KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Genç telekom'dan destek talebi

Genç Telekom Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, gençlere sahip çıkılması ve gerekli desteğin sunulması istendi.

Genç telekom`dan destek talebi
08 OCAK 2008 SALI 10:25
0
1468
0
AA aa
Genç Telekom Spor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Aldım, yaptığı açıklamada, spora ve sporcuya sahip çıkılması, yapılan çalışmaların desteklenmesi yönündeki taleplerini dile getirdi.
AB yolunda daha fazla mesafelerin alınacağı, toplumsal yaşam standardını yükseltecek kanuni düzenlemeler yönünde beklentilerin artacağı bir zaman dilimini yaşayan Türkiye'nin
2008 yılında daha ileri seviyelere ulaşması temennisini aktaran Aldım, gelişimin en önemli etkenlerinden birinin de, gençlere sahip çıkmakla olabileceğini kaydetti.
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele veren Genç Telekomspor'un, bu önemli zaman dilimi içerisinde umut dolu bir yol izlediğini anlatan Aldım: “2008'de umutlarımız daha artmış, özlem duyduğumuz desteklerin sunulacağı inancımız kabarmıştır.  Bölge insaninin huzur ve refahını sağlamak amacıyla yapılacak icraatların olacağı 2008 yılı bizim de için önemli olduğundan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderdiğimiz temsilcilerimizin artık sorunlarımızın farkında olmasını ve sesimize kulak vermesini istiyoruz. Her fırsatta ‘spor kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmadı' diyen yetkililerimizi, umutlarla dolu olduğumuz 2008 yılında gençlerimize sahip çıkmaya, sorunların çözümüne ilişkin somut adımlar atmaya davet ediyoruz. Yaşanan sıkıntılar görülmeli, gerektiğinde yerinde tespit yapılmalı ve önemsenmelidir. Bunca genci sportif faaliyetlerde tutmaya çalışırken, yetkililerimizin de yanımızda olmasını isteriz” dedi.
Spora ve sporcuya destek verilmesi durumunda gençliğin daha etkin ve dinamik bir şekilde ilerleyeceğinin altını çizen Aldım: “Sesimizin karanlıkta kaybolmamasını, spora ve sporcuya sahip çıkılmasını, çözüm noktasında gerekli hassasiyetin gösterilerek somut adımların atılmasını bekliyoruz.” Şeklinde beklentilerini dile getirdi.
 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın