KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ekim 2026 Perşembe

Herkes esnaf olursa!...

Bingöl Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde yapılan gıda kontrollerinde ele geçirilen son kullanım tarihi geçmiş 5 bin YTL değerinde gıda maddesi imha edildi.

Herkes esnaf olursa!...
01 MART 2008 CUMARTESİ 10:28
0
1522
0
AA aa
Edinilen bilgiye göre, Bingöl Belediyesi Zabıta ekipleri ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde il merkezinde gıda ürünleri satışı ve üretimi yapan işyerlerine yönelik denetim yapıldı.
Denetimler kapsamında 2 iş yerinde son kullanma tarihi geçmiş 5 bin YTL değerinde gıda maddesi tespit edildi. Tezgâhlarda bulunan son kullanma tarihi geçmiş ürünler arasında beyaz et, yağ, bakliyat ürünleri, çerez, içecek ve bisküvi gibi gıda maddelerine el koyan ekipler, ilgili işletmeciler hakkında yasal işlem başlattı.
Tezgâhlardan indirilen 5 bin YTL değerindeki gıda maddelerine el koyan ekipler, imha tutanağının düzenlenmesinin ardından zabıta ekiplerine teslim edildi. Gıda maddelerini il dışına götürülerek imha edildi.
Denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildiren Zabıta Komiseri Bahri Kılıç, bu tür sorunların tespit edildiği işletmeler hakkında yasa ve cezai işlem uygulanacağını vurguladı.
Vatandaşlara da uyarıda bulunan Kılıç: “Güvenmediğiniz işletmelerden alışveriş yapmayınız. Ayrıca aldığınız ürünlerin mutlaka son kullanma tarihi kontrol ediniz” dedi.
Tezgâhlarda alıcı bekleyen ancak denetim ekiplerince el koyulan gıda maddeleri arasında 2001 tarihli ürünlerin de bulunması, ilgili esnafların halk sağlığına gösterdiği özen ve titizliğin açık ifadesiydi.
 

 

 

 



BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.10.2026
21:30
Bingöl TSO`da yeni yönetim belli oldu
Bingöl TSO'da yeni yönetim belli oldu
3 Ekim'de gerçekleştirilen Oda Organ Seçimleri sonrası BİNTSO'da yeni dönemin yönetim ve meclis kadrosu netleşti. Kadir Çintay yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olurken, ilk Meclis toplantısında Doğan Koç Meclis Başkanlığına seçildi. Yönetim, Meclis, Disiplin Kurulu ve TOBB delegeliğinde görev alacak isimler de belli oldu.
07.10.2026
20:56
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: `Yeni statü sahada karşılık bulmalı`
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: 'Yeni statü sahada karşılık bulmalı'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl Devlet Hastanesi'nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne kavuşmasını önemli bir kazanım olarak değerlendirdi. Sürece katkı sunanlara teşekkür eden Baraç, bundan sonraki aşamada personel alımlarında liyakat ve eşitlik vurgusu yaparak yeni statünün yalnızca tabelada kalmaması gerektiğini söyledi.
07.10.2026
20:45
HÜDA PAR`dan Boğlan`daki GES projesine tepki:
HÜDA PAR'dan Boğlan'daki GES projesine tepki: 'Ekmek teknemiz olan meralarımızı kaybetmeyelim'
HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanlığı, Boğlan Mahallesi'nde planlanan GES projesine ilişkin açıklama yaptı. Yenilenebilir enerji yatırımlarına karşı olmadıklarını belirten parti, hayvancılık ve arıcılıkla geçinen vatandaşların kullandığı meraların projeye tahsis edilmesine tepki göstererek alternatif alanların değerlendirilmesini istedi.
07.10.2026
20:02
Bingöl`de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 150 dönümlük ceviz bahçesinde hasat mesaisi başladı. Yaklaşık 12 yıllık ağaçlardan bu yıl 5-6 ton civarında ürün elde edilmesi hedeflenirken, geçen yıl yaşanan don olayının üretimi olumsuz etkilediği belirtildi.
07.10.2026
19:50
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
07.10.2026
19:26
Bingöllü yazar İsmail Avcı`nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöllü yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöl'de doğan yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı Korkuya Alışmak, 1990'lı yıllarda Anadolu'nun doğusunda yaşayan 11 yaşındaki Beşir'in gözünden çocukluğa, aileye, eğitime, dostluğa, vefaya ve geçmişten geleceğe taşınan emanetlere uzanan bir hikâye anlatıyor. Avcı, romanını 'geçmişe bakarken geleceği de unutmamak' duygusuyla kaleme aldığını söylüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın