KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Irak'ta düşen uçaktan bir ceset eksik gelmiş!

34 kişiye mezar olan Bağdat'ta düşen uçakta ölenlerden birinin cesedinin Türkiye'ye gönderilmediği ortaya çıktı.

Irak`ta düşen uçaktan bir ceset eksik gelmiş!
13 OCAK 2007 CUMARTESİ 15:22
0
1225
0
AA aa
Bağdat'ta düşen uçakta hayatını kaybeden Türk yolculardan 5'inin cesedi daha DNA testi sonucu tespit edilirken, 1 cesedin Irak'tan getirilmediği ortaya çıktı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nce yapılan DNA testi sonucu Bekir Yıldız, Halil Kılıç, Serkan Geyik, Aziz Gelinci ve Ahmet Gezer'in cesetleri tespit edildi. Yakınlarından alınan kan, kıl ve diğer doku örneklerinin karşılaştırılması sonucu tespit edilen cesetlerden 3'ü, Adana Numune Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundan teslim edildi. Halil Kılıç'ın cenazesi Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'ne bağlı Keklikoluk Köyü'ne götürülürken, Aziz Gelinci'nin cenazesi İncirlik Beldesi Mezarlığı'nda, Ahmet Gezer'in cenazesi ise Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bekir Yıldız ve Serkan Geyik'in cenazeleri ise henüz teslim alınmadı. BİR CESET KAYIP Düşen uçakta hayatını kaybeden 34 kişi arasında bulunan Ramazan Altıkulaç ile Rifat Demir'in cesetleri henüz teşhis edilemezken, kalan 2 ceset torbasından sadece 1 bacak, 1 diz kapağı ve kemik parçaları çıktı. Yetkililer, Türkiye'ye 33 cesedin getirildiğinin bildirildiğini, ancak yapılan çalışmalar sonucu 1 cesedin kayıp olduğunun ortaya çıktığını açıkladı. Öte yandan, uçak mürettebatından Moldova, Rusya ve Ukrayna uyruklu 5 kişinin cenazeleri halen Çukurova Devlet Hastanesi morgunda teslim alınmayı bekliyor.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın