KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Kadınlara gül ve karanfil dağıttılar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve meslek kuruluşları, kadınlara gül ve karanfil dağıttılar.

Kadınlara gül ve karanfil dağıttılar
09 MART 2011 ÇARŞAMBA 08:30
0
2440
0
AA aa

Tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Bingöl'de de kutlandı. İl genelinde yapılan etkiliklerde kadınlar ziyarete edildi.
AK Parti Bingöl İl Başkanlığı, Eğitim-Sen Bingöl Şubesi ve Bingöl Sosyal Kültürel ve Ekonomik Kalkınma Derneği (BİN-DER) kadınlar günü münasebetiyle kadınlara gül ve karanfil dağıtarak, kadınların bu anlamlı günlerini kutladı.
EĞİTİM-SEN'DEN KADINLARA KARANFİL
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi,8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle il genelinde bulunan 30 ilköğretim okulu ve lisede görevli kadın öğretmenlere karanfil dağıttı.
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi Yönetim Kurulunda görevli 12 öğretmen, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bingöl merkezde bulunan 30 ilköğretim okulu ve lisede görevli kadın öğretmenlere karanfil verdi. Sendika yetkilileri, kadın öğretmenler haricinde diğer kadınlara da çarşı merkezinde karanfil verdiği belirtildi.
AK PARTİ'DEN ÇALIŞAN KADINLARA GÜL
AK Parti Bingöl Kadın Kolları Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çalışan kadınlara gül dağıttı.
Bingöl AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, Kamer Kadın Sığınma Evi, Doğum Hastanesi, Bingöl Devlet Hastanesi'nde yatan kadın hastalara, Vakıflar Bankası çalışanlarını ziyaret ederek kadınlara gül dağıttı. Kadın Kolları Teşkilatı Başkan Yardımcısı Tuğba Kumaş, Bingöl'deki çalışan kadınların sorunlarını dinleyip onlara destek olmak ve yanlarında olduklarını göstermek için ziyaret edip gül verdiklerini söyledi. Kumaş, Tüm kadınların daha huzurlu bir yaşam sürmesinin dileyerek, Bingöllü kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladığını ifade etti.
KADINLAR GÜNÜNDE 150 KADINA, 150 KARANFİL
BİN-DER Kadın çalışanlarından Asuman Çalasın ve Emine Savuş, bir gurup kadınla Bingöl Doğum ve Çocuk Hastanesinde yatan kadın hastaları ve çalışanları ziyaret ederek karanfil dağıttı. Yaptıkları etkilin ile ilgili bilgi veren Çalasın ve Savuş, hastanede toplam 150 karanfil dağıttıklarını belirttiler.
Yaptıkları etkinliğin amacına ilişkin açıklamada bulunan BİN-DER kadın çalışanları, kadınların toplumun dezavantajlı kesimini oluşturduklarını belirterek, kadınların sosyal statüsünün iyileştirilmesi, konumlarının da güçlendirilmesi gerektiğini savundular.
Kadın sorununa toplumsal dikkatin çekilmesi amacıyla 8 Mart dünya kadınlar gününe vurgu yapmak, kadın sorununa dikkat çekmek amacı ile bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten BİN-DER'li kadınlar, kadınlar gününde ayrıca Dernek merkezinde eğitim gören 50 bayanla birlikte eğlence programı düzenlediklerini söyledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın