KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Kasım 2025 Cuma
°C

Ilıcalar'a Aqua Park!

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2018 Yılı Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Programı Sonuçları açıklandı. Bingöl'den 7 projenin onaylandığı projede Ilıcalar Beldesinde Aqua Park yapımı projesi de yer aldı.

Ilıcalar`a Aqua Park!
01 TEMMUZ 2018 PAZAR 22:55
8
5403
0
AA aa

Fırat Kalkınma Ajansı resmi internet sitesinden projelerin değerlendirilme süreçlerinin sona erdiği ve desteklenecek projelerle ilgili bilgilere yer verildi.

Buna göre 21 Asil ve 4 de yedek projenin onay aldığı programda Bingöl ve ilçelerinden toplamda 7 proje desteklenecek. İşte FKA'dan yapılan açıklama ve onaylanan projeler;

“2018 yılı Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Programı kapsamında sunulan projelerin, Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği ve Kalkınma Ajansları Destek Yönetim Kılavuzu'na uygun şekilde, ön incelemeleri tamamlanmış, daha sonra teknik ve mali değerlendirmeleri Ajans dışından Bağımsız Değerlendiriciler tarafından yapılmış ve Değerlendirme Komitesi tarafından kontrol edilmiştir. Gerekli inceleme ve değerlendirmeler yapıldıktan sonra Yönetim Kurulu tarafından 27.06.2018 tarihinde onaylanan başarılı proje listesi ekte sunulmuştur.

Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Programı kapsamında toplam 51 proje teklifi alınmıştır. Ön inceleme aşamasında başarılı olup, teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçen 51 projeden 21'i asil olarak başarılı bulunmuştur. 4 adet proje de yedek olarak belirlenmiştir.

Bağımsız Değerlendiriciler ve Değerlendirme Komitesi tarafından yapılan inceleme ve değerlendirme sonucu başarılı olamayan projelerin sahiplerine de yazılı olarak bilgi verilecektir. Ayrıca sözlü olarak bilgi almak isteyen başvuru sahipleri randevu almak suretiyle Ajans uzmanlarıyla görüşerek bilgi alabileceklerdir.

Asil listede yer alan Başvuru Sahipleri ile yapılacak sözleşmelere ve proje uygulama takvimine ilişkin duyuru ve bildirimler daha sonra yapılacaktır. Asil listede yer alan Başvuru Sahipleriyle herhangi bir sebeple sözleşme imzalanmaması halinde, yedek listedeki Başvuru Sahipleri sıra ile sözleşmeye davet edilecektir.

2018 yılı Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Programı kapsamında sağlanacak desteklerin bölgemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlamasını temenni ederiz”

“Bingöl'den onaylanan projeler”

1-BİNGÖL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- Geleceğin Mühendis Ve Teknisyenlerini Yetiştiriyoruz

2-BİNGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI- Bingöl'e Yeni Turizm Alanlarının Kazandırılması

3-BİNGÖ ILICALAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI- Ilıcalar Termal Ve Ticari Alanlar Mimari Markalı Turizm Geliştirme Projesi

4-BİNGÖL İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ- Bingöl Turizm Değerlerinin Geliştirilmesi İle Turizm Rotası Oluyor

5-BİNGÖL SANCAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI- Sancak'ta Endüstriyel Üretim Alanlarının Toplulaştırılması Projesi

6-BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ- Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Aquapark Yapım Projesi

7- SOLHAN KAYMAKAMLIĞI KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ-  Turizmin Anahtarı Yüzen Ada Projesi

Ayrıca yedek liste içerisinde yer alan 4 projeden biri de Kiğı İlçesi Kerek Deresi Peyzaj ve Rekreasyon Düzenlemesi ile Turizme kazandırılması projesi oldu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.11.2025
15:24
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
13.11.2025
14:44
Bingöl`den Sudan`daki katliamlara tepki
Bingöl'den Sudan'daki katliamlara tepki
Sudan'ın Darfur bölgesinin en önemli şehirlerinden El-Faşir'de yaşanan sivil katliamları, hastane baskınları ve zorla tehcir uygulamalarını şiddetle kınayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, uluslararası topluma çağrıda bulundu; 'Sudan halkına yönelik bu vahşet insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Sessiz kalmak, suça ortak olmaktır'
13.11.2025
11:22
TMMOB`dan İmar Planı Tepkisi!
TMMOB'dan İmar Planı Tepkisi! 'Tarımsal üretimi bitirir, deprem riskini artırır!'
TMMOB Bingöl İl Koordinasyon Kurulu, 238 hektarlık imar genişleme planının 1. sınıf tarım arazilerini yok edeceğini ve deprem riski yüksek bir zeminde büyük tehlike oluşturacağını belirterek 'Bu yanlıştan dönün' çağrısında bulundu.
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye`ye getiriliyor
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi`nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
12.11.2025
16:08
Bingöl ADEM-2`de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Bingöl ADEM-2'de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Yaklaşık 60 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim sonrasında, KETEM Kanser Tarama Aracı aracılığıyla katılımcılara mamografi, HPV testi ve kolorektal kanser tarama testleri uygulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın