KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Futbolda Şiddetin Önüne Geçilecek

Bingöl Valiliği'nde toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, futboldaki şiddetin önlenmesi ve Yenimahalle Çamlık'ta futbol müsabakalarının oynanması görüşünü masaya yatırdı.

Futbolda Şiddetin Önüne Geçilecek
05 EKİM 2018 CUMA 19:57
1
2427
3
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 28 Kasım 2012 tarihinde yürürlüğe giren ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi' kapsamında alınacak emniyet ve güvenlik tedbirleri görüşüldü.

2018-2019 sezonu içerisinde Şehir Stadyumu başta olmak üzere diğer spor tesislerinde yapılacak olan müsabakalar ile ilgili emniyet ve güvenlik tedbirlerinin görüşülmesi, bu sezon BAL Liginde mücadele edeceklerin Özel Güvenlik Personeli hususunun görüşülmesi, merkeze bağlı Güveçli Köyü ve Yenimahalle Çamlık Sentetik sahalarının kırsal alana yakın olmasından dolayı Amatör Spor Kulüpler Federasyonunun talebi üzerine bahse konu sentetik sahalarda müsabaka oynanması için gerekli görüşlerin sağlanması ile öneri ve talepler görüşüldü.

 Toplantıda Vali Mantı, 2018-2019 Sezonunda BAL Liginde mücadele edecek olan takımlarından 12 Bingölspor ve Karlıova Yıldırımspor'a başarılar diledi.

Toplantıya Vali Mantı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Yusuf Gemici, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Temsilcileri ve Spor Kulüpleri temsilcileri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31732)
08 Ekim 2018 Pazartesi 08:15
Mevcut vali kadar halk ile iç içe olan bir valimiz olmadı. Tabi ki eksikleri var ama insanı sorması çok yerinde bir karar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31714)
06 Ekim 2018 Cumartesi 21:53
Dağdan inip itirafçı olanlar kamu görevlisini tehdit ediyor fiili saldirida bulunuyor, zorbalık yapıyor. Hangi siyasetciler, yoneticiler var bu isin arkasinda babayigit valim. Bunların da takipçisi olun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31707)
06 Ekim 2018 Cumartesi 09:02
Sayın Vali Bey zaman zaman icamar kafeye gelirken araçlarınız ile yolları kapatıp halkı rahatsız ediyorsunuz. Valiligin onune park edip yaya olarak gelseniz ayrıca oraya girmeden kahvelerde oturan halkıda bir selamlayıp halini hatırını sorsanız daha iyi iyi olmazmı.
10.01.2026
01:04
Bingöl Basın Konseyi`nden Gazeteciler Günü Programı
Bingöl Basın Konseyi'nden Gazeteciler Günü Programı
Kentin hafızasını taşıyan yerel basının zor koşullara rağmen görevini sürdürdüğüne dikkat çekilen programda Başkan Arıkan, Vali Ahmet Hamdi Usta'ya Belediye Meclisi kararıyla 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verileceğini duyurdu.
09.01.2026
23:51
Ormangören:
Ormangören: 'Yerel basın kentin aynasıdır'
Yerel basının imkânsızlıklar içinde dahi kentin gerçeklerini görünür kılmaya devam ettiğini belirterek basın emekçilerine teşekkür eden DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl'de zor koşullarda çalışan gazetecilerin kentin hafızasını taşıyan önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.
09.01.2026
23:38
Bingöl`de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
09.01.2026
13:23
Bingöl`de eğitime ara
Bingöl'de eğitime ara
Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime yarım gün ara verildi.
09.01.2026
12:21
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM'de yaptığı açıklamada, 2026 yılının ilk yarısında uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşının, 6 aylık enflasyon farkı da eklenerek 3 bin 119 lira artırıldığını ve 20 bin liraya yükseltildiğini duyurdu.
09.01.2026
01:55
Taksilere yeni zorunluluk!
Taksilere yeni zorunluluk!
Kayıt dışılıkla mücadele ve belge düzenine uyumun artırılması amacıyla taksilerde yeni bir döneme giriliyor. Taksimetreye bağlantılı olarak bazı teknik özellikleri taşıyan 'taksi mali cihazı' kullanma zorunluluğu yolda. Ama uygulamanın Bingöl'ü kapsamayacağı öngörülüyor! Çünkü…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın