KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Gengörü: 'Yeni bir siyaset anlayışı inşa etmek istiyoruz'

Ak Parti'den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olan Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Gengörü: 'Hakkaniyetin esas alındığı, liyakatin öncelendiği ve çözüm odaklı bir siyasetin inşasını hep birlikte başaracağız' dedi.

Gengörü: `Yeni bir siyaset anlayışı inşa etmek istiyoruz`
16 MART 2023 PERŞEMBE 13:25
94
3109
23
AA aa

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Gengörü, Ak Parti'den Bingöl Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa edip müracaatını yaptı. Dosya takdiminin akabinde teşkilat ziyaretleri için temaslarına başlayan Gengörü, halk buluşmaları için de programlarını yürütüyor.

“PANDEMİ SÜRECİNDEKİ BAŞARILI ÇALIŞMALARI HALKTAN BÜYÜK TAKDİR TOPLAMIŞTI”

Bingöl Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevine başladığı günden bu yana, hastanede ve sağlık hizmetlerinin sunulmasında gözle görülür bir şekilde fark yaratan ve bu anlamda Bingöl halkının sevgisini ve güvenini kazanan Gengörü, özellikle pandemi sürecindeki başarılı çalışmaları halktan büyük takdir toplamıştı.

“ÖZELLİKLE GENÇ VE SOLHAN İLÇELERİNDE BÜYÜK HEYECAN YARATTI”

Gengörü'nün adaylığının, özellikle Genç ve Solhan ilçelerinde halkta büyük heyecan yarattığı ve aday olması halinde her iki ilçede de halktan ciddi anlamda teveccüh göreceği konuşuluyor.

Halk arasında dürüst, mütevazı ve cana yakın kişiliğiyle bilinen Gengörü'nün, başhekimlik görevi süresince “vatandaş ile yakın iletişim halinde olması, yaşlı, kadın ve dezavantajlı hastalara ilişkin öncelikli hizmet yaklaşımı” halkın teveccühünü kazanmasında önemli ölçüde etkili olduğu biliniyor.

“HALKIN DUASINA, HAKK'IN RIZASINA SIĞINIYORUZ”

Ziyaretler kapsamında siyasette var olma gayesine açıklık getiren Gengörü, hedeflerinden de özetle bahsediyor.

Vatandaş odaklı, halkın beklentilerinin karşılandığı, hakkaniyetin elden bırakılmadığı, sorunların tartışılmak yerine çözümün öncelendiği bir siyaset felsefesi ile güçlü ve istikrarlı bir yol izleneceğini anlatan Gengörü: “Halk, siyaset kurumuna güven duyacak ve klasik bir siyaset anlayışının ötesinde gelişime odaklanacak ve bu sürecin bir parçası olacak. Seçtiği milletvekiline verdiği yetkinin layıkıyla yerine getirilmesini istemek her bireyin sorumluluğudur, hiçbir siyasetçi de bu sorumluluk karşısında aksi bir tutum gösteremez. Hizmetkar olmak gibi bir gaye varsa, bunun gerekliliği de yerine getirilmeli. Üstenci, ayrıştırıcı, ötekileştirici bir dili kesinlikle reddediyor, kucaklayıcı ve toparlayıcı bir anlayışı hâkim kılma mücadelesinde olacağımızı beyan ediyoruz. Gönüllerde olmadıktan sonra sahip olunan hiçbir makamın kıymeti yoktur. Biz, halkın duasına, Hakk'ın rızasına sığınıyoruz. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum”

UZM. DR. RAMAZAN GENGÖRÜ KİMDİR?

1985 yılı Bingöl doğumlu. İlköğrenimini Genç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO), ortaöğrenimini Ankara Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Bingöl Toplum Sağlığı Merkezi'nde Pratisyen Hekim olarak mesleğe başladı. Verem Savaş Dispanseri- Tüberküloz İl Koordinatörlüğü ve Aile Hekimliği görevlerinde bulundu.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi ve Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yaptı. 17.07.2020 tarihinde Bingöl Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99725)
17 Mart 2023 Cuma 22:38
Biri yazmış bingölün yıllardır beklediği siyasetçi
Gerçekten 50 yıldır bu adamı bekliyoruz
Geç doğmuş geç gelmiş
Kime isyan edelim acaba
Neyse biz gene diyelim bşngöllüler için diyelim
Hikmetinden sual olunmaz diyelim
Allah şifa versin herkese
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99675)
17 Mart 2023 Cuma 09:20
Ramazan hocaya hiç kimse ilde yok diyemez tek bir eleştirisi olamaz 1 verilmeli artık diğerleri hepsi boş eski ve yeni ve sürekli aynı kişiler aday kaybolun lütfen sıra gerçek temiz kişilk Ramazan GENGÖRÜ artık aday değil vekilimizdir hayırlı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99674)
17 Mart 2023 Cuma 09:17
BİNGÖL SİYASETİNİN YILLARDIR BEKLEDİĞİ KALİTEDE HOCAMIZ HALK OLARAK ISRARLA İSTEYELİM RAMAZAN HOCA CANDIR GERÇEK BİNGÖL EVLADIDIR
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99627)
16 Mart 2023 Perşembe 20:16
BİNGÖL DE HASTANE BAŞHEKİMİMİZ SONUNA KADAR HAKKEDİYOR
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99624)
16 Mart 2023 Perşembe 19:49
Hocama yakışır inan hastanede büyük hizmetleri var milletvekilli hak ediyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99623)
16 Mart 2023 Perşembe 19:45
Allah Ramazan hocamın yolunu bahtıni açık etsin inşallah Allah utandırmasın inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99603)
16 Mart 2023 Perşembe 17:31
Yakışır Rabbim muafak etsin inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99600)
16 Mart 2023 Perşembe 17:12
Rmazan hocaaaaaa kral,umudumuz Allahtan sonra sensin. Bu saatten sonra Ramazan hoca ders almaz ders verir. Kimse kimsenin babasının oğli değildir. İlle de memlekete ille de Ramazan hocaaa. Sen çok yaşa Ramazan hocam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99589)
16 Mart 2023 Perşembe 16:09
Bende belediye başkanı Erdal beye ve Prof eşref beye benzetim başvurusunu. Siyaset bilmeyen ama eğitimli biri.
Kendisi haricinde bingöle ve Bingöllülere bir faydası olacağını düşünmüyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99586)
16 Mart 2023 Perşembe 16:06
Hocamız iyi bir hekim ama siyaseti bilmiyor. Bingöle mecliste bir faydasının olacağını sanmıyorum. İkinci bir Fevzi Berdibek olur terk fark okumuş bir Fevzi olur.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın