KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2026 Salı
°C

İnternet Hızındaki Problem Masaya Yatırıldı

Bingöl'de İnternet hızındaki problem, Türk Telekom Müdürlüğü bünyesindeki Mühendisler ile Bingöl'de faaliyet gösteren Elektrik Mühendislerinin katıldığı toplantıda masaya yatırıldı.

İnternet Hızındaki Problem Masaya Yatırıldı
22 MART 2019 CUMA 20:33
13
6608
7
AA aa

Türk Telekom tarafından Bingöl'ün birçok noktasına fiber internet hizmeti verilmesine rağmen vatandaşların internet hızından şikâyet etmeye devam etmesi Türk Telekom Müdürlüğünün dikkatini çekti. Konuyla ilgili kısa bir çalışma yapan Türk Telekom Mühendisleri, fiber hatların kendileri tarafından binalara kadar götürüldüğünü ancak müteahhitlerin bina içerisine fiber kablo yerine bakır kablolar ile internet çektiklerini fark ettiler. Bingöl'de aktif olarak çalışan elektrik Mühendisleri ile bir araya gelen Telekom Mühendisleri, internet hızında yaşanan sıkıntıların fiber kabloların bina içlerinde kullanılmasıyla çözülebileceğini belirttiler. Telekom olarak fiber kabloları müteahhitlere ücretsiz verdiklerini vurgulayan mühendisler, meslektaşlarından projelerde fiber hatlara dikkat etmelerini talep ettiler. Ayrıca son çıkan yasalara göre bina ruhsatlarında bundan böyle Türk Telekom'un da onayı alınacak. Bu sayede sokağına fiber hat giren binalara fiber kablolarla internet götürmek zorunlu olacak. Toplantıya katılan Bingöllü elektrik Mühendisi Fatih Tarakçı, “Son derece verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın internet konusunda yaşadıkları sıkıntılara çözümün aslında çok basit olduğunu gördük. Bizler de projelerimiz hazırlarken bundan sonra fiber kablo kullanımına dikkat edeceğiz. Umuyorum ki ilerleyen dönemlerde Bingöl'de herkes arzuladığı hızda internet kullanabilecektir. Toplantıyı düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41877)
25 Mart 2019 Pazartesi 06:16
Hadi diyelim sizin dediğinşz gibi. Ulan düne kadar mevcut internetim çok iyi çekirdu yakın zamanda hızı düştü müteahit gelip bina içindeki fiber kabloları mı değişti? Allah aşkına yapmayın. Biraz araştırmacı olun. Mühendislik kameralar önünde sırıtarak poz vermek değildir...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41826)
23 Mart 2019 Cumartesi 20:01
Önceden Türk Telekom çok iyiydi. Sonradan bozmaya başladı. Nedeni açık şekilde ortada ama kimsenin umrunda değil özelleşti artık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41818)
23 Mart 2019 Cumartesi 12:28
en soldaki arkadaşta elektrik mühendisi tipi var
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41811)
23 Mart 2019 Cumartesi 10:14
Ben daha çok poz veren insanlar görüyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41801)
23 Mart 2019 Cumartesi 08:15
Ankara çubuk ta Cumhuriyet mahallesi port yok diyor türk Telekom çok yalan soyluyorlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41792)
23 Mart 2019 Cumartesi 01:51
Bizim orada ayni hizi dusuk turk telekom interneti cok yavas pismanim taktirdigima cameli
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41788)
22 Mart 2019 Cuma 21:55
Keşke Bingöllün bütün sıkıntıları bu yaklaşımla çözülse
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın