KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Haziran 2026 Çarşamba
°C

İnternet Hızındaki Problem Masaya Yatırıldı

Bingöl'de İnternet hızındaki problem, Türk Telekom Müdürlüğü bünyesindeki Mühendisler ile Bingöl'de faaliyet gösteren Elektrik Mühendislerinin katıldığı toplantıda masaya yatırıldı.

İnternet Hızındaki Problem Masaya Yatırıldı
22 MART 2019 CUMA 20:33
13
6372
7
AA aa

Türk Telekom tarafından Bingöl'ün birçok noktasına fiber internet hizmeti verilmesine rağmen vatandaşların internet hızından şikâyet etmeye devam etmesi Türk Telekom Müdürlüğünün dikkatini çekti. Konuyla ilgili kısa bir çalışma yapan Türk Telekom Mühendisleri, fiber hatların kendileri tarafından binalara kadar götürüldüğünü ancak müteahhitlerin bina içerisine fiber kablo yerine bakır kablolar ile internet çektiklerini fark ettiler. Bingöl'de aktif olarak çalışan elektrik Mühendisleri ile bir araya gelen Telekom Mühendisleri, internet hızında yaşanan sıkıntıların fiber kabloların bina içlerinde kullanılmasıyla çözülebileceğini belirttiler. Telekom olarak fiber kabloları müteahhitlere ücretsiz verdiklerini vurgulayan mühendisler, meslektaşlarından projelerde fiber hatlara dikkat etmelerini talep ettiler. Ayrıca son çıkan yasalara göre bina ruhsatlarında bundan böyle Türk Telekom'un da onayı alınacak. Bu sayede sokağına fiber hat giren binalara fiber kablolarla internet götürmek zorunlu olacak. Toplantıya katılan Bingöllü elektrik Mühendisi Fatih Tarakçı, “Son derece verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın internet konusunda yaşadıkları sıkıntılara çözümün aslında çok basit olduğunu gördük. Bizler de projelerimiz hazırlarken bundan sonra fiber kablo kullanımına dikkat edeceğiz. Umuyorum ki ilerleyen dönemlerde Bingöl'de herkes arzuladığı hızda internet kullanabilecektir. Toplantıyı düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41877)
25 Mart 2019 Pazartesi 06:16
Hadi diyelim sizin dediğinşz gibi. Ulan düne kadar mevcut internetim çok iyi çekirdu yakın zamanda hızı düştü müteahit gelip bina içindeki fiber kabloları mı değişti? Allah aşkına yapmayın. Biraz araştırmacı olun. Mühendislik kameralar önünde sırıtarak poz vermek değildir...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41826)
23 Mart 2019 Cumartesi 20:01
Önceden Türk Telekom çok iyiydi. Sonradan bozmaya başladı. Nedeni açık şekilde ortada ama kimsenin umrunda değil özelleşti artık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41818)
23 Mart 2019 Cumartesi 12:28
en soldaki arkadaşta elektrik mühendisi tipi var
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41811)
23 Mart 2019 Cumartesi 10:14
Ben daha çok poz veren insanlar görüyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41801)
23 Mart 2019 Cumartesi 08:15
Ankara çubuk ta Cumhuriyet mahallesi port yok diyor türk Telekom çok yalan soyluyorlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41792)
23 Mart 2019 Cumartesi 01:51
Bizim orada ayni hizi dusuk turk telekom interneti cok yavas pismanim taktirdigima cameli
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41788)
22 Mart 2019 Cuma 21:55
Keşke Bingöllün bütün sıkıntıları bu yaklaşımla çözülse
03.06.2026
03:36
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıl sonra profesyonel liglerde yeniden umut olan, şampiyonluklarla 2. Lig kapısını aralayan 12 Bingölspor'da tarihi bir kırılma yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ın görevi bırakma kararı, sadece bir yönetim değişikliği değil; Bingöl futbolunun geleceğine ilişkin ciddi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.
03.06.2026
00:20
Kiğı`da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Kiğı'da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Bingöl'ün kuzey ilçelerinde yıllardır çözülemeyen ulaşım sorunları yeniden gündemde. Kiğı-Bingöl yolu başta olmak üzere Yedisu ve Yayladere bağlantılarındaki yol problemleri, bölge halkının tepkisini her geçen gün artırırken vatandaşlar seslerini duyurmak için Karayolları Elâzığ 8. Bölge Müdürlüğü'ne kadar yürüyüş düzenlemeye hazırlanıyor.
02.06.2026
23:39
Bingöl, Muhtarlar Zirvesi`ne Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Muhtarlar Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapacak
Türkiye'nin dört bir yanından muhtarlar Bingöl'de buluşacak. İçişleri Bakanlığı himayelerinde düzenlenecek Muhtarlar Zirvesi ve Bahar Şenliği'nde yerel yönetimlerin sorunları, çözüm önerileri ve geleceğe yönelik vizyon masaya yatırılacak. Programda ayrıca sevilen sanatçılar Celal Karatüre ve Yakup Koçak sahne alarak konser verecek.
02.06.2026
23:08
Bingöl`de yapı stokunun risk haritası çıkarılacak
Bingöl'de yapı stokunun risk haritası çıkarılacak
Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanan 'Bingöl CBS Tabanlı Bina Ölçekli Risk Envanteri Projesi' ile kentteki yapı stokunun mevcut durumu bilimsel verilerle ortaya konulacak. Proje kapsamında belirlenen mahallelerdeki binaların özellikleri tek tek kayıt altına alınarak deprem riskine karşı kırılganlık düzeyleri analiz edilecek.
02.06.2026
14:16
12Bingölspor`da kritik süreç: Kongre kararı alındı, gözler stat ve tesis projelerinde
12Bingölspor'da kritik süreç: Kongre kararı alındı, gözler stat ve tesis projelerinde
30 yıl sonra 2. Lig'e yükselen 12Bingölspor'da kongre kararı alınırken, kulübün geleceğine ilişkin belirsizlik sürüyor. Aşağı Çarşı Sahası ve yeni şehir stadyumu için proje ve ihale süreçleri devam ederken, camia verilen destek ve tesisleşme sözlerinin hayata geçirilmesini bekliyor.
02.06.2026
13:25
Efrayim bebek için esnaflardan anlamlı destek: Bir günlük gelirler bağışlanacak
Efrayim bebek için esnaflardan anlamlı destek: Bir günlük gelirler bağışlanacak
Bingöl'ün tek SMA Tip-1 hastası bebeği Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyaya destekler büyüyerek devam ediyor. Kermesler, yardım organizasyonları ve bağış kampanyalarının yanı sıra kent esnafı da Efrayim bebeğin yaşam mücadelesine katkı sunmak için seferber oluyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın