KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Genç'ten peres'e tepki!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez İlçe Başkanı Cezayir Genç, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de konuşma yapmasını üzücü bir gelişme olarak karşıladıklarını söyledi.

Genç`ten peres`e tepki!
15 KASIM 2007 PERŞEMBE 11:22
0
1090
0
AA aa
Yaptığı yazılı basın açıklamasında, İsrail'in, Filistin'de yaptığı katliamlarda akıttığı kanın henüz kurumadığını aktaran Genç, mavi emzikli bebeğin fotoğraflarının hala gözlerinin önündeyken, İsrail Cumhurbaşkanının TBMM'de konuşma yapmış olmasının Türk milletini derinden yaraladığını ve insanlık duygularını rencide ettiğini belirtti.
Gen, açıklamasında: “Mazlum milletlere özgürlük önderliği yapmış olan TBMM'nin terörle özdeşleşmiş bir kişinin konuşmasına sahne olması TBMM'nin misyonuyla da bağdaşmamıştır. Biz PKK terör örgütüyle ilgili tedbirler alınsın derken, ABD bizi Pakistan'dan İsrail'e uzanan Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)'un içinde rol üstlenmeye mahkûm etmek istiyor. Biz İsrail Cumhurbaşkanının Kana'da katlettiği bebeğin mavi emziğini takıp, konuşmasına tüm insanlıktan özür dileyerek başlamasını arzulardık. Onun konuşması sırasında milletimizi temsil eden hiçbir milletvekilinin salonda bulunmamasını diliyorduk. Milletimizin beklentisi de buydu. Meclis'teki bu oturuma katılmamaları için telefonla arayarak ricada bulunduğumuz Bingöl Milletvekillerinin oturumda bulunarak Peres'i alkışlamalarını bizi temsilde yetkilerini kötüye kullanmak olarak görüyoruz ve olaya vesile olanlarla arzumuz hilafına alkışlayanları ve el sıkanları kınıyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

 

 



BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.06.2025
00:45
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl'de gazetecilerin öncülüğünde 'Bingöl Basın Konseyi' kuruldu. Basının birleştirici gücünü ortaya koymayı hedefleyen konsey, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iş birliği içinde çalışarak kentin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sunmayı planlıyor.
06.06.2025
00:43
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Bingöl siyasetinde iz bırakanlar arasında yer alan Zıkte Aşireti Merhum Lideri Bingöl Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu için 7 Haziran 2025 Cumartesi günü Çaytepe Köyü'nde Mevlid-i Şerif okutulacak.
06.06.2025
00:42
AA muhabiri Korkulutaş`ın fotoğrafı The Times`ta
AA muhabiri Korkulutaş'ın fotoğrafı The Times'ta
Anadolu Ajansı (AA) Bingöl muhabiri Rıdvan Korkulutaş'ın 'Öksüz kalan kurt yavrusu iyileştikten sonra kardeşleriyle buluşacak' haberinin fotoğrafı, dünyanın en saygın gazetelerinden The Times'ta yer buldu.
06.06.2025
00:41
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele çalışmaları
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele çalışmaları
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada farklı tür ve miktarlara uyuşturucu madde ele geçirilirken 3 şüpheli şahsa ise adli işlem yapıldı.
04.06.2025
17:29
Vali Usta`dan Bingöl`e gelecek yatırımcılara müjde!
Vali Usta'dan Bingöl'e gelecek yatırımcılara müjde!
41 tesiste Bin 200 kişinin istihdam edildiği Bingöl OSB'de artıma tesisi ve altyapı-üstyapı eksikliklerinin tamamlanarak hızla büyüdüğünü belirten Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta, sanayi parseli sayısını 92'ye çıkardığını, arıtma tesisi ihalesinin yapılıp sözleşme imzalandığını vurguladı.
04.06.2025
16:56
Baraç`tan liyakat eleştirisi!
Baraç'tan liyakat eleştirisi!
Türkiye'nin en derin sorunlarından birinin kamu yönetimindeki liyakatsizlik olduğunu belirten DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç: 'Kurumlarda vasıflı değil, sadakat gösteren kişiler tercih ediliyor. İş bulamayan gençler ya başka ülkelere umut bağlıyor ya da uyuşturucu gibi çıkmazlara sürükleniyor' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın