KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Aralık 2025 Cuma
°C

Genç'te uyuşturucu operasyonu

Genç İlçesi'nde 4 ayrı eve eş zamanlı düzenlenen operasyonda 78 kilogram esrar ile 90 kilogram kenevir tohumu ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Genç`te uyuşturucu operasyonu
02 OCAK 2008 ÇARŞAMBA 10:35
0
1997
0
AA aa
Son dönemlerde uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını hızlandıran ve uyuşturucu tacirlerine ağır darbeler vuran Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bingöl'ün Genç ilçesinde 78 kilogram esrar ile 90 kilogram kenevir tohumu ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu tacirlerini yakın takibe alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Genç ilçesi Işıkoluk Mahallesi'ndeki 4 ayrı eve eş zamanlı operasyon düzenledi.  Evlerde yapılan aramada 78 kilogram esrar ile 90 kilogram kenevir tohumu ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, gözaltına alınan şahısların adli makamlara sevk edildikleri öğrenildi.
2007, tacirlere darbe yılı oldu
01 Mart 2007'de Genç İlçesi Bulgurlu Köyü Çirişli Mahallesi'nde 452 kilogram esrar maddesi ele geçiren ve olayla ilgili 3 kişiyi yakalayan jandarma ekipleri, Haziran-Temmuz 2007 arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda da 2 milyon 210 Bin 157 kök kenevir ele geçirilerek İmha etti, 16 şüpheli yakaladı.
8 Ağustos'ta Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 26 bin kök dişi hintkeneviri ele geçen Jandarma ekipleri, 7 Eylül 2007'de Genç ilçesi Bulgurluk köyü Çirişli Mahallesi'nde yapılan operasyonda, 235 kilogram esrar, 151 bin 870 kök kenevir bitkisi ele geçirildi ve olayla ilgili 2 kişi yakaladı.
6 Ekim 2007'de Genç ilçesine bağlı Şehitköy'de 55 Kilogram kubar esrar maddesi ve 16 bin kök dişi hintkeneviri ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi yakalandı.
8 Ekim 2007'de yine Genç ilçesi Yayla beldesine bağlı Şehitköy'de 9 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi, olayla ilgili 2 kişi yakalandı.
12 Aralık 2007'de Genç İlçesi Yayla Yol Kontrol ve Arama Noktası'nda Diyarbakır'dan Bingöl istikametine seyir halindeki bir çekici üzerinde arıza süsü verilmiş araçta arama yapan jandarma, aracın bagajında 25 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi yakalandı.
 

 

 





BingolOnline/Bingöl Kent Haber

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi`nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın