KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Gençler, terörden uzaklaştırılıyor

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin terör örgütlerinin propagandasına maruz kalmasını engellemek amacıyla yürütülen sosyal sorumluluk projelerini anlattı.

Gençler, terörden uzaklaştırılıyor
16 AĞUSTOS 2019 CUMA 17:35
10
3083
1
AA aa

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, “Bingöl 2023 Vizyon” projesi kapsamında “Hepimiz El Ele” sloganı ile uygulanan ‘Genç Adımlar Kampa' projelerinin içeriklerini yapılan faaliyet ve etkinlikleri paylaştı.

Sosyal sorumluluk projeleri hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Genç Adımlar Kampa 3” Çanakkale Gençlik Kampı projesi kapsamında 25-28 Haziran 2019 tarihleri arasında 95 veli kamp ile ilgili bilgilendirildi. 32 öğrenci ve 3 personelin katılımı ile ‘Çanakkale Gençlik Kampı' programı gerçekleştirildi.

Konu hakkında yapılan açıklamada; “Terör örgütlerinin propagandasına maruz kalan gençlerimizin yanlış yönlendirmeler sonrasında toplumsal olaylarda ön saflarda yer aldıkları görülmektedir. İçinde bulundukları dönem özellikleri nedeniyle benzer olaylar gençler tarafından macera veya kendilerini ifade edebilme imkânı olarak algılanabilmektedir. Risk grubunda bulunan birçok genç kendini toplum içerisinde ifade edebilmek, birey olarak çevresindeki insanlardan değer görmek amacıyla terör örgütlerine veya bunların faaliyetlerine katılmayı çözüm zannedebilmektedir. Gençlerin bu gibi yanlış yollara sapmalarının önüne geçebilmek için alternatif projeler üreterek ortak yaşama, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirilmesi sağlanmaktadır” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48820)
18 Ağustos 2019 Pazar 23:14
Siz ne yaparsanız yapın ANASI BABASI onları istediği gibi örgütler. Dağlara da salıverir. pkk sevdası bunlarınki...............
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın