KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

Hizbullah: 2 israil askeri kaçırdık

İsrail'in rehin alınan askerini kurtarmak için Gazze'de başlattığı operasyon sürerken Hizbullah iki askeri daha kaçırdığını açıkladı. Gelişme Ortadoğu'da gerginliği artıracak.

Hizbullah: 2 israil askeri kaçırdık
12 TEMMUZ 2006 ÇARŞAMBA 11:42
0
1250
0
AA aa
İsrail'in rehin alınan askerini kurtarmak için Gazze'de başlattığı operasyon sürerken Hizbullah iki askeri daha kaçırdığını açıkladı. Gelişme Ortadoğu'da gerginliği artıracak.

Hizbullah örgütü, İsrail'in Lübnan sınır karakolundan iki İsrailli askerin kaçırıldığını ileri sürdü. Hizbullah televizyonu, Hizbullah'ın askeri kanadı İslami Direniş tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrailli askerlerin kaçırıldığı bilgisinin verildiğini bildirdi.

Açıklamada, askerlerin, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere destek amacıyla kaçırıldıkları belirtildi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, askerlerin büyük olasılıkla kaçırıldığı ifade edildi.

Öte yandan, Lübnanlı güvenlik yetkilileri, İsrail savaş uçaklarının, Lübnan'ın güneyindeki bir köprüyü bombaladığını söylediler.

Lübnanlı yetkililer, Hizbullah gerillalarının ayrıca, İsrail işgali altındaki Şebaa Çiftlikleri'nde, İsrail kontrol noktalarına saldırdıklarını belirttiler.

Hizbullah, bugün erken saatlerde, İsrail sınırına ve sınırdaki bir kente Katyuşa füzeleriyle saldırmış, İsrailli ve Lübnanlı yetkililer 4 kişinin yaralandığını söylemişlerdi.

İsrail, 4 Temmuz'dan beri Filistinli gruplar tarafından kaçırılan askerini kurtarmak için Gazze'de operasyon yapıyor. Operasyonlarda şimdiye kadar onlarca filistinli hayatını kaybetti.

haber7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın