KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2026 Perşembe
°C

İlk tırmanış Hesarek dağına!

Bingöl'de yeni açılan Kuzey yüzü dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği, 12 kişilik ekiple kent merkezine 30 kilometre uzaklıkta olan 2500 rakımlı Hesarek Dağına tırmanış gerçekleştirdi.

İlk tırmanış Hesarek dağına!
13 OCAK 2020 PAZARTESİ 18:16
16
2255
3
AA aa

Yeni Açılan Kuzey Yüzü Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği, ilk faaliyetini kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Hesarek Dağı'na gerçekleştirdi. Yeni açılan, kış kampı, doğa yürüyüşü ve iple iniş eğitimini gerçekleştiren ekip ardından sahaya inen ekip, kentin kış turizminin gelişmesi için organizasyonlar düzenleyecek.

Bingöl Kuzey yüzü dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği Başkanı Ramazan Küçükhazar, derneklerinin aynı zamanda arama ve kurtarma çalışmaları da yaptığını ifade ederek, “Dernek olarak bir ilk olarak birçok faaliyet yapmayı planlıyoruz. Şehrimizin keşfedilmeyi bekleyen bir çok güzel yerine tırmanış ve doğa yürüyüşü düzenleyeceğiz. Şimdilik 12 kişi ile yaptığımız faaliyetleri yakında sayımızı arttırarak yapmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda arama ve kurtarma çalışmaları da yapacağız” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54497)
14 Ocak 2020 Salı 22:18
Tebrikler. Başarılarınızın devamını diliyorum1
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54462)
13 Ocak 2020 Pazartesi 23:41
Tebrik ediyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54454)
13 Ocak 2020 Pazartesi 21:14
Derneğe nasıl katılabiliriz
19.03.2026
02:18
Bingöl`de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen törende, şehitler için dualar edildi, anıta karanfiller bırakıldı. Vali Çelik; 'Üzerinde bulunduğumuz bu topraklar sadece bir coğrafya değil, sayısız kahramanlık hikayesinin yazıldığı bir hakikat arşividir' dedi.
19.03.2026
02:16
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Trafik cezalarındaki düzenlemenin ardından yeni bir düzenleme geliyor. Araçlarda ön cama cep telefonu sabitlemek için kullanılan tutucular artık ağır kusur sayılacak. Bu kural ihlalinin cezası da yüksek. Para cezası 21 bin lirayı bulurken, trafikten men cezası da var.
19.03.2026
02:14
Bahar geldi ama Karlıova`da kar mesaisi bitmedi
Bahar geldi ama Karlıova'da kar mesaisi bitmedi
Bahar aylarına girilmesine rağmen yoğun kar yağışı etkili olduğu Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde kapalı köy yollarının açılması için ekiplerin zorlu mesaisi devam ediyor.
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın