KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Gençler, terörden uzaklaştırılıyor

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin terör örgütlerinin propagandasına maruz kalmasını engellemek amacıyla yürütülen sosyal sorumluluk projelerini anlattı.

Gençler, terörden uzaklaştırılıyor
16 AĞUSTOS 2019 CUMA 17:35
10
2767
1
AA aa

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, “Bingöl 2023 Vizyon” projesi kapsamında “Hepimiz El Ele” sloganı ile uygulanan ‘Genç Adımlar Kampa' projelerinin içeriklerini yapılan faaliyet ve etkinlikleri paylaştı.

Sosyal sorumluluk projeleri hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Genç Adımlar Kampa 3” Çanakkale Gençlik Kampı projesi kapsamında 25-28 Haziran 2019 tarihleri arasında 95 veli kamp ile ilgili bilgilendirildi. 32 öğrenci ve 3 personelin katılımı ile ‘Çanakkale Gençlik Kampı' programı gerçekleştirildi.

Konu hakkında yapılan açıklamada; “Terör örgütlerinin propagandasına maruz kalan gençlerimizin yanlış yönlendirmeler sonrasında toplumsal olaylarda ön saflarda yer aldıkları görülmektedir. İçinde bulundukları dönem özellikleri nedeniyle benzer olaylar gençler tarafından macera veya kendilerini ifade edebilme imkânı olarak algılanabilmektedir. Risk grubunda bulunan birçok genç kendini toplum içerisinde ifade edebilmek, birey olarak çevresindeki insanlardan değer görmek amacıyla terör örgütlerine veya bunların faaliyetlerine katılmayı çözüm zannedebilmektedir. Gençlerin bu gibi yanlış yollara sapmalarının önüne geçebilmek için alternatif projeler üreterek ortak yaşama, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirilmesi sağlanmaktadır” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48820)
18 Ağustos 2019 Pazar 23:14
Siz ne yaparsanız yapın ANASI BABASI onları istediği gibi örgütler. Dağlara da salıverir. pkk sevdası bunlarınki...............
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
16.01.2026
13:59
Bingöl`de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de yarıyıl tatiliyle birlikte 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı. Vali Usta, karne töreni programına katıldığı okulda uluslararası yarışmalarda dereceye giren iki öğrenciye madalya ve hediyelerini de takdim etti.
15.01.2026
22:33
Vali Usta;
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta`dan Bingöl`e Duygusal Veda
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek`te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın