KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Haziran 2026 Cumartesi
°C

Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz

Genç ilçe Emniyet Müdürlüğüne atanan yeni Emniyet Müdürü Şenol Toklu; Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için 24 saat esasına dayalı, gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz dedi.

Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz
22 EKİM 2018 PAZARTESİ 20:10
4
4226
0
AA aa

2016 yılı Aralık ayında Mersin'in Silifke İlçe Emniyet MüdürlüÄŸü'nden Genç ilçe Emniyet MüdürlüÄŸüne atanan eski Emniyet Müdürü Levent İzmir, ilçedeki bir buçuk yıllık görev süresinin ardından geçtiÄŸimiz AÄŸustos ayında emeklilik kararı alması üzere müdürlük koltuÄŸu boÅŸta kalmıştı.

GerçekleÅŸen son atama kararına göre Genç İlçe Emniyet MüdürlüÄŸü'ne, Diyarbakır İl Emniyet MüdürlüÄŸü'nde görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Åženol Toklu atandı. Toklu, geçtiÄŸimiz hafta itibari ile ilçedeki görevine baÅŸladı.

Aslen Sakaryalı olan Toklu, Polis Akademisi'nden mezun olduktan sonra Ankara, İstanbul, Bitlis ve Diyarbakır illerinde görev yaptı.

Genç'te görev yapmaktan mutluluk duyduÄŸunu ve vatandaÅŸlarla her zaman iletiÅŸim içinde olacaklarını söyleyen çiçeÄŸi burnunda yeni Müdür Toklu, kapılarının halka her daim açık olduÄŸunu ifade etti.

İlçedeki huzur ve asayiÅŸin korunması için vatandaşın emniyet güçlerine yardım etmesini isteyen Toklu,  “İnÅŸallah ekibimiz ile birlikte güzel hizmetler yapacağız. Gençli vatandaşımızın huzur ve güvenliÄŸi için 24 saat esasına dayalı, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Vatandaşımız, karşılaÅŸtığı olumsuz olaylarda hiç çekinmeden ve rahatlıkla 155 polis imdat hattını kullanabilirler. İhbar yapan vatandaşın bilgileri gizli kalıp hiçbir ÅŸekilde 3'üncü ÅŸahıs kiÅŸilerle paylaşılmayacak” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.06.2026
23:10
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK'nın 2026 yılı Ana Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın getirildi.
12.06.2026
21:00
Bingöl`e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
Bingöl'e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
2026 yılı KÖYDES ödenekleri açıklandı. Bingöl ve ilçelerine toplam 174 milyon 355 bin 330 TL kaynak ayrılırken, ödeneklerin yüzde 25'inin İl Özel İdaresi ortak alım giderleri için kesileceği bildirildi.
12.06.2026
20:21
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bingöl, Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
12.06.2026
20:19
Açıkbaş`a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Açıkbaş'a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Bingöl'de uzun yıllar sivil toplum alanında aktif rol üstlenen, toplumsal uzlaşıya sunduğu katkılarla tanınan ve geçtiğimiz yıl kanser tedavisi görürken vefat ederek kenti yasa boğan eski Bingöl Kent Konseyi eski başkanı merhum Orhan Açıkbaş, düzenlenen anlamlı bir programla anıldı.
12.06.2026
19:35
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Bingöl'de sosyal hizmetler kurumlarında koruma ve bakım altında bulunan öğrenciler arasında düzenlenen Hadis Ezberleme ve Şiir Okuma Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
12.06.2026
19:34
Bingöl Balı Üreticileri Birliği`nden Solhan Belediyesi`ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği'nden Solhan Belediyesi'ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği yönetimi, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız'ı ziyaret ederek Bingöl balının geleceği, üreticilerin talepleri ve sektörde yaşanan sorunları görüştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın