KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Nisan 2026 Salı
°C

Hasan şaş: fener de olsa alkışlardık

Futbol Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen ve Almanya'daki gurbetçilerimizin tribünleri tıklım tıklım doldurduğu atmosferde oynanan Süper Kupa, Beşiktaş'ın ellerinde yükselirken geride futbolun güzellikleri adına çok şey kaldı.

Hasan şaş: fener de olsa alkışlardık
01 AĞUSTOS 2006 SALI 10:04
0
1251
0
AA aa
55 bin kişilik Arena Stadı'nı dolduran Türk seyirciler, ellerindeki bayraklarla şarkılar söyleyip G.Saray ve Beşiktaş'ın futboluna alkış tutarken, iki takım futbolcuları da birbirlerine jestlerde bulundu.

Geride bıraktığımız sezon yeni ismiyle ilk kez düzenlenen Fortis Türkiye Kupası finalinin ardından Siyah-Beyazlılara karşı maçı kaybetmenin üzüntüsüyle törene katılmadığını belirten F.Bahçe'nin bu tavrı henüz hafızalardayken, G.Saraylı futbolcuların Beşiktaş'ı alkışlaması takdir topladı. Süper Kupa'nın Beşiktaşlı futbolcuların ellerinde havaya yükseldiği anda takım halinde sahada bulunan ve rakibini alkışlayan G.Saray'da bu anlamlı geceyi Hasan Şaş, "Rakibimiz F.Bahçe de olsa alkışlardık." şeklinde özetledi ve şöyle devam etti: "Artık Türkiye'de bazı şeylerin değişmesinin vakti geldi. Bu gece burada çok güzel bir ortam vardı. Ne küfür ne de kötü tezahürat yapıldı. Böyle bir ortamda futbol oynamak bir oyuncu için çok önemli. Biz seremoniye kaldık, hatta Beşiktaş'ın kupayı kazanmasını alkışlayarak bu tabloya destek verdik. İnşallah bu fair-play örnekleri Türkiye'de de yaşanır."

Süper Kupa'yı F.Bahçe'ye karşı da kaybetseler durumun değişmeyeceğini belirten G.Saray'ın ikinci kaptanı Hasan Şaş, "Biz bazı şeylerin değişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarın da bize yardım etmesi gerekiyor. Artık tribünde küfrün bitmesini istiyoruz. Ancak ben Türk seyircisinin buna hazır olduğunu düşünmüyorum. Halbuki Almanya'da iki takım taraftarı maçı yan yana izledi." açıklamasında bulundu.

F.Bahçe, 3 Mayıs'ta Beşiktaş'la yaptığı ve 3-2 mağlup olduğu Fortis Türkiye Kupası final maçının ardından seremoniye çıkmayarak ikincilik madalyalarını almamıştı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, törende sadece kupa sahibi Beşiktaş'ı ödüllendirmiş, ilerleyen günlerde Sarı-Lacivertli ekibin bu tutumu eleştirilere ve polemiklere sebep olmuştu.

Almanya'da yaşanan bu güzel tablonun, başlamasına sayılı günler kalan Turkcell Süper Ligi'nde de sürmesi temennisinde bulunan iki takımın hocaları, birbirlerinin takımlarına sahada sergiledikleri futbol ve centilmenlik dolayısıyla övgülerde bulundu.

Bu sezon ilk kez düzenlenen Süper Kupa'yı G.Saray'ı 1-0 yenerek kazanan Beşiktaş, rakibi tarafından sahada alkışlandı. G.Saray ikinci kaptanı Hasan Şaş, “Rakibimiz F.Bahçe de olsa alkışlardık. Temennimiz burada yaşananların sezon boyunca devam etmesi.” açıklamasında bulundu.

Süper Kupa'yı Beşiktaş'a kaptırmalarına rağmen Almanya'da güzel bir gece yaşadıklarını belirten G.Saray ikinci kaptanı Hasan Şaş, "Saha içinde agresif olabiliriz; ancak maç bittikten sonra hepimiz dostuz.” diye konuştu.



(Zaman)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.04.2026
00:20
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
07.04.2026
00:19
Bingöl`de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
00:18
Bingöl`den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Bingöl'den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
07.04.2026
00:13
Bingöl Üniversitesi`nde Kulüp Tanıtım Günleri
Bingöl Üniversitesi'nde Kulüp Tanıtım Günleri
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Öğrenci Kulüpleri Etkinlik ve Tanıtım Günleri'nde stantları ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, öğrenci topluluklarının kampüs yaşamına dinamizm kattığını belirtti.
06.04.2026
03:34
Verdiği sözü tuttu! Özturan: `Bu daha başlangıç, sırada stat var`
Verdiği sözü tuttu! Özturan: 'Bu daha başlangıç, sırada stat var'
12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, 2. Lig'e yükselmenin ardından hem memlekete hem de babasına verdiği sözü tuttuğunu söyledi. Şampiyonluk sevincinin ortasında konuşan Özturan, 'BAL'dan aldığımız takımı 2. Lig'e taşıdık. Şimdi hedefimiz stat… Bu şehir dışarıda kalmayacak' dedi.
06.04.2026
03:32
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
Bingöl-Yamaç grup köy yolunda heyelan riskine karşın 400 metrelik kısımda fore kazıklar çakıldı, 6 Bin ton demir kullanıldı ama yine de çare olmadı! 2023'te davetiye usulüyle verip 193 milyon TL harcanarak yapılan yol bir kez daha çöktü. Yol trafiğe kapatılırken kamu zararına yönelik eleştiriler yeniden gündeme geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın