KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Aralık 2025 Cuma
°C

Gelecek Partisi'nden Arıkan'a Teşekkür

Gelecek Partisi Bingöl İl Teşkilatı: 'Kurtuluş Caddesi ve kavşaklardaki yol genişletme çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.'

Gelecek Partisi`nden Arıkan`a Teşekkür
10 AĞUSTOS 2020 PAZARTESİ 17:31
16
3723
4
AA aa

Bingöl Belediyesi, Kültür Kavşağı'ndaki dar dönemeç ile birlikte cadde boyunca geliş gidiş istikametinde sürücülere zor anlar yaşatan Kurtuluş Caddesi'ndeki çalışmalarını tamamladı.

Kurtuluş Caddesi'ndeki çalışmalar araç sürücüleri tarafından takdir edilmiş, sosyal medyada da dile getirilmişti.

“İhtiyaç duyulan cadde ve yollarımızı genişletmeye devam edeceğiz” diyen Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve emeği geçenleri sosyal medya üzerinden tebrik eden Gelecek Partisi Bingöl İl Teşkilatı, “Kurtuluş caddesi ve kavşaklardaki yol genişletme çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” paylaşımı yaptı.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, yol genişletme çalışmaları ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalarda, “Çalışmayla birlikte hem bölgedeki trafiği büyük oranda rahatlatmış olduk, hem de araç ve yaya güvenliğini üst seviyeye çıkarmış olduk. Daha önce de Çapakçur Viyadüğü'nden İnönü Caddesi'ne çıkan dar dönemeci ile çarşı merkezinde yoğunluk oluşan bir caddemizi genişletmiştik. Bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve ihtiyaç duyulan cadde ve yollarımızı genişletmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60856)
11 Ağustos 2020 Salı 08:05
insafa gelseler şu teşekkürlerinizi biraz daha alt tarafta yani askerlik şubesi girişi tarafını çekerek etseniz bence utanırsınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60903)
12 Ağustos 2020 Çarşamba 14:46
@Misafir Kullanıcı yapıldığı zaman sen utanacaksın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60896)
12 Ağustos 2020 Çarşamba 12:08
@Misafir Kullanıcı rahat ol oda yapılacak.olduğu zaman senden de teşekkür gelir inşallah..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60852)
11 Ağustos 2020 Salı 00:40
Araç trafigi icin iyi bi sey yaptilar fakat yaya yolu icin hicbir sey yapilmamis. Yollar cok genisledigi icin araclar son surat gazla geciyor, yayalar bu yollarda karsidan karsiya gecerken her an trafik terorune kurban gidebilir. Trafik kurbani olmadan bu soruna da cozum getirsinler
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi`nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın