KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Golcü arayışı

A Milli Takım'da kritik Norveç maçı için geri sayım başlarken, teknik direktör Fatih Terim, en büyük sıkıntıyı forvet hattında yaşıyor.

Golcü arayışı
16 KASIM 2007 CUMA 08:48
0
891
0
AA aa
Galatasaraylı Hakan Şükür, Ümit Karan ve Kayserisporlu Gökhan Ünal'ı formsuzlukları, Zenitli Fatih Tekke ve Schalke 04'lü Halil Altıntop'tan da sakatlıkları nedeniyle yararlanamayan Terim'in forvette beş seçeneği bulunuyor.

Son dönemde müthiş bir form grafiği yakalayan Villarrealli Nihat Kahveci'nin ilk 11'e girmesi kesin. Terim'in elindeki diğer alternatifler Fenerbahçeli Semih Şentürk, Sivassporlu Mehmet Yıldız, Anderlechtli Serhat Akın ve Middlesbroughlu Tuncay Şanlı'dan hangisinin forvette Nihat'a eşlik edeceği henüz belirlenmedi.

Teknik direktör Fatih Terim önceki akşam ve dün yaptırdığı taktik antrenmanlarında Nihat'ı önce Semih'le, ardından Mehmet Yıldız'la denedi. Terim'in, bu oyuncuların performansından memnun kalmaması durumunda, esas mevkileri orta saha olan Serhat veya Tuncay'a da görev verebileceği belirtildi.

Norveç Milli Takımı'nın defansında yer alan Storbaek (1.85), Hagen (1.88), Hangeland (1.95) ve Riise'nin (1.85) boy ortalamalarının 1.85'in üzerinde olmalarını ve teknik kapasitesi yüksek takımlar karşısında zorlanmalarını göz önüne alan Fatih Terim, en az Nihat kadar çabuk ve güçlü bir forvet oyuncusu arıyor.

En büyük kozumuz: NİHAT KAHVECİ

Terim,
önceki akşam Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile yaptığı sohbet toplantısında forvet konusundaki sıkıntısını dile getirdi. Nihat'ın son haftalardaki formunun kendisini çok sevindirdiğini belirten Milli Takımlar Teknik Direktörü, "Norveç Milli Takımı'nın defansta önemli sorunları var. Yerden, kısa paslarla çabuk oynayan rakipler karşısında bocalıyorlar. Onların bu zaafını değerlendirecek forvetlere ihtiyacım var. Nihat bu özellikte bir oyuncu. Ancak, yanına oynatacağım futbolcu konusunda kararsızım. Semih ile Mehmet Yıldız arasında tercih yapmakta zorlanıyorum" dedi.

Milli Takım'ın genel havası hakkında da bilgi veren Fatih Terim, kamptaki ortamın son derece olumlu olduğunu söyledi. Terim, "Fatih Tekke, Yıldıray ve Deniz'in sakatlıkları dışında sorunumuz yok. Bütün futbolcular moralmen çok iyi durumda. Norveç karşısında kime görev versem, en üst düzeyde verim alacağıma eminim" diye konuştu.


Hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.06.2025
00:45
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl'de gazetecilerin öncülüğünde 'Bingöl Basın Konseyi' kuruldu. Basının birleştirici gücünü ortaya koymayı hedefleyen konsey, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iş birliği içinde çalışarak kentin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sunmayı planlıyor.
06.06.2025
00:43
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Bingöl siyasetinde iz bırakanlar arasında yer alan Zıkte Aşireti Merhum Lideri Bingöl Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu için 7 Haziran 2025 Cumartesi günü Çaytepe Köyü'nde Mevlid-i Şerif okutulacak.
06.06.2025
00:42
AA muhabiri Korkulutaş`ın fotoğrafı The Times`ta
AA muhabiri Korkulutaş'ın fotoğrafı The Times'ta
Anadolu Ajansı (AA) Bingöl muhabiri Rıdvan Korkulutaş'ın 'Öksüz kalan kurt yavrusu iyileştikten sonra kardeşleriyle buluşacak' haberinin fotoğrafı, dünyanın en saygın gazetelerinden The Times'ta yer buldu.
06.06.2025
00:41
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele çalışmaları
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele çalışmaları
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada farklı tür ve miktarlara uyuşturucu madde ele geçirilirken 3 şüpheli şahsa ise adli işlem yapıldı.
04.06.2025
17:29
Vali Usta`dan Bingöl`e gelecek yatırımcılara müjde!
Vali Usta'dan Bingöl'e gelecek yatırımcılara müjde!
41 tesiste Bin 200 kişinin istihdam edildiği Bingöl OSB'de artıma tesisi ve altyapı-üstyapı eksikliklerinin tamamlanarak hızla büyüdüğünü belirten Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta, sanayi parseli sayısını 92'ye çıkardığını, arıtma tesisi ihalesinin yapılıp sözleşme imzalandığını vurguladı.
04.06.2025
16:56
Baraç`tan liyakat eleştirisi!
Baraç'tan liyakat eleştirisi!
Türkiye'nin en derin sorunlarından birinin kamu yönetimindeki liyakatsizlik olduğunu belirten DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç: 'Kurumlarda vasıflı değil, sadakat gösteren kişiler tercih ediliyor. İş bulamayan gençler ya başka ülkelere umut bağlıyor ya da uyuşturucu gibi çıkmazlara sürükleniyor' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın