KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ekim 2026 Perşembe

Genç telekom'dan destek talebi

Genç Telekom Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, gençlere sahip çıkılması ve gerekli desteğin sunulması istendi.

Genç telekom`dan destek talebi
08 OCAK 2008 SALI 10:25
0
1544
0
AA aa
Genç Telekom Spor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Aldım, yaptığı açıklamada, spora ve sporcuya sahip çıkılması, yapılan çalışmaların desteklenmesi yönündeki taleplerini dile getirdi.
AB yolunda daha fazla mesafelerin alınacağı, toplumsal yaşam standardını yükseltecek kanuni düzenlemeler yönünde beklentilerin artacağı bir zaman dilimini yaşayan Türkiye'nin
2008 yılında daha ileri seviyelere ulaşması temennisini aktaran Aldım, gelişimin en önemli etkenlerinden birinin de, gençlere sahip çıkmakla olabileceğini kaydetti.
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele veren Genç Telekomspor'un, bu önemli zaman dilimi içerisinde umut dolu bir yol izlediğini anlatan Aldım: “2008'de umutlarımız daha artmış, özlem duyduğumuz desteklerin sunulacağı inancımız kabarmıştır.  Bölge insaninin huzur ve refahını sağlamak amacıyla yapılacak icraatların olacağı 2008 yılı bizim de için önemli olduğundan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderdiğimiz temsilcilerimizin artık sorunlarımızın farkında olmasını ve sesimize kulak vermesini istiyoruz. Her fırsatta ‘spor kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmadı' diyen yetkililerimizi, umutlarla dolu olduğumuz 2008 yılında gençlerimize sahip çıkmaya, sorunların çözümüne ilişkin somut adımlar atmaya davet ediyoruz. Yaşanan sıkıntılar görülmeli, gerektiğinde yerinde tespit yapılmalı ve önemsenmelidir. Bunca genci sportif faaliyetlerde tutmaya çalışırken, yetkililerimizin de yanımızda olmasını isteriz” dedi.
Spora ve sporcuya destek verilmesi durumunda gençliğin daha etkin ve dinamik bir şekilde ilerleyeceğinin altını çizen Aldım: “Sesimizin karanlıkta kaybolmamasını, spora ve sporcuya sahip çıkılmasını, çözüm noktasında gerekli hassasiyetin gösterilerek somut adımların atılmasını bekliyoruz.” Şeklinde beklentilerini dile getirdi.
 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.10.2026
21:30
Bingöl TSO`da yeni yönetim belli oldu
Bingöl TSO'da yeni yönetim belli oldu
3 Ekim'de gerçekleştirilen Oda Organ Seçimleri sonrası BİNTSO'da yeni dönemin yönetim ve meclis kadrosu netleşti. Kadir Çintay yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olurken, ilk Meclis toplantısında Doğan Koç Meclis Başkanlığına seçildi. Yönetim, Meclis, Disiplin Kurulu ve TOBB delegeliğinde görev alacak isimler de belli oldu.
07.10.2026
20:56
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: `Yeni statü sahada karşılık bulmalı`
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: 'Yeni statü sahada karşılık bulmalı'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl Devlet Hastanesi'nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne kavuşmasını önemli bir kazanım olarak değerlendirdi. Sürece katkı sunanlara teşekkür eden Baraç, bundan sonraki aşamada personel alımlarında liyakat ve eşitlik vurgusu yaparak yeni statünün yalnızca tabelada kalmaması gerektiğini söyledi.
07.10.2026
20:45
HÜDA PAR`dan Boğlan`daki GES projesine tepki:
HÜDA PAR'dan Boğlan'daki GES projesine tepki: 'Ekmek teknemiz olan meralarımızı kaybetmeyelim'
HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanlığı, Boğlan Mahallesi'nde planlanan GES projesine ilişkin açıklama yaptı. Yenilenebilir enerji yatırımlarına karşı olmadıklarını belirten parti, hayvancılık ve arıcılıkla geçinen vatandaşların kullandığı meraların projeye tahsis edilmesine tepki göstererek alternatif alanların değerlendirilmesini istedi.
07.10.2026
20:02
Bingöl`de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 150 dönümlük ceviz bahçesinde hasat mesaisi başladı. Yaklaşık 12 yıllık ağaçlardan bu yıl 5-6 ton civarında ürün elde edilmesi hedeflenirken, geçen yıl yaşanan don olayının üretimi olumsuz etkilediği belirtildi.
07.10.2026
19:50
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
07.10.2026
19:26
Bingöllü yazar İsmail Avcı`nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöllü yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöl'de doğan yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı Korkuya Alışmak, 1990'lı yıllarda Anadolu'nun doğusunda yaşayan 11 yaşındaki Beşir'in gözünden çocukluğa, aileye, eğitime, dostluğa, vefaya ve geçmişten geleceğe taşınan emanetlere uzanan bir hikâye anlatıyor. Avcı, romanını 'geçmişe bakarken geleceği de unutmamak' duygusuyla kaleme aldığını söylüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın