl Üniversitesi`nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
09.09.2026
23:53
Kadir Çintay yeniden aday:
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.'
09.09.2026
14:13
DEM Parti`de yeni dönem mesajı: `Direnişin yanına inşayı koyacağız`
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız'
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın