KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Gelin beraberce bingöl'ümüze sahip çıkalım

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, Bingöl halkına seslenerek, “Gelin beraberce Bingöl’ümüze sahip çıkalım” dedi.

Gelin beraberce bingöl`ümüze sahip çıkalım
20 ŞUBAT 2012 PAZARTESİ 23:08
0
1784
0
AA aa

HAS Parti Bingöl İl Başkanı Ulukan, yaptığı yazılı açıklamada karla mücadele konusunda kurumların işbirliği yapması gerektiğini söyledi. 

Ulukan, “İlimizde son yılların en etkili kar yağışlarından sonra hayatın durma noktasına geldiğini hep beraber görmekteyiz. Ancak sayın valimizin koordinasyonuyla karla mücadelede etkili olunması gerektiğini düşünüyorum. Diğer kurumlardan da araç temin edilerek Bingöl merkez ve mahallelerinde ve diğer bölgelerimizde diğer kurumlara da görev verilmesi karla mücadelenin daha etkin bir şekilde gerçekleşeceğine inanıyorum” diye konuştu. 

Açıklamasında Başkan Atalay'ı da eleştiren Ulukan, “Kâğıt üzerinde yapılan imza törenleri ve televizyon kanallarına çıkıp lafla peynir gemisi yürütme misalleri ile bir ilin idaresinin mümkün olmayacağı herkesçe aşikârdır. Ülke ve dünya genelinde gördüğümüz kadarıyla herhangi bir işin yapılma töreni; ya işin başlangıcında temel atma töreni, ya da işin bitiminde teslim etme töreni yapılır. Ama nedense bu görenek bizim ilimizde tersine işlemektedir. Halkı idare etme noktasında olan insanlarımız halkı beklenti içerisine koyarak halkla apaçık dalga geçmektedirler. Tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının ve Bingöl halkının el ele verip memleketimize sahip çıkmak adına bu yönetimlere dur demenin zamanı gelmiş ve geçmektedir. Bingöl Belediyesi'nde bir sürü gereksiz araç gereç var ama işe yarayan araç maalesef 4 adet greyder, 2 adet loader kepçe bunların da 4 tanesi arızalı 2 tanesi de Bingöl'de kayıp. Halk bu makineleri arıyor. Acaba bu makineler şehir merkezinde çığ altında mı kaldı? Ben bizzat Pazar günü Saray mahallesi, Karşıyaka mahallesi, Bahçelievler, Yeni mahalle ve eski ismi ile Kıbrıs mahallesi olan mahalleleri ve şehir merkezini gezdim. Allah için elinde kürekle çalışan bir insana bile rastlamadım” ifadelerini kullandı. 

Ulukan, “Her fırsatta “Bizim bakanımız var Bingöl'ümüzün şerefidir” diyoruz ama Sayın Zeki Ergezen bakanlık döneminde kendi memleketi olan Bitlis'e fazla para harcadı diye görevden alındı. Soruyorum: sayın bakanımız ekstradan bu memlekete ne tür bir hizmet etti? Eğer üniversite dillendiriliyorsa, üniversitesiz il var mı? Memleket karla boğuşurken bir Kalkınma Bakanı olarak kar yağmayan çevre illerimizden makine temin edemiyor musunuz? Şimdi bütün halkımızı, bütün sivil toplum kuruluşlarımızı, tüm siyasi parti temsilcilerimizi ve özellikle Ak Parti'ye oy vermiş muzdarip halkımıza sesleniyoruz “Gelin beraberce Bingöl'ümüze sahip çıkalım.” Ve özellikle şunu belirtmek istiyorum: “Kimse bunu ne bir muhalif hareket ya da siyasi bir hareket olarak algılamasın. Kesinlikle Bingöl'ümüz içindir.” Bingöllü olmayıp bu memlekette yaşayan herkes Bingöllüdür. Bu durumda olan vatandaşlarımızın desteklerini de istiyoruz” şeklinde konuştu. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın