Gengörü: 'Yeni bir siyaset anlayışı inşa etmek istiyoruz' | HABER YORUMLARI
Ak Parti'den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olan Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Gengörü: 'Hakkaniyetin esas alındığı, liyakatin öncelendiği ve çözüm odaklı bir siyasetin inşasını hep birlikte başaracağız' dedi.
Biri yazmış bingölün yıllardır beklediği siyasetçi Gerçekten 50 yıldır bu adamı bekliyoruz Geç doğmuş geç gelmiş Kime isyan edelim acaba Neyse biz gene diyelim bşngöllüler için diyelim Hikmetinden sual olunmaz diyelim Allah şifa versin herkese
Ramazan hocaya hiç kimse ilde yok diyemez tek bir eleştirisi olamaz 1 verilmeli artık diğerleri hepsi boş eski ve yeni ve sürekli aynı kişiler aday kaybolun lütfen sıra gerçek temiz kişilk Ramazan GENGÖRÜ artık aday değil vekilimizdir hayırlı olsun
Rmazan hocaaaaaa kral,umudumuz Allahtan sonra sensin. Bu saatten sonra Ramazan hoca ders almaz ders verir. Kimse kimsenin babasının oğli değildir. İlle de memlekete ille de Ramazan hocaaa. Sen çok yaşa Ramazan hocam
Bende belediye başkanı Erdal beye ve Prof eşref beye benzetim başvurusunu. Siyaset bilmeyen ama eğitimli biri. Kendisi haricinde bingöle ve Bingöllülere bir faydası olacağını düşünmüyorum.
Hocamız iyi bir hekim ama siyaseti bilmiyor. Bingöle mecliste bir faydasının olacağını sanmıyorum. İkinci bir Fevzi Berdibek olur terk fark okumuş bir Fevzi olur.
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
04.07.2025
15:06
Bingöl'de hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan çalışmada, 35 Bin TL değerinde ürün çaldıkları tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.
04.07.2025
15:05
Bingöl'de aranan 2 şüpheli yakalandı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
04.07.2025
15:04
Bingöl'de yaklaşık 6 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
04.07.2025
15:01
Yeşil dönüşüme milyonluk desteği
Bingöl, Malatya, Elâzığ ve Tunceli'yi kapsayan TRB1 Bölgesi'nde, mikro ve küçük ölçekli işletmeler ile kooperatif ve üretici birliklerine toplam 28 milyon TL'lik hibe desteği verilecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın