KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Herkes esnaf olursa!...

Bingöl Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde yapılan gıda kontrollerinde ele geçirilen son kullanım tarihi geçmiş 5 bin YTL değerinde gıda maddesi imha edildi.

Herkes esnaf olursa!...
01 MART 2008 CUMARTESİ 10:28
0
1507
0
AA aa
Edinilen bilgiye göre, Bingöl Belediyesi Zabıta ekipleri ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde il merkezinde gıda ürünleri satışı ve üretimi yapan işyerlerine yönelik denetim yapıldı.
Denetimler kapsamında 2 iş yerinde son kullanma tarihi geçmiş 5 bin YTL değerinde gıda maddesi tespit edildi. Tezgâhlarda bulunan son kullanma tarihi geçmiş ürünler arasında beyaz et, yağ, bakliyat ürünleri, çerez, içecek ve bisküvi gibi gıda maddelerine el koyan ekipler, ilgili işletmeciler hakkında yasal işlem başlattı.
Tezgâhlardan indirilen 5 bin YTL değerindeki gıda maddelerine el koyan ekipler, imha tutanağının düzenlenmesinin ardından zabıta ekiplerine teslim edildi. Gıda maddelerini il dışına götürülerek imha edildi.
Denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildiren Zabıta Komiseri Bahri Kılıç, bu tür sorunların tespit edildiği işletmeler hakkında yasa ve cezai işlem uygulanacağını vurguladı.
Vatandaşlara da uyarıda bulunan Kılıç: “Güvenmediğiniz işletmelerden alışveriş yapmayınız. Ayrıca aldığınız ürünlerin mutlaka son kullanma tarihi kontrol ediniz” dedi.
Tezgâhlarda alıcı bekleyen ancak denetim ekiplerince el koyulan gıda maddeleri arasında 2001 tarihli ürünlerin de bulunması, ilgili esnafların halk sağlığına gösterdiği özen ve titizliğin açık ifadesiydi.
 

 

 

 



BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2026
16:08
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram`a TMOK`ta Önemli Görev
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl`de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS`de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın