KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Gökel, aday adayı

İsmail Hakkı Gökel, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Bingöl milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Gökel, aday adayı
04 MART 2011 CUMA 09:09
0
3539
0
AA aa

Türkiye'nin gündemi 12 Haziran'da yapılması planlanan genel seçimlere kilitlenirken, siyasete atılmaya hazırlanan isimler, aday adaylıklarını açıklamaları devam ediyor. Aday adayları, çalışmalarına başlarken, siyasi partiler de seçim çalışmalarına hız verdi.

İsmail Hakkı Gökel, yaptığı yazılı açıklamada; genel seçimlerde AK Parti'den Bingöl milletvekilliği için aday adayı olduğunu bildirdi.

“Değişik toplumsal katmanların var olan ivedi sorunlarının biran önce hukuki çözüme kavuşturulması için yeni bir anayasanın yapılması gerekli hale gelmiştir” diyen Gökel, yapılacak olan yeni anayasa ile değişik toplumsal kesimlerin dil, din, soy gibi temel hak ve özgürlükleri güvence altına alınıp, sağlamlaşmasına neden olacağını belirterek, “Barış toplumu olabilmemiz ve kalkınabilmemiz için güvence ve güvenlik şarttır. Bu ortam oluşmadan istenildiği kadar onu ya da şunu yapacağım denilsin boştur. Bu bağlamda yeni anayasa ve Avrupa yerel yönetimler özerklik şartına uygun olarak anayasal sistemimize ‘yerel yönetim hakkının' dahil edilmesi gerekmektedir” dedi. 

İlin sosyal ve ekonomik yönden kalkınması ve var olan sorunların çözülmesi için 2011 genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Gökel, aday adaylığı sürecinde Bingöllülerden destek beklediğini ifade etti.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2025
21:09
Avrupa Bankasın`dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın