KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2026 Salı
°C

Güveçli'de yatırım çalışmaları tamamlandı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Güveçli'de yatırım çalışmalarının tamamladığını belirterek, diğer bölgelerdeki faaliyetlerin eksiksiz sürdüğünü bildirdi.

Güveçli`de yatırım çalışmaları tamamlandı
02 TEMMUZ 2020 PERŞEMBE 17:04
4
4577
4
AA aa

Sorumluluk bölgesi Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde müşterilerine elektrik dağıtım hizmetini en iyi şekilde vermeyi amaçlayan Fırat EDAŞ, aylık ve yıllık planlar dâhilinde Bingöl'de yatırım faaliyetlerini eksiksiz sürdürüyor.

Merkeze bağlı Güveçli Köyü'nde yatırım çalışmasını tamamlayan Fırat EDAŞ, çalışma dâhilinde köyde ekonomik ömrünü doldurmuş hatları yeniledi. Yapılan çalışma ile birlikte gerilim düşümü yaşanan bölgelere kalıcı çözüm sağlanmış olundu. Elektrik kesintisine neden olan ve ağaçlara zarar veren açık iletken hatlar, alpek kablo ile yenilenirken; köy şebekesinde yer alan eskiyen ağaç direkler, galvanizli demir direklerle değiştirildi.

Yapılan çalışmada hasar görmüş ve ekonomik ömrünü doldurmuş köy şebekesi de yenilendi. Ayrıca bölgede gerçekleştirilen aydınlatma taraması ile verimli olmayan armatürler tespit edilerek, yeni armatürlerle değiştirildi.

Kesintilerin minimuma indirilmesi amacıyla yaptığı çalışma ile bölgede enerji arzını daha verimli hale getiren Fırat EDAŞ, Bingöl'de yatırım çalışmalarının artarak devam edeceğinin altını çizdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59977)
03 Temmuz 2020 Cuma 20:43
Şahsen ben sinide oturuyorum ben harhangi bir bakım yapıldığını görmedim Bakım yapılacaksa Şehir merkezinden şebeke Çekilip ve yürüyüş yolu olarak kullanılan yola hem aydınlatma hemde yürüyüş yolu yapılması beklentisi içerisindeyiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59958)
03 Temmuz 2020 Cuma 14:02
ANLAMADIM Ne Yatırımı. !!! Sanki 10 Bin kişinin Çelışacağı Bir FABRİKA Yapılmış gibi..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60026)
06 Temmuz 2020 Pazartesi 09:46
@Misafir Kullanıcı yatırım değince fabrika mı senin aklına geliyor...Hayranım senin o kafana
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59936)
02 Temmuz 2020 Perşembe 18:30
Sinin ortasından kanalizasyon akıyor bunu yapacak bir yiğit aranıyor.
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın