KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Eylül 2026 Pazartesi
°C

Hatayı anladı, özür diledi!

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, bedelli askerlik düzenlemesinin Milli Savunma Komisyonu'nda görüşüldüğüne dair attığı twite, CHP milletvekili Teoman Sancar yanıt verince, Berdibek hatalı paylaşım yaptığını fark etti. Paylaşımın ardından Berdibek, kamuoyundan özür dileyen bir paylaşım daha yaptı.

Hatayı anladı, özür diledi!
27 TEMMUZ 2018 CUMA 18:24
17
9252
16
AA aa

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek TBMM'de kabul edilen bedelli askerlik düzenlemesine ilişkin twitter hesabından paylaşımda bulundu. Berdibek yaptığı paylaşımda “Milli Savunma Komisyonumuzda görüşülerek TBMM Genel Kuruluna sevk edilen “Bedelli Askerlik” düzenlemesi Genel Kurulumuz tarafından kabul görmüştür. Düzenlemeden 1 Ocak 1994 ve öncesi doğanlar faydalanacaktır. Ülkemiz, milletimiz ve sevgili gençlerimiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Tweeti alıntılayarak paylaşan CHP Denizli Milletvekili H. Teoman Sancar , “Sayın vekilim, biz de sizinle birlikte Milli Savunma Komisyonu üyesiyiz. Komisyon sadece bir kez toplandı ve yönetimini seçti. Bu teklif hangi ara bizim komisyona geldi? Bizden habersiz geldi, görüştünüz de bizim mi haberimiz yok. Not: Teklif Plan Bütçede görüşüldü” ifadelerini kullandı.

Plan Bütçe Komisyonunda Görüşüldü

Bedelli askerliğe ilişkin düzenlemenin de içinde bulunan kanun teklifinin görüşmeleri Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşülerek TBMM Genel Kurulu'na sevk edilmişti.

Berdibek özür diledi!

Yapılan hatayla ilgili Berdibek daha sonra özür mesajı yayımladı. Berdibek, “Kamuoyuna Saygılarımla Bedelli askerliğe ilişkin düzenlemesinde içinde bulunduğu kanun teklifinin Plan Bütçe Komisyonunda görüşülerek diye yazmam gerekirken yanlışlıkla Milli Savunma Komisyonunda görüşülerek diye yazmış olduğum Tweet için kamuoyundan özür diliyor, saygılar sunarım” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30349)
30 Temmuz 2018 Pazartesi 12:50
Şu memlekete başka adam mı klamadı. insan ne diyeceğini bilmiyor. sanırım onlarında amacı budur. öyle bir yapalım ki onlar ne diyeceğini bilmesinler. ve ben ne diyeceğimi bilmiyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30348)
30 Temmuz 2018 Pazartesi 12:39
milletin vekilii :))))) millet neyapsın sandığa oyunu atıyor böyleleri vekil olarak karşımıza çıkıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30346)
30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:25
SIKINTISI OLANMI VAR ARKADAŞLAR YANLIŞ Bİ ANLAŞAMA OLMUŞ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30342)
30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:06
(@Misafir_30314) SIKINTINMI VAR SENİN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30325)
29 Temmuz 2018 Pazar 22:03
Sana nerden oluyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30324)
29 Temmuz 2018 Pazar 22:01
Sanane seni ne ilgilendirir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30318)
29 Temmuz 2018 Pazar 16:54
SANA NE OLMUŞ SEN BİZE ONU AÇIKLA SANA
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30314)
29 Temmuz 2018 Pazar 07:34
Ah eğitim ah hep kabadayılıklara onay verdik halimize güleriz
07.09.2026
09:36
Bingöl`de kamyonet şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
Bingöl'de kamyonet şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
Bingöl-Sancak yolu Kadran köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi yaralandı.
07.09.2026
08:49
Okul masrafları Bingöl`de aileleri zorluyor: Eğitim gideri 7 bin TL`ye dayanıyor
Okul masrafları Bingöl'de aileleri zorluyor: Eğitim gideri 7 bin TL'ye dayanıyor
Bingöl Eğitim Sen Başkanı Murat Korlaelçi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde artan kırtasiye, kıyafet, çanta, ayakkabı ve ulaşım giderlerine dikkat çekerek, 'Çocukların eğitim hakkı ailelerin ekonomik gücüne bırakılamaz' dedi.
07.09.2026
08:47
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince gerçekleştirilen uygulama ve operasyonlarda toplam 365,43 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
07.09.2026
08:47
12Bingölspor`dan umut veren başlangıç
12Bingölspor'dan umut veren başlangıç
Geç kurulan kadrosuyla kısa sürede hazırlıklarını tamamlayıp İnegöl deplasmanına çıkan 12Bingölspor, 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçti. Galibiyet 90+4'te kaçsa da temsilcimiz sergilediği futbolla sezona umut verdi.
07.09.2026
08:45
Bingöl`de kuvvetli rüzgâr çatıları uçurdu
Bingöl'de kuvvetli rüzgâr çatıları uçurdu
Bingöl'de aniden etkisini artıran kuvvetli rüzgâr, bazı ev ve kurumlara ait binaların çatılarını yerinden sökerek çevreye savurdu. Olaylarda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, bazı yapılarda maddi hasar meydana geldi.
07.09.2026
08:44
Bingöl`de güvenlik operasyonları: 43 şüpheli yakalandı
Bingöl'de güvenlik operasyonları: 43 şüpheli yakalandı
Bingöl'de KOM, Narkotik ve Asayiş ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarda 43 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yaklaşık 3 kilogram esrarın yanı sıra sentetik ecza, ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın