KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Hatayı anladı, özür diledi!

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, bedelli askerlik düzenlemesinin Milli Savunma Komisyonu'nda görüşüldüğüne dair attığı twite, CHP milletvekili Teoman Sancar yanıt verince, Berdibek hatalı paylaşım yaptığını fark etti. Paylaşımın ardından Berdibek, kamuoyundan özür dileyen bir paylaşım daha yaptı.

Hatayı anladı, özür diledi!
27 TEMMUZ 2018 CUMA 18:24
17
8869
16
AA aa

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek TBMM'de kabul edilen bedelli askerlik düzenlemesine ilişkin twitter hesabından paylaşımda bulundu. Berdibek yaptığı paylaşımda “Milli Savunma Komisyonumuzda görüşülerek TBMM Genel Kuruluna sevk edilen “Bedelli Askerlik” düzenlemesi Genel Kurulumuz tarafından kabul görmüştür. Düzenlemeden 1 Ocak 1994 ve öncesi doğanlar faydalanacaktır. Ülkemiz, milletimiz ve sevgili gençlerimiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Tweeti alıntılayarak paylaşan CHP Denizli Milletvekili H. Teoman Sancar , “Sayın vekilim, biz de sizinle birlikte Milli Savunma Komisyonu üyesiyiz. Komisyon sadece bir kez toplandı ve yönetimini seçti. Bu teklif hangi ara bizim komisyona geldi? Bizden habersiz geldi, görüştünüz de bizim mi haberimiz yok. Not: Teklif Plan Bütçede görüşüldü” ifadelerini kullandı.

Plan Bütçe Komisyonunda Görüşüldü

Bedelli askerliğe ilişkin düzenlemenin de içinde bulunan kanun teklifinin görüşmeleri Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşülerek TBMM Genel Kurulu'na sevk edilmişti.

Berdibek özür diledi!

Yapılan hatayla ilgili Berdibek daha sonra özür mesajı yayımladı. Berdibek, “Kamuoyuna Saygılarımla Bedelli askerliğe ilişkin düzenlemesinde içinde bulunduğu kanun teklifinin Plan Bütçe Komisyonunda görüşülerek diye yazmam gerekirken yanlışlıkla Milli Savunma Komisyonunda görüşülerek diye yazmış olduğum Tweet için kamuoyundan özür diliyor, saygılar sunarım” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30349)
30 Temmuz 2018 Pazartesi 12:50
Şu memlekete başka adam mı klamadı. insan ne diyeceğini bilmiyor. sanırım onlarında amacı budur. öyle bir yapalım ki onlar ne diyeceğini bilmesinler. ve ben ne diyeceğimi bilmiyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30348)
30 Temmuz 2018 Pazartesi 12:39
milletin vekilii :))))) millet neyapsın sandığa oyunu atıyor böyleleri vekil olarak karşımıza çıkıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30346)
30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:25
SIKINTISI OLANMI VAR ARKADAŞLAR YANLIŞ Bİ ANLAŞAMA OLMUŞ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30342)
30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:06
(@Misafir_30314) SIKINTINMI VAR SENİN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30325)
29 Temmuz 2018 Pazar 22:03
Sana nerden oluyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30324)
29 Temmuz 2018 Pazar 22:01
Sanane seni ne ilgilendirir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30318)
29 Temmuz 2018 Pazar 16:54
SANA NE OLMUŞ SEN BİZE ONU AÇIKLA SANA
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30314)
29 Temmuz 2018 Pazar 07:34
Ah eğitim ah hep kabadayılıklara onay verdik halimize güleriz
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
07.02.2026
21:12
Adaklı`da eğitim çalışmaları ele alındı
Adaklı'da eğitim çalışmaları ele alındı
Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
07.02.2026
21:05
Bingöl`de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine doğalgaz sevkiyatı yapan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
07.02.2026
19:35
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
DEM Parti İl Genel Meclis Gurubu'nca Bingöl İl Genel Meclisi'ne sunulan soru önergesinde, İl Özel İdaresi hissesi bulunan YEM-SÜT A.Ş.'ye ait arsa satış ihalesinin ardından yaşanan süreç ve kamu zararı ihtimali gündeme taşındı. Önergede, ihalenin onaylanıp onaylanmadığından tahsilat sürecine kadar birçok başlıkta açıklama talep edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın