KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mart 2026 Pazartesi
°C

Hedefimiz En İyisi Olmak

İl Milli Eğitim Müdürü Engin; İlimizde eğitim ve öğretimin başarısının arttırılması noktasında asıl hedefimiz bölgenin en iyi illerinden olmaktır dedi.

Hedefimiz En İyisi Olmak
27 HAZİRAN 2018 ÇARŞAMBA 23:16
1
2133
1
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi toplantı salonunda İl geneli Okul Müdürleri ile 2017-2018 eğitim öğretim yılı yılsonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen toplantıya Müdür Yardımcıları Yusuf Tokuş, Orhan Buğrahan, Şube Müdürleri Ömer Abdulaziz Döger, Orhan Seven, Mahmut Göçüncü, Ömer Şahin, Serhat Aran, Mehmet Arslan, Ahmet Cihan Korkutata ve tüm Okul Müdürleri katıldı.

Toplantının amacına değinen Engin, kentin eğitim durumunun her geçen gün arttığını söyledi.

Engin; “ İlimizde eğitim ve öğretimin başarısının arttırılması noktasında asıl hedefimiz  bölgenin en iyi illerinden  olmaktır. Bu bizim bir başlangıç, bir mihenk noktamız olacaktır. Yapılacak çok iş var. Sizin temponuz, çalışma şekliniz ve bu işe ne kadar önem verdiğiniz sonucunda şekillenecektir. İnanıyorum ki her şey daha güzel olacak” dedi.

Eğitim öğretimde mazeret üretilmeyeceğinin altını çizen Engin; “Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Sizlerden ciddi gayret bekliyorum. Yapacağımız iş belli. Kendi eksikliğimizi bulup bunu tedavi etmek. Okulunuz sizlere göre şekil alır. Siz bu işi ne kadar ciddiye alırsanız öğretmenleriniz de o kadar ciddiye alır. Geçmiş senelere nazaran artan bir grafiğimiz var. Elde edilen bu sonuçlar yeterli mi? Elbette değil. Bunu her zaman söylüyorum hedefimizde bölgenin en iyi illerinden olmaktır. Bu bana hiçte zor gözükmüyor. Bunu hep beraber yapabiliriz. Yeter ki bunun olması için gerekli aklı kullanalım, gerekli gayreti gösterelim. Bu yıl önemli basamaklar çıktık, puan artırdık göğsümüz kabardı. TEOG'ta, YGS' de dereceler elde ettik.  Ben geçen seneki gösterdikleri performanstan ve bu yıl yapılan sınavlardaki puan artışından dolayı emek ve gayret sarf eden tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiamızın tüm çalışanlarına teşekkür ederek, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29543)
29 Haziran 2018 Cuma 16:15
bu isimlere bakıldığı zaman herbir soyisim bir siyasi fügürün temsilcisi gibi duruyorlar bu kadroyla bingöl e başarı geleceğine kendileri inanıyorlarmı acaba
09.03.2026
02:40
12Bingölspor`da alarm! Puan farkı 7`ye düştü
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran`da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
09.03.2026
02:37
Bingöl`de Jandarma Operasyonları: 38 şüpheli yakalandı
Bingöl'de Jandarma Operasyonları: 38 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin bir haftalık çalışmaları kapsamında 38 şüpheli hakkında işlem yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi tutuklandı. Aynı dönemde 25 olaya müdahale edilirken uyuşturucu maddeler ve tarihi olduğu değerlendirilen sikkeler ele geçirildi.
09.03.2026
02:35
Enkazdan atölyeye uzanan azim!
Enkazdan atölyeye uzanan azim!
6 Şubat depremlerinde AFAD gönüllüsü olarak Gaziantep'in İslâhiye ilçesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Bingöllü Nevin Baysan, bugün memleketinde kurduğu mobilya atölyesiyle hem üretim yapıyor hem de kadın girişimcilere örnek oluyor.
09.03.2026
02:34
Kırsalda yol açma çalışmaları devam ediyor
Kırsalda yol açma çalışmaları devam ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmaları devam ediyor.
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik`ten İlk Roman:
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın