KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2026 Perşembe
°C

Güveçli'de yatırım çalışmaları tamamlandı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Güveçli'de yatırım çalışmalarının tamamladığını belirterek, diğer bölgelerdeki faaliyetlerin eksiksiz sürdüğünü bildirdi.

Güveçli`de yatırım çalışmaları tamamlandı
02 TEMMUZ 2020 PERŞEMBE 17:04
4
4278
4
AA aa

Sorumluluk bölgesi Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde müşterilerine elektrik dağıtım hizmetini en iyi şekilde vermeyi amaçlayan Fırat EDAŞ, aylık ve yıllık planlar dâhilinde Bingöl'de yatırım faaliyetlerini eksiksiz sürdürüyor.

Merkeze bağlı Güveçli Köyü'nde yatırım çalışmasını tamamlayan Fırat EDAŞ, çalışma dâhilinde köyde ekonomik ömrünü doldurmuş hatları yeniledi. Yapılan çalışma ile birlikte gerilim düşümü yaşanan bölgelere kalıcı çözüm sağlanmış olundu. Elektrik kesintisine neden olan ve ağaçlara zarar veren açık iletken hatlar, alpek kablo ile yenilenirken; köy şebekesinde yer alan eskiyen ağaç direkler, galvanizli demir direklerle değiştirildi.

Yapılan çalışmada hasar görmüş ve ekonomik ömrünü doldurmuş köy şebekesi de yenilendi. Ayrıca bölgede gerçekleştirilen aydınlatma taraması ile verimli olmayan armatürler tespit edilerek, yeni armatürlerle değiştirildi.

Kesintilerin minimuma indirilmesi amacıyla yaptığı çalışma ile bölgede enerji arzını daha verimli hale getiren Fırat EDAŞ, Bingöl'de yatırım çalışmalarının artarak devam edeceğinin altını çizdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59977)
03 Temmuz 2020 Cuma 20:43
Şahsen ben sinide oturuyorum ben harhangi bir bakım yapıldığını görmedim Bakım yapılacaksa Şehir merkezinden şebeke Çekilip ve yürüyüş yolu olarak kullanılan yola hem aydınlatma hemde yürüyüş yolu yapılması beklentisi içerisindeyiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59958)
03 Temmuz 2020 Cuma 14:02
ANLAMADIM Ne Yatırımı. !!! Sanki 10 Bin kişinin Çelışacağı Bir FABRİKA Yapılmış gibi..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60026)
06 Temmuz 2020 Pazartesi 09:46
@Misafir Kullanıcı yatırım değince fabrika mı senin aklına geliyor...Hayranım senin o kafana
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59936)
02 Temmuz 2020 Perşembe 18:30
Sinin ortasından kanalizasyon akıyor bunu yapacak bir yiğit aranıyor.
29.04.2026
19:40
10 Milyar TL`lik Hibe İçin Başvurular Başladı
10 Milyar TL'lik Hibe İçin Başvurular Başladı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
29.04.2026
18:52
Belediye`den Hülakü`ye Sert Yanıt:
Belediye'den Hülakü'ye Sert Yanıt: 'Olayı ortaya çıkaran da gereğini yapan da biziz'
Plaka ihalesi sonrası münferit yapılan usulsüzlükle ilgili soruşturma ve yargı sürecini başlatan Bingöl Belediyesi, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Hülakü'nün 'Ticari Plaka Usulsüzlüğü İçin Meclis Araştırması' açıklamalarına tepki gösterdi; 'Olayın gerçekliğini bilmelerine rağmen tek amaçları siyaset devşirmek ve bu konu üzerinden yıpratma politikası geliştirmek. Usulsüzlüğü tespit eden de, idari süreci başlatan da, ilgili personeli görevden alan da Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan da bizzat Bingöl Belediyesi'dir. Soruşturmanın neticesi de şeffaflıkla kamuoyuyla paylaşılacaktır.'
29.04.2026
18:30
Hülakü`den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Hülakü'den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Belediyesi'nde ticari plaka tahsislerine ilişkin iddiaların araştırılması için TBMM'ye araştırma komisyonu kurulması talebinde bulundu.
29.04.2026
12:18
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
29.04.2026
11:35
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte ödemelerin bir kısmı ya da tamamı, bankalar ile Bankacılık Kanunu kapsamında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar tarafından oluşturulan 'güvenli ödeme sistemi' üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama 1 Temmuz 2026'dan itibaren zorunlu olacak.
29.04.2026
11:19
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde Kaymakam Hüseyin Çamkerten, din görevlileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, başarılı personele belge takdim etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın