KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Hain tuzak! 8 şehit

Hacılar köyü girişinde meydana gelen mayınlı saldırıda 8 polis memuru şehit oldu, 16 polis memuru ile bölgede oyun oynayan bir kız çocuğu yaralandı. Olayı duyan Bingöl halkı kan vermek için hastaneye akın etti.

Hain tuzak! 8 şehit
17 EYLÜL 2012 PAZARTESİ 02:39
0
9282
28
AA aa

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'ndeki KCK operasyonlarıyla ilgili güvenlik faaliyetlerine katılan Bingöl Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler, dönüş yolunda mayınlı saldırıya uğradı. Saldırıda 8 polis şehit oldu, 16 polis ile yol kenarında oyun oynayan bir kız çocuğu yaralandı. Olay yerinde polisin yaptığı inceleme tamamlanırken, PKK'lıların saldırıda yaklaşık 100 kilo patlayıcı kullandığı değerlendiriliyor. Tahrip gücü çok yüksek bombanın infilak ettirildiği karayolunda 8-10 metre genişliği ve 3 metre derinliğinde çukur oluştu.

Alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti:

MENFEZ ALTINA YERLEŞTİRİLEN MAYIN PATLATILDI

Karlıova'daki faaliyetlerini tamamlayan polisler, 12 A 0183 Plakalı Isuzu marka otobüs, 12 A 0223 Plakalı Otokar marka otobüs, 12 A 0260 plakalı zırhlı araç ile 12 A 0138 plakalı panzer ile Bingöl'e dönmek üzere yola koyuldu. Terör örgütü PKK üyelerince Hacılar Köyü çıkışında yeni yapılan menfezlerden birinin altına bırakıldığı belirtilen mayın, konvoyun geçişi sırasında iki otobüs arasında patlatıldı ancak en büyük hasarı, arka kısmı mayının üzerine denk gelen öndeki otobüs gördü.

8 POLİS ŞEHİT OLDU

Pazar günü saat 10.00 sıralarında meydana gelen mayınlı saldırıda 8 polis memuru şehit oldu. Şehit cenazeleri ve yaralılar, olayın hemen ardından bölgeye sevk edilen ambulanslarla Karlıova ve Bingöl Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Hastaneye akın eden polis ekipleri, çevre geniş güvenlikleri aldılar. Sivillerin Acil Servis bölümüne girişine bir süre müsaade edilmedi.

BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırının hemen ardından 49'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'ndan havalanan helikopterlerin bölgeyi havadan kontrol ettiği ve İl Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Tümlerinden oluşan birliklerin operasyon için bölgeye sevk edildiği belirtildi.

Jandarma özel harekat ve özel timlerin de yer aldığı operasyona köy korucuları da destek veriyor. Hacılar köyünde yoğunlaşan operasyonlar sırasında zaman zaman PKK'lılarla sıcak temas sağlandı. Silah seslerinin yükseldiği Kara cehennem ve Hacılar kırsalında skorsky ve Kobra Tipi Helikopterler PKK'lıların geçiş güzergahlarını bombaladı.

Bingöl'ü, Erzurum'a da bağlayan karayolu yaklaşık 6 saat sonra yeniden trafiğe açıldı. Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştirip kaçan PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için Karlıova ile Ilıcalar Beldesi arasındaki kırsal alanda operasyonlarını sürdürüyor.

ŞEHİT POLİSLER

Hain saldırıda şehit olan polis memurlarının isimleri şöyle;

Gökhan Kuzu (Malatya)

Cuma Mercimek (Hatay)

Ümit Yıldırım (Trabzon-Araklı)

Murat Toprak (Adıyaman-Kahta)

Osman Küçükdilan (Konya)

Şehmus Karakut (Diyarbakır-Lice)

Samet Kırcalı (İzmir-Karşıyaka)

Fatih Celayir (Bingöllü. Elazığ nüfusuna kayıtlı.)

CENAZELER MALATYA ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Şehit olan polis memurlarının cenazeleri, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Şehit olan ve Bingöl Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morglarına kaldırılan polis memurlarının cenazeleri, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere ambulanslara alındı. Ambulanslar, Bingöl Emniyet Müdürlüğü önünden konvoy halinde Malatya'ya hareket etti. Cenaze törenin Malatya'da düzenlenmesi bekleniyor.

YARALI POLİSLER

Saldırıda yaralanan polis memurları ise şöyle;

Ali Kırlar, Yusuf Özbey, Serkan Kabak, Muhammed Demir, Rıza Alper Pınarevli, Zafer Şahinli, Caner Gülseren, Necmettin Küçükçerçi, Fatih Bataray, Ramazan Erçil, Mehmet Doğan, Cengiz Yıldırım, Evren Öztürk, Ozan Emrah İzci, Serdal Şen, Emre Aydın.

Yaralıların birçoğunun sağlık durumunun iyi olduğu, sağlık durumu ağır olan Caner Gülseren ile Yusuf Özbey'in yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

VATANDAŞ KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE AKIN ETTİ

Büyük üzüntünün yaşandığı Bingöl'de olayı haber alan ve kan ihtiyacı anonslarını duyan vatandaşlar, Bingöl Devlet Hastanesi'ne akın ettiler. Kan grubuna göre ihtiyaç duyulan kanları alan sağlık birimleri, kan vermek isteyenlerin de listesini oluşturarak olası ihtiyaç için tedbir aldı. Çok sayıda vatandaş ise hastane bölgesinde bekledi.

POLİSLER VE ŞEHİT AİLELERİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Arkadaşlarının şehit olduğu haberini duyan polisler hastaneye akın etti. Burada gözyaşlarını tutamayan polisler, yine arkadaşları tarafından teselli edildi.

Olayı duyan şehit polislerin aileleri de hastaneye geldi. Sinir krizleri geçiren polis ailelerini sakinleştirmekte güçlük çeken bayan polislerin gözyaşlarına boğulması çevredeki vatandaşları da ağlattı.

ŞEHİT EŞİNİN YÜREK YAKAN FERYADI

Şehit olan polis memuru Samet Kırcalı'nın eşi sinir krizleri geçirdi. 1,5 yıllık evli olan ama çocuğu bulunmayan şehit Kırcalı'nın eşinin “O benim annem, babam, ağabeyim, hayat arkadaşımdı. Benim annem ona annelik yaptı, kendi öz evladı gibi yetiştirdi. Evin tek oğluydu. 1,5 yıllık evliydik. ‘Erken' deyip çocuk yapmamıştık. Görev için Karlıova'ya giderken kahve verdim uykusuzluğunu yensin diye. Gitti ama cenazesi geldi. Oy Samet'im Samet'im…” şeklindeki feryada çevredeki gözyaşlarına boğdu.

KIRCALI'NIN BABA EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

8 polis memurundan biri olan 1,5 yıllık polis memuru Samet Kırcalı'nın (28) İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki evine ateş düştü.

Acı haberi yetkililerden alan baba Şaban Kırcalı, gözyaşlarını tutamadı. Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, şehit Kırcalı'nın evine giderek başsağlığı ziyaretinde bulundu. Bingöl Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli olan şehit Kırcalı'nın 8 Mart 2011'de Duygu Kırcalı ile evlendiği, eşiyle birlikte ilk görev yeri olan Bingöl'e lojmanda yaşadığı öğrenildi.

Kocaeli Üniversitesi mezunu olan şehit Kırcalı'nın annesi Mualla Kırcalı'nın 16 yıl önce hayatını kaybettiği, Firdevs isminde kız kardeşinin olduğu belirtildi.

Acı haberin duyulmasının ardından şehidin ailesinin yaşadığı Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin evinin önünde dualar edildi.

MİLLETVEKİLİ 10 DAKİKA ÖNCE BÖLGEDEN GEÇMİŞTİ

Öte yandan, Bingöl'de biri dizi temaslarda bulunan AK Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, Erzurum'da yapılacak AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'na katılmak üzere Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK partili ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, AK parti il ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla birlikte konvoy halinde Erzurum'a gidiyordu.

Polis otolarıyla Karlıova İlçesi Cilligöl Köyü rampasında karşılaştıklarını belirten Milletvekili Eşref Taş, patlama bölgesinden 10 dakika önce geçtiklerini, yolda iken saldırı haberini aldıklarını söyledi.

Saldırı nedeniyle Erzurum'a gitmeyip Karlıova İlçesi'nde durduklarını söyleyen Milletvekili Taş: “Bu hain saldırıyı lanetliyorum. Bu saldırılarla bizleri asla yıldıramayacaklar. Tüm halkımızın başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terör örgütü şunu iyi bilmeli ki, hain saldırı girişimleriyle halkı sindiremeyeceklerdir. Milletimiz güçlüdür ve hainlere asla fırsat vermeyecektir” dedi.

VALİ GÜVENÇER'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Devlet Hastanesi'ne gelerek tedavileri süren yaralı polisleri ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı.

Saldırı sonrası yaptığı açıklamasında ''Darbe sonucu olay mahallinde ne yazık ki 8 kardeşimizi şehit verdik” diyen Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, yaralı polislere gerekli müdahalelerin yapıldığını, yaralı çocuğun da Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olduğunu söyledi.

Olayın hemen akabinde bölgeye yakın askeri birliklerin operasyona hazır duruma getirildiğini de ifade eden Güvençer: ''Olaydan en geç 45 dakika sonra tüm birliklerimiz olay mahallinde çok kuvvetli bir operasyona başladı. Komutanlarımız olay yerinde operasyonu yürütüyorlar. Çok kısa zaman içerisinde bu lanetlenecek olayı meydana getirenlerin hakkından geleceğimize inanıyorum'' dedi.

ARAKLI'YA ATEŞ DÜŞTÜ

Trabzonlu Ümit Yıldırım'ın baba ocağına ateş düştü. Patlama ile Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 8 polis şehit olurken, Trabzon'un Araklı ilçesine bağlı Türkeli köyünde yaşayan Yıldırım ailesine acı haber verildi. Bingöl'e bir yıl önce giden Yıldırım'ın, Ramazan Bayramı'nı memleketi Araklı'da geçirdiği öğrenildi.

2 yıllık polis memuru Ümit Yıldırım'ın bekar olduğu kaydedildi.

BABA OCAĞINDAN YÜKSELEN FERYATLAR YÜREKLERİ YAKTI

Şehit olan polis memuru aslen Malatyalı olan Gökhan Kuzu'nun Mersin'de yaşayan ailesinin evine ateş düştü. Acı haberi alan anne Sevli Kuzu polis memurlarının boynuna sarılarak feryat etti. Polisler acılı anneyi güçlükle sakinleştirdi.

Şehit Polis Memuru Gökhan Kuzu'nun Akdeniz ilçesi İhsaniye Mahallesi Zeytinlibahçe Caddesi üzerindeki bir apartmanda oturan annesi Sevli Kuzu'ya oğlunun şehit olduğu haberi polis memurları tarafından verildi.

112 ekipleri ile birlikte gelen polislerden oğlunun şehit olduğu haberini alan anne Sevli Kuzu sık sık fenalık geçirdi. Anne Sevli Kuzu polislerin boynuna sarılarak feryat etti. Şehit polis memurunun evi ise Türk bayrakları ile donatıldı. Sivil polislerle birlikte annesinin evine gelen kardeşi Fikret Kuzu ise “Abi benim kardeşim niye öldü” diye ağladı.

Komşularının başınız sağ olsun temennisine acılı kardeş “Ne olursunuz başının sağ olsun demeyin” diye ağladı. Şehit polis memurunun babası Hüseyin Kuzu'nun bir süre önce memleketi Malatya'ya gittiği öğrenildi. 3 kardeş olan şehit polis memuru Gökhan Kuzu'nun 3 yıllık memur olduğu ve bekar olduğu ifade edildi.

KONYA'DAN ACI TESADÜF!

Şehit olan 8 polisten Osman Küçükdilan'ın memleketi Konya'ya şehit ateşi düştü.

2 yıllık polis memuru Osman Küçükdilan'ın şehit düştüğü haberi Konya'da oturan ailesine Emniyet Müdürlüğü yetkililerince verildi. Şehit polis Küçükdilan'ın evinin ise, dün son yolculuğuna uğurlanan Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan er Abdullah Tokgöz ile aynı sitede olması dikkat çekti.

Öte yandan şehit polislerden Osman Küçükdilan'ın 2 yıllık polis olduğu, geçen yıl evlendiği ve 1 ay önce baba olduğu öğrenildi.

"BU KÜRT YA DA TÜRK DAVASI DEĞİLDİR"

Patlamada şehit olan polis memuru Murat Toprak'ın baba evinde hüzün yaşanıyor.

Toprak'ın şehit olduğunun duyulmasının ardından, Kahta ilçesi Narsırtı köyündeki baba evine Türk bayrakları asıldı.

Kahta Kaymakamı Metin Esen ve Adıyaman Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Etlik, şehidin ailesini evinde ziyaret ederek, aile fertlerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Şehidin babası Ramazan Toprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de Kürtlerle Türklerin bir sıkıntısı olmadığını belirterek, ''Kürt-Türk diye bir şey yoktur. Kürt-Türk hepsi kardeştir. Böyle kalleşler araya giriyor. Kürt de bizim kardeşimiz, Türk de bizim kardeşimizdir. Bu Kürt ya da Türk davası değildir'' dedi.

Şehit Murat Toprak'ın bekar olduğu ve 2 yıl önce polis olduğu belirtildi. Şehit Murat Toprak'ın, Toprak ailesinin 6 çocuğunun en küçüğü olduğu ve cenazesinin bugün memleketinde toprağa verilmesinin beklendiği kaydedildi.

3 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Şehit polislerden Cuma Mercimek'in Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Şehit Cuma Mercimek'in 3 ay önce evlendiği öğrenildi. Çevik kuvvet ekibini taşıyan servis aracının geçişi sırasında yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen 26 yaşındaki şehit Cuma Mercimek'in Reyhanlı'daki baba evine acı haber ulaşınca baba Ömer, anne Ayşe Mercimek ile 4 kardeşi büyük acı yaşadı.

Şehit babası Ömer Mercimek, metanetini koruyarak acısını paylaşmaya gelenleri karşılarken, diğer aile fertleri gözyaşlarına boğuldu. Şehidin baba evi Türk Bayrakları ile donatıldı. Şehit Cuma Mercimek'in 3 ay kadar önce Mehtap Mercimek ile dünya evine girdiği belirtildi.

15 GÜN SONRA NİŞANLANACAKTI

Şehit 8 polisten, 25 yaşındaki Fatih Celayir'in, Elazığ'daki baba evine ateş düştü. 15 gün sonra nişan yapmaya hazırlandığı ortaya çıkan şehit polis Celayir'in yakınları yasa boğuldu.

Şehit Fatih Celayir'in 15 gün sonra sözlüsü Ebru Şen ile nişanlanacağı da ortaya çıktı. Ailenin nişan hazırlıkları yaparken, genç polisin şehit olması yakınlarını yasa boğdu.

Şehit polis memuru Fatih Celayir'in internette sosyal paylaşım sitelerine de mesajlar yazdığı görüldü. Celayir'in 19 Ekim 2011 günü, 'Kurtuluş Savaşı ile dünyayı kovduk şimdi ne durumdayız... Başkomutanın, sırtında mermi taşıyanların, şehitlerin kemikleri sızlamıyor mu? Hepsi boşa mı gitti yani? AYIP... Yazıklar olsun sahip çıkamadığımız için hepimize; her iki kişiden birine mukayyet olamayışımıza..."

Şehit Celayir, 15 Mayıs 2011 günü de 'Şırnak' ta terör örgütü tarafından şehit edilen 2 aylık polis memuru kardeşime Allah'tan rahmet ailesine sabır diliyorum. Vatansızlara inat vatan sağolsun' yazmıştı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
fatoş sezer (@Misafir_9488)
17 Eylül 2012 Pazartesi 18:17
sayın başbakanım bu sorunsuz ınsanların derhal görevden alınmasını istiyoruz bingölün idari sorunlu kişileri kımvarsa analar tekrar tekrar ağlamasın yarınlarımnızı guvenceye alın artık hıçkımse kendı köyüne bıle gıdemıyor huzursuzluk çok bıngolde kımse görevini yapmıyor artık duyun görün bıngolde dönen dümenleri kım artık dur dıyecek bı heyet gızlı bır bagımsız heyet yollayın gorsunler bıngolun halını hıçmı aklınıza gelmedı bu bıngolun halıne bakın bı ya lutfen mılletı dınleyın dınleyın artık
sedat kaya (@Misafir_9487)
17 Eylül 2012 Pazartesi 18:04
LANET OLSUN ZATEN EGER AKP LI BASKANLARIMIZ MILET VEKILLERIMIZ İŞİNİ YAPSAYDILAR BINGOLDEN BDP OYDA ALMAZDI MILET VEKILI DE SEÇEMEZDI SIZIN ESERINIZ HIRSIZLIGA DEVAM ALLLAH KAHRETSIN PKK YI BINGOLUN DUZENINI BOZMAYA ÇALISIYORLAR AMA AVUCUNUZUI YALARSINIZZZZZZ
vedat (@Misafir_9486)
17 Eylül 2012 Pazartesi 17:53
burada yazilan fasistce yorumlari görünce utandim , bir cahil utanmaz karliova yazmis karliova kadar basin tasin altinda kalsin insallah ayip edep yahu
zaza baylas (@Misafir_9485)
17 Eylül 2012 Pazartesi 17:30
allah belanızı versin idris istifa
t.erdoğan (@Misafir_9483)
17 Eylül 2012 Pazartesi 15:47
bingölü bu kadar gündemde tutmaya meraklı olan varsa terörle, kanla, değil, daha güzel olaylarla gündemde kalmayı sağlamasını arzulardım. ama maalesef bu bingölün değişmez kaderi. 33 asker, valilikteki canlı bomba, yine geçen yılki patlama bu da son vahşet. soruyorum şimdi akp ye oy verdik, ilimiz şuan istikrar ve ekonomi ve yatırımda en sonda. bdp ye oy verdik, havai fişek misali bombalarımız arttı. bu bizim kaderimiz değil değiştirecek olanda biziz. sağduyu ve bilinçle hareket edelim. şehitlerimizeallahtanrahmetailelerine sabırlar diliyorum.
ömer (@Misafir_9481)
17 Eylül 2012 Pazartesi 13:35
Allah taksilatlarını affetsin ailelerine sabir ihsan eylesin bingöl halkı oturup bunu çok iyi düşünmesi lazım başımız sağ olsun
Samet (@Misafir_9478)
17 Eylül 2012 Pazartesi 12:47
Arkadaşlar teröre en büyük darbe onu lanetlemektir.Bir arkadaşımızın koordinatörlüğünde terörü telin yürüyüşü gerçekleştirelim.Provokasyon amaçlı bir gösteri olmamak koşuluyla.Unutmayın ki bu ülkenin evlatları sustukça,bu soysuzlar buraları sahiplenmeye çalışıyorlar.Gerekli yerlerden izin alalım ve güzel Bingöl'ümüzün o hainlere ait olmadıgını dosta düşmana ilan edelim.
ido baluken (@Misafir_9427)
17 Eylül 2012 Pazartesi 00:22
idris efendi kck operasyonlarının intikamını alacaz demişti. aldı Allah belasını versin
Ahmet Akif (@Misafir_9399)
16 Eylül 2012 Pazar 21:36
HACILAR KÖYLÜ hemşehrilerim! bu konudaki hasssşyetinizi biliiyorum, elimizden bir şey gelmiyor demeyin. Yarın BİNGÖL'e kadar yürüyüş ypı terörü ve teröristleri lanetleyelim. Böylece hem şehit ailelerimizn yanıda ve acılarını paylaşmış oluruz hem de hainlere gereken mesajı en net biçimde vermiş oluruz... lütfen bunu duyuan-gören her hacılar köylü birbirine duyursun.
Çağlar torun (@Misafir_9398)
16 Eylül 2012 Pazar 21:33
türk milletinin başı sağ olsun.allah rahmet eylesin.
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın