KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Eylül 2025 Perşembe
°C

Hasta ziyaretleri yasaklandı

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimliği, COVİD-19 salgını dolayısıyla hastanede yatan hastalar için hiçbir şekilde ziyaretçi kabul edilmeyeceğini açıkladı.

Hasta ziyaretleri yasaklandı
12 AĞUSTOS 2020 ÇARŞAMBA 17:57
32
2780
4
AA aa

COVİD-19 tedbirleri kapsamında daha önce Mart ve Nisan aylarında getirilen ziyaretçi yasakları, Haziran ayında kaldırılmış ve tekrardan hastanelerde ziyaretçi kabul edilmeye başlamıştı. Son günlerde KOVİD-19 kapsamında sıkı tedbirlerin uygulanmaya başlamasıyla alınan kararlar çerçevesinde Bingöl Devlet Hastanesi'nde yeniden ziyaretçi yasağı uygulanmaya başlandı.

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimliği'nden yapılan açıklamada; “Bilindiği üzere tüm dünyayı saran COVİD-19 Pandemisi ile mücadelemiz aralıksız olarak devam etmektedir. Mücadelemizin en önemli silahı ise tedbirlerimizdir. Bu kapsamda hastanemizde tedavisi devam eden yatan hastaların hiçbir şekilde ziyaretçi kabulüne müsaade edilmeyecektir. Kendi bakımını yapamayacak durumda olan hastalarımıza da bir kişi refakat edebilecektir. Refakat edecek olan kişilerin de 3 günden önce değişmesine izin verilmeyecektir. Ayrıca MHRS'den randevu almadan muayene kabul edilmeyecektir. Vatandaşlarımızın bu konuda bizlere yardımcı olmalarını diliyoruz. Yapmış olduğumuz uygulamalar vatandaşlarımızın sağlığını korumaya yöneliktir. Pandemi ile mücadelemizde bizlerin yanında olan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.  Ve bir kez daha vurguluyoruz ki maskesiz sokağa çıkmayın, sosyal mesafenizi koruyun, hijyen kurallarına uyun. Unutmayın ki hiçbir virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir” ifadeleri yer aldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60969)
14 Ağustos 2020 Cuma 16:24
Sağlık bingölde dibe vurdu kurum anlayışından uzak kimin kime neden nerye geldiği bilinmiyor vilayet neden sesiz sedasız bakın vakada ciddi artış var idareceiler şovmenlik peşindeler aha yazıyorum bu ilde ciddi ciddi bir olay patlak verecek vilayet bu durumlara el atmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60949)
13 Ağustos 2020 Perşembe 18:23
Allah rızası için bu ile sahip çıkın artık. Hastaneye gelen virüsü kapıp gidiyor, ne temizlik ne hijyen var. Hastane yönetimi hijyene ve temizliğe önem versin artık
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60940)
13 Ağustos 2020 Perşembe 11:47
Olmasi gereken, saglik calisanlarina gereken destegi verelim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60937)
13 Ağustos 2020 Perşembe 09:13
Bingölde covid 19 dan ölenlerin sayısı kaç cevaplasanız çok sevinirim.
17.09.2025
21:16
12Bingölspor Elazığ`da son dakika golüyle kazandı!
12Bingölspor Elazığ'da son dakika golüyle kazandı!
Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda 2. Lig ekiplerinden Seza Çimento Elazığspor'a konuk olan 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, kıran kırana mücadelenin sergilendiği maçın son dakikalarında kaydettiği golle 3'üncü tura yükseldi.
17.09.2025
18:07
Bingöl konser ve etkinliğe doyacak
Bingöl konser ve etkinliğe doyacak
Bingöl'de 19 Eylül'de başlayacak olan Bir Anadolu Şenliği'nde konserler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Bir hafta boyunca bu coşkuyu paylaşalım ve yaşayalım' diyerek tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti.
17.09.2025
18:06
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de, dolandırıcılık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli şahıs, yakalanarak Elâzığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
17.09.2025
17:47
Bingöl Yeni Sanayi Sitesi`nin yol sorununa neşter vuruldu
Bingöl Yeni Sanayi Sitesi'nin yol sorununa neşter vuruldu
730 dönüm araziye kurulan 450, 300 ve 150 metrekare büyüklükte 501 işyerlerine sahip Bingöl 3.Kısım Sanayi Sitesi'nde uzun süredir çözüm bekleyen yol sorunu çözülüyor. Bölgede zemin iyileştirilmesi, serme, sıkıştırma, PMT ve Sıcak Asfalt serim çalışmaları başladı.
17.09.2025
17:46
Bingöl Valiliği muhtaçların bildirilmesi için WhatsApp Hattı kurdu
Bingöl Valiliği muhtaçların bildirilmesi için WhatsApp Hattı kurdu
Vali Ahmet Hamdi Usta, vatandaşlara çevrelerindeki zor durumdaki kişileri bildirmeleri çağrısında bulundu.
16.09.2025
00:11
Bingöl Üniversitesi`nden Küresel Hamle
Bingöl Üniversitesi'nden Küresel Hamle
Bingöl Üniversitesi, 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonuyla akademik ve idari sistemini köklü biçimde revize etti. Times Higher Education (THE) Dünya Üniversiteler Sıralaması'nda 750-1000 bandına girmeyi hedefleyen kurum, bilimsel etki, sürdürülebilirlik, uluslararasılaşma ve toplumsal katkıyı merkezine alarak hem bölgesel kalkınmaya hem de küresel akademik prestije odaklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın