KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mart 2026 Perşembe
°C

Gelecek Partisi'nden Arıkan'a Teşekkür

Gelecek Partisi Bingöl İl Teşkilatı: 'Kurtuluş Caddesi ve kavşaklardaki yol genişletme çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.'

Gelecek Partisi`nden Arıkan`a Teşekkür
10 AĞUSTOS 2020 PAZARTESİ 17:31
16
3809
4
AA aa

Bingöl Belediyesi, Kültür Kavşağı'ndaki dar dönemeç ile birlikte cadde boyunca geliş gidiş istikametinde sürücülere zor anlar yaşatan Kurtuluş Caddesi'ndeki çalışmalarını tamamladı.

Kurtuluş Caddesi'ndeki çalışmalar araç sürücüleri tarafından takdir edilmiş, sosyal medyada da dile getirilmişti.

“İhtiyaç duyulan cadde ve yollarımızı genişletmeye devam edeceğiz” diyen Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve emeği geçenleri sosyal medya üzerinden tebrik eden Gelecek Partisi Bingöl İl Teşkilatı, “Kurtuluş caddesi ve kavşaklardaki yol genişletme çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” paylaşımı yaptı.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, yol genişletme çalışmaları ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalarda, “Çalışmayla birlikte hem bölgedeki trafiği büyük oranda rahatlatmış olduk, hem de araç ve yaya güvenliğini üst seviyeye çıkarmış olduk. Daha önce de Çapakçur Viyadüğü'nden İnönü Caddesi'ne çıkan dar dönemeci ile çarşı merkezinde yoğunluk oluşan bir caddemizi genişletmiştik. Bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve ihtiyaç duyulan cadde ve yollarımızı genişletmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60856)
11 Ağustos 2020 Salı 08:05
insafa gelseler şu teşekkürlerinizi biraz daha alt tarafta yani askerlik şubesi girişi tarafını çekerek etseniz bence utanırsınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60903)
12 Ağustos 2020 Çarşamba 14:46
@Misafir Kullanıcı yapıldığı zaman sen utanacaksın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60896)
12 Ağustos 2020 Çarşamba 12:08
@Misafir Kullanıcı rahat ol oda yapılacak.olduğu zaman senden de teşekkür gelir inşallah..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60852)
11 Ağustos 2020 Salı 00:40
Araç trafigi icin iyi bi sey yaptilar fakat yaya yolu icin hicbir sey yapilmamis. Yollar cok genisledigi icin araclar son surat gazla geciyor, yayalar bu yollarda karsidan karsiya gecerken her an trafik terorune kurban gidebilir. Trafik kurbani olmadan bu soruna da cozum getirsinler
05.03.2026
02:42
Bingöl`de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
05.03.2026
02:00
Ramazan`da İstanbul`dan Bingöl`e Gönül Köprüsü
Ramazan'da İstanbul'dan Bingöl'e Gönül Köprüsü
İstanbul'da yaşayan Bingöllü iş insanı Umut Övün ve gönül dostları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda yardımı, Bingöl merkez ve Genç ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
05.03.2026
02:00
Bingöl`de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 39 ayrı dosyadan toplam 36 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
05.03.2026
01:58
Bingöl Umut Kervanı`ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Şubat ayında 1.036 aileye 1 milyon 185 bin 448 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye gönderilen destekle birlikte toplam yardım tutarı 2 milyon 450 bin 848 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın