KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

Genç YİBO'ya ikinci lig daveti

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), 2017-2018 sezonunda Basketbol il müsabakası, Bölgesel Lig ve Türkiye Finallerine katılarak kıt imkânlar ile elde ettiği başarılar ile dikkatleri üzerinde toplayan Genç YİBO Spor Kulübü'nü Basketbol 2. Ligi gurubuna davet etti.

Genç YİBO`ya ikinci lig daveti
16 TEMMUZ 2018 PAZARTESİ 20:07
1
2432
0
AA aa

7 yıllık futbol serüvenin ardından salon sporuna yönelen Genç YİBO Spor Kulübü, Genç ilçesini Türkiye'de salon sporlarında profesyonel düzeyde temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl Basketbol dalında Bingöl adına birçok yerel, bölgesel ve Türkiye Finalleri maçlarına çıkarak dikkatleri üzerine çeken Genç YİBO Spor Kulübü, Basketbol 2. Ligi'ne davet edildi.

Genç YİBO Spor Kulübü, oynadığı müsabakalarda Bingöl il birinciliği ardından bölgesel lig gurup ikinciliği ve Türkiye Finallerine de son 12 takım arasında kalıp kıt imkânlarla Büyükşehir Belediyesi ve büyük illerin takımlarını geride bırakarak dikkat çeken başarılara imza atmıştı.

Türkiye Basketbol Federasyonu ise, Basketbol 2. Lig Gurubu'nda kulüplerin sayısını artırılma kararını alması üzere, aralarında Genç YİBO Spor Kulübü'nün de bulunduğu bazı başarılı kulüplere 2. Lige direk katılması için Davet Mektubu'nu gönderdi. 

TBF'nin gönderdiği Davet Mektubu'nda şu bilgilere yer verildi:

“2017-2018 sezonu sonrası yapılan Lig Kurulu Toplantılarında 2018-2019 sezonunda TB2L'de takım sayısının tek sayıda (25) olması yerine çift sayıda (24 veya 28) takım arasında oynanması gündeme gelmiştir. Bu konu Yönetim Kurulu Toplantısında görüşülmüş ve öneriye sıcak bakılmıştır. Bu sonuçla 2018-2019 sezonunda TB2L'de takım sayısının artırılması söz konusu olması halinde TB2L'de yer almak üzere belirlenecek kulüpler için ön başvuru süreci başlatılmıştır. Katılmak isteyen Kulüp, 2017-2018 sezonunda alt yapı faaliyetlerine katıldığına dair Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden alınan belge ile 20 Bin TL katılım bedelinin ödendiğine dair banka dekontu ve 750 Bin TL ise TBF'nin hesabına teminat mektubunun yatırılması ve dönem sonu bu paranın geri iade edilmesi ile Kulüp Bilgi Formu ve Kulübün Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin gösteren liste ile en geç 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğüne başvurmaları gerekmektedir” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın