KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Eylül 2026 Perşembe

Hedefimiz En İyisi Olmak

İl Milli Eğitim Müdürü Engin; İlimizde eğitim ve öğretimin başarısının arttırılması noktasında asıl hedefimiz bölgenin en iyi illerinden olmaktır dedi.

Hedefimiz En İyisi Olmak
27 HAZİRAN 2018 ÇARŞAMBA 23:16
1
2405
1
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi toplantı salonunda İl geneli Okul Müdürleri ile 2017-2018 eğitim öğretim yılı yılsonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen toplantıya Müdür Yardımcıları Yusuf Tokuş, Orhan Buğrahan, Şube Müdürleri Ömer Abdulaziz Döger, Orhan Seven, Mahmut Göçüncü, Ömer Şahin, Serhat Aran, Mehmet Arslan, Ahmet Cihan Korkutata ve tüm Okul Müdürleri katıldı.

Toplantının amacına değinen Engin, kentin eğitim durumunun her geçen gün arttığını söyledi.

Engin; “ İlimizde eğitim ve öğretimin başarısının arttırılması noktasında asıl hedefimiz  bölgenin en iyi illerinden  olmaktır. Bu bizim bir başlangıç, bir mihenk noktamız olacaktır. Yapılacak çok iş var. Sizin temponuz, çalışma şekliniz ve bu işe ne kadar önem verdiğiniz sonucunda şekillenecektir. İnanıyorum ki her şey daha güzel olacak” dedi.

Eğitim öğretimde mazeret üretilmeyeceğinin altını çizen Engin; “Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Sizlerden ciddi gayret bekliyorum. Yapacağımız iş belli. Kendi eksikliğimizi bulup bunu tedavi etmek. Okulunuz sizlere göre şekil alır. Siz bu işi ne kadar ciddiye alırsanız öğretmenleriniz de o kadar ciddiye alır. Geçmiş senelere nazaran artan bir grafiğimiz var. Elde edilen bu sonuçlar yeterli mi? Elbette değil. Bunu her zaman söylüyorum hedefimizde bölgenin en iyi illerinden olmaktır. Bu bana hiçte zor gözükmüyor. Bunu hep beraber yapabiliriz. Yeter ki bunun olması için gerekli aklı kullanalım, gerekli gayreti gösterelim. Bu yıl önemli basamaklar çıktık, puan artırdık göğsümüz kabardı. TEOG'ta, YGS' de dereceler elde ettik.  Ben geçen seneki gösterdikleri performanstan ve bu yıl yapılan sınavlardaki puan artışından dolayı emek ve gayret sarf eden tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiamızın tüm çalışanlarına teşekkür ederek, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29543)
29 Haziran 2018 Cuma 16:15
bu isimlere bakıldığı zaman herbir soyisim bir siyasi fügürün temsilcisi gibi duruyorlar bu kadroyla bingöl e başarı geleceğine kendileri inanıyorlarmı acaba
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın