Hacılar köyü girişinde meydana gelen mayınlı saldırıda 8 polis memuru şehit oldu, 16 polis memuru ile bölgede oyun oynayan bir kız çocuğu yaralandı. Olayı duyan Bingöl halkı kan vermek için hastaneye akın etti.
Acilen HACILAR KÖYLü hemşehrilerimi YARIN BİNGÖL'e kadar yürüyüş yapıp HEM şehit ailelerin yanında olduğumuzu belirtmek hem de Hainlere meydan okumalıyız... Lütfen bunu duyan hacılarla hemşehrilerim birbirlwerine duyrup gerekeni yapsınlar... Eğer bunu yapabilirsek/niz İNANIN hainler ve onların yaltakçıları, en ağır darbesini almış olur.
Şimdiye kadar Bingöl de olaylar yapılamıyordu çünkü milletvekilimiz yoktu da ondan. Çevrede en huzurlu bir kenti Bingöl. Bugün ise bombalar ve mayın patlamalarıyla göndeme geliyoruz çünkü millet vekilimiz var. Yahu eğer İdris Balukent'e biraz olsun onur varsa verdiği sözü hatırlayarak istifa etmelidir. Şimdi ne bahane bulacak onu merak ediyorum sanırım şimdide diyecek ki valla az sayıda polislerimiz şehit olmuş özür dileriz kusura bakmayın. Çünkü utanmaz bir şahsiyet.Kim Bingöl halkının huzurunu bozuyosa Allah da onlara huzur vermesin inş.
Orhan Atabey sende o alçakların davulunu çalıyorsun.Karlıova'ya giden polis kimseyi öldürmeye gitmedi.O alçakların ne kadar korkak olduklarını biliyoruz.Çıksınlar meydana.Fareler gibi deliklere sığınacaklarına .Ama onlar hem korkak,hem kalleş,hem alçak,hem şerefsiz.Allah ve islam düşmanı.Aynı zamanda insan düşmanı.onlara destek olanlarda aynı kefededir.Bu memlekette onlar yer bulamayacaklardır.Bunu iyice beynine yerleştir.
Allah belanızı versin hepiniz toptan yok olursunuz inşallah Allahın izniyle,evlere ateş düşürdünüz sizede düşsün inşallah.bdpyi tutanlarda kahrolsun...oy atan elleri kırılır inşallah...
ölenlere rahmet dılıyorum ama bu akp bu sekılde gıderse cok ınsanı oldurecekler artık bazı seylerın olması lazım bu ınsanlar hep fakır fukaralar ne bı emnıyet muduru nede valı ..aksam olunca basbakan cıkacak ve kınıyoruz dıyecek yıne aynı seyler yıne olen ınsanlar . bu boyle gıderse yarın yıne aynısı olacak. kahrolsun fasızm
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
30.04.2026
18:29
Bingöl'e TÜBİTAK'ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
17:39
Bingöl'de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
30.04.2026
17:21
Bal Üreticileri Birliği: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı'
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı.'
30.04.2026
16:52
Bingöl'de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın