KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

İkinci ihaleden sonra ikinci proje!

Genç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme birliği tarafından iki kez ihalesi yapılan 6 Hekimli Genç Aile Sağlık Merkezi hizmet binasının temel kazımı sırasında, fosseptik çukuru ortaya çıktığı gerekçesi ile binanın yapım işi durduruldu.

İkinci ihaleden sonra ikinci proje!
06 AĞUSTOS 2018 PAZARTESİ 20:28
1
2279
0
AA aa

Genç merkez Cumhuriyet Mahallesi Eski Tekel Bayii hizmet binası arsası üzerinde yapılacak 6 Hekimli Aile Sağlık Merkezi Hizmet binasının yapım işi, proje değişikliğe gidilecek.

Cumhuriyet Mahallesi PTT hizmet binası yanında ki eski Tekel Bayii içerisinde yaklaşık 1 dönüm arazi üzerinde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) tarafından yapılacak olan 6 Hekimli Aile Sağlık Merkezi Hizmet Binası için 29 Haziran Cuma günü ihaleye çıkmıştı.

İhaleyi alan yüklenici firma ile sözleşme imzalanırken, yer tesliminin ardından yapım işine koyulan yüklenici firma inşaatın temel kazısına başladı. Ancak, projede yer almayan ve kazı esnasında ortaya çıkan Eski Tekel Bayii hizmet binasına ait fosseptik çukurunun orta çıkması nedeniyle iş, proje değişikliğine gidildi.

Edinilen bilgiye göre ise, mevcut proje değiştirilerek bodrum kat eklenebileceği öğrenilirken, işin süresi ise yer teslimi tarihinden itibaren 120 gün olarak öngörülüyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
20.08.2025
03:40
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
20.08.2025
03:40
MEB`den 13 maddelik yasaklar listesi
MEB'den 13 maddelik yasaklar listesi
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim öğretim yılına ilişkin yeni genelgeyi yayımlayarak, okullar ve öğretmenler için uygulanacak yasak ve kısıtlamaları duyurdu. Kayıt ücreti yasağı, Kaynak kitap yasağı, Cep telefonu yasağı, Sınav hazırlık kursları ve dahası…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın