KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Ihale mevzuatı eğitimi verilecek

Çağlayan Çalışanlar Derneği ile Bingöl Girişimci İş Adamları Derneği tarafından ortaklığı “Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi” verilecek.

Ihale mevzuatı eğitimi verilecek
05 HAZİRAN 2012 SALI 07:01
0
2623
2
AA aa

Çağlayan Çalışanlar Derneği ile Bingöl Girişimci İş Adamları Derneği'nin ortaklığı ile hazırlanan “Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi” projesi, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

2012 Nisan dönemi Teknik Destek Programı kapsamında yürütülecek olan proje kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarına, kamu kaynaklarının etkin, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılmasına yönelik 'verilen hizmetin istenilen şekilde en iyisini, süratle ve en ucuz maliyetle nasıl yerine getirebiliriz' sorusuna cevap vermek amacıyla ‘Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi' düzenlenecek.

Çağlayan Çalışanlar Derneği Başkanı Mehmet Necmi Turhan, Teknik destek programı kapsamında 25 personele 5 gün süreyle eğitim verileceğini belirterek, sürekli değişen mevzuata uyum sağlamanın kamu kaynaklarını etkin kullanma konusunda sorumluluk taşıyanlar için önemli bir görev olduğunu kaydetti.

Hazırlanan bu proje ile ilde satın alım işlerinde görev alan personelin Kamu İhale Mevzuatı konusunda bilgi, deneyim ve yeterliliklerinin geliştirileceğini ifade eden Turhan: “Bunun yanında ilgili görevlilerin İhale Kanunu'nun yürütülmesinde, ihtiyaçların en iyi şekilde, uygun şartlarla ve zamanında karşılanması ve ihalede açıklık ve rekabetin sağlanması esaslarında da donanımlı olmaları sağlanacaktır. Kaynakları yerinde ve etkin kullanan bireyler sayesinde ilimiz ve bölgemizin kalkınmasına da katkı sağlanmış olacaktır. Mevzuat bilgisi yeterli olan personel diğer kurumlara da örnek olacak ve bu alanda kaliteli bireyler yetişmesine de imkân sağlayacaktır” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
selahaddin varolgüneş (@Misafir_8619)
05 Haziran 2012 Salı 12:26
katılmak istiyorum ne yapmam gerekir. Bilgi verilirmi
selahattin ekinci (@Misafir_8618)
05 Haziran 2012 Salı 08:35
güzel olur. hacı necmi başkanda bunun hakkından gelir. başarılar
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın