KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ekim 2026 Çarşamba

Ilk maç ilk galibiyet

3. Futbol Ligi'ne terfi 1.kademedeki temsilcimiz Yenimahalle Bingölspor, dün karşılaştığı Batmanspor'u Reşat ve Selçuk'un golleriyle geçti. Yeşil-beyazlı ekip Cuma Günü Adana Kozan Belediyespor ile karşılaşacak.

Ilk maç ilk galibiyet
24 NİSAN 2008 PERŞEMBE 09:34
0
2103
0
AA aa
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2007–2008 sezonu şampiyonu 3. Lig'e terfi 1. kademe müsabakaları temsilcimiz Yenimahalle Bingölspor, çekilen kura sonuçlarına göre ilk olarak Batmanspor ile karşılaştı. Dün sabah saatlerinde geniş katılımlı taraftar grubu, takımı destekleme için Şanlıurfa'ya gitti.
Dün saat 15.30'da Şanlıurfa Yenice 1. Nolu Stadyum'da oynanan karşılaşmada yoğun tezahüratlar eşliğinde sahaya çıkan Yenimahalle Bingölspor, ilkyarıya hızlı başlayan taraf oldu. Kısa sürede maçın kontrolünü ele geçiren yeşil-beyazlı ekip aradığı golü bulamadı. Karşılıklı atakların geliştirildiği maçta rakibine gol şansı tanımayan yeşil-beyazlı ekip, yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince 0–0 beraberlikle soyunma odasına gitti.
İkinci yarıya daha istekli başlayan Yenimahalle Bingölspor, ilkyarıdaki kontrolünü ikinci yarıda da sürdürdü. 65'inci dakikada Reşat Yılmaz'ın golüyle 1–0 öne geçen yeşil-beyazlı ekip, moral bulduğu bu gölün ardından baskısını daha arttırdı. Maçın son anlarına doğru rakip takımı ablukaya alan yeşil-beyazlı ekip, 90'ıncı dakikada Selçuk Aydoğdu'nun golüyle farkı 2'ye çıkardı. 4 uzatma dakikasının işaret edildiği karşılaşmanın kalan bölümünde gol olmayınca Yenimahalle Bingölspor, ilk maçını 2–0 galip tamamlayarak iddiasını sürdürdü.
Maç bitiminde taraftarlarla birlikte büyük sevinç yaşayan Yenimahalle Bingölspor, Cuma günü Adana Kozan Belediyespor ile karşılaşacak.

BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.10.2026
12:55
Engelli bakım merkezlerinde yeni dönem: Şartlar baştan sona değişti
Engelli bakım merkezlerinde yeni dönem: Şartlar baştan sona değişti
Resmî Gazete'de yayımlanan yeni yönetmelikle engelli bireylere yönelik özel bakım merkezlerinin açılış, personel, ödeme, denetim ve çalışma şartları yeniden düzenlendi. Düzenleme, Bingöl'deki özel bakım merkezlerini de ilgilendiriyor.
07.10.2026
12:43
Bingöl`de okul güvenliği masaya yatırıldı
Bingöl'de okul güvenliği masaya yatırıldı
Bingöl'de öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla Okul Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda okul çevreleri, trafik güvenliği, giriş-çıkışlarda alınacak önlemler ve bağımlılıkla mücadele başlıkları ele alındı.
06.10.2026
18:55
Yunus Kava: Soykırımcı İsrail adaletten kaçamayacak
Yunus Kava: Soykırımcı İsrail adaletten kaçamayacak
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Gazze ve Filistin'de yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, uluslararası topluma adalet çağrısında bulundu. Kava, 'Uluslararası hukuk herkes için varsa İsrail için de vardır. Savaş suçları ve insanlığa karşı suçlar kim tarafından işlenirse işlensin soruşturulmalı, sorumlular bağımsız ve adil mahkemeler önünde hesap vermelidir' dedi.
06.10.2026
18:28
Fon mağdurlarına ödeme için yeni düzenleme geliyor
Fon mağdurlarına ödeme için yeni düzenleme geliyor
AK Parti, fonların tasfiyesi ve yatırımcılara yapılacak ödemelerin çerçevesini belirlemek amacıyla yaklaşık 10 maddelik kanun teklifini TBMM'ye sunmaya hazırlanıyor. Düzenlemede 1 milyon liranın altında yatırımı bulunan yaklaşık 355 bin yatırımcı için tam ödeme mekanizması, daha yüksek tutarlar için ise kademeli ödeme planı öngörülüyor.
06.10.2026
15:57
Bingöl Umut Kervanı`ndan 2,1 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 2,1 milyon TL'lik yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, Eylül ayında kentteki ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler için 1 milyon 536 bin 29 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye yapılan 566 bin 350 TL'lik destekle birlikte derneğin aylık toplam yardım tutarı 2 milyon 102 bin 379 TL'ye ulaştı.
06.10.2026
15:04
Meclis`e yeni teklif: 6 meslek grubuna yeşil pasaport yolu açılıyor
Meclis'e yeni teklif: 6 meslek grubuna yeşil pasaport yolu açılıyor
TBMM'ye sunulan kanun teklifiyle hususi damgalı pasaportun kapsamının genişletilmesi gündemde. Teklifin yasalaşması halinde belirli şartları taşıyan muhtarlar, mali müşavirler, eczacılar, doktorlar, mühendisler ve mimarlar yeşil pasaport alabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın