KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mart 2026 Pazartesi
°C

Içim rahat bir şekilde geldim

Vali Mustafa Hakan Güvençer, bir yandan ziyaretlerini sürdürdüğünü, diğer yandan kentin sorunlarını değerlendirip çözüm yolları üzerine yoğunlaştıklarını söyleyerek, Bingöl'e alıştığını ifade etti.

Içim rahat bir şekilde geldim
14 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 09:00
0
2504
0
AA aa

İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle Sinop Valiliği'nden Bingöl Valiliği'ne atanan Mustafa Hakan Güvençer, göreve başlaması sebebiyle kendisine ‘hoş geldiniz' ziyaretinde bulunanlara iade-i ziyaretlerde bulunuyor.
Kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve siyasi partileri ziyaret eden Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in bu sefer ki durağı basın kuruluşları oldu.
Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden Vali Güvençer'i gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Alimoğlu karşıladı.
Bingöl'e alıştığını ifade eden Vali Güvençer, “Bingöl'e alışmak için sıkıntı çekmedim. Bingöl benim için hiç yabancı gelmedi. Kenti daha iyi tanımam için bir zamana ihtiyacım, şu anda herkesi tanımaya çalışıyorum. Kamu amirleri ile muhtarlarla ve diğer idari yetkililerle görüşmelerimiz devam ediyor.” dedi.
Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın Bingöllü olmasının, Bingöl için bir avantaj olduğuna değinen Güvençer, Sayın Cevdet Yılmaz'ın Bingöl'e her zaman yardım etmesini istediklerini söyledi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.03.2026
00:32
Bingöl`de Motorin Fiyatı Rekor Kırıyor
Bingöl'de Motorin Fiyatı Rekor Kırıyor
Motorin fiyatlarındaki artış durdurulamıyor! Bingöl'de tabelalar rekor seviyeleri gösterirken, zamlar sürücüleri ve özellikle taşımacılık sektörünü olumsuz etkiliyor.
22.03.2026
23:50
Bingöl`de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bingöl'de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bayram süresince Bingöl'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı. Kazalar farklı noktalarda yaşansa da sebepler yağışlı zeminde aşırı hız ile sürücü hataları olarak öne çıktı!
22.03.2026
23:49
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı`nda 14 ay uçuş yok!
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı'nda 14 ay uçuş yok!
Bingöl Havalimanı, pist ve apron yenileme çalışmaları nedeniyle Pazar günü yapılan son seferlerin ardından 14 ay süreyle kapatıldı. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlendi.
22.03.2026
23:48
Bingöl`de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
Bingöl'de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
İhale, 3 Nisan 2026 tarihinde EKAP üzerinden gerçekleştirilecek. İşin süresi, yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olarak belirlendi.
22.03.2026
23:47
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi, şehir içi ulaşımda kullanılacak 4 adet M plakalı minibüs/midibüs hattını 10 yıllığına ihale ile kiraya vereceğini duyurdu. İhale 23 Mart 2026 tarihinde Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.
22.03.2026
23:46
Bingöl`de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'ün Çapakçur Mikro Havzası Yelesen, Şaban Ortaköy ve Aşağıköy bölgelerinde kuru duvar eşik ve galvanizli kafes tel yapımı işi için ihale düzenlenecek. İhale, 30 Mart 2026 tarihinde elektronik ortamda EKAP üzerinden gerçekleştirilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın