KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Nisan 2026 Pazartesi
°C

Kalkavan'dan yıldırım'a sert eleştiri

F.Bahçe'de son maçta şampiyonluğu kaçırmanın şoku yaşanırken, eski yöneticilerden Şadan Kalkavan, başkan Aziz Yıldırım'ı topa tuttu. Kalkavan'ın eleştirileri zehir zemberek.

Kalkavan`dan yıldırım`a sert eleştiri
15 MAYIS 2006 PAZARTESİ 17:51
0
1247
0
AA aa
Kalkavan, yaptığı açıklamada, şampiyonluğun son maça bırakılmaması gerektiğini ifade ederek, ''Taraftara bu büyük şoku, yönetim yaşattı. Balık baştan kokar'' dedi.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu çok önce ilan etmesi gerektiğini vurgulayan Şadan Kalkavan, ''Ligdeki en iyi kadro bizde, 8-10 puan farkla şampiyon olmalıydık. Burada en büyük hata yönetimde, sonra teknik heyet ve futbolcular geliyor. İşi kadere bırakmamak gerekiyordu'' diye konuştu.

Kalkavan, şampiyonluğun kaçırılmasında taraftar hariç herkesin sorumlu olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti: ''Başımızdaki başkan, diyalogları dört dörtlük götüren bir insan değil. Federasyonla, Kulüpler Birliğiyle, medyayla ve tüm başkanlarla kavgalı. Böyle insanlık olur mu? (Her şeyi ben yaptım) diyor. Ne oldu, takım Avrupa'da başarılı olamadı, Fortis Türkiye Kupası gitti ve son olarak şampiyonluk da ezeli rakibimize kaptırıldı.''
     
''BAŞKAN, ADAM GİBİ ADAM OLAMADI''

Şadan Kalkavan, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye gelir getirecek şeyler yaptığını, ama sportif açıdan başarılı olamadığını söyledi.

''Altından saray yaptırsan, o taraftara şampiyonluğu vermezsen, neyleyim o sarayı'' diyen Kalkavan, ''Aziz Yıldırım'ın yaptığı iyi şeyler var. Fenerbahçe'ye gelir getirecek şeyler yaptı, tesisler yaptı. En büyük başarısızlığı adam gibi adam olamaması'' diye konuştu.
     
''TARAFTAR İSTERSE GÖNDERİR''

Şadan Kalkavan, takım sportif açıdan başarılı olamazsa taraftarın başkan Aziz Yıldırım'ı gönderebileceğini kaydetti.

Yıldırım'ın görevi bırakmadığı sürece 3 sene daha başkan olduğunu hatırlatan Kalkavan, ''Ancak taraftar memnun olmaz ve tribünlerden 'istifa' diye bağırırsa, Yıldırım'ı gönderir. Taraftar genel kurula havale eder, genel kurul da başkanı gönderir. Eğer taraftar başkandan, yönetimden memnun ise 3 sene daha başımızda kalırlar. Genel kurulda aklı selim insanlar bugün yanlışları görüyorlar. Fenerbahçeliler, başkanın (Astığım astık, kestiğim kestik) şeklindeki tutum ve davranışlarından dolayı mutlu değil'' şeklinde konuştu.

Şadan Kalkavan, eski yönetici Sadettin Saran'ın bir hafta önce kendisini ziyaret ettiğini belirterek, ''Saran bana geldi ve (Cezam bittiğinde ben başkanlığa adayım) dedi. Köprünün altından daha çok sular akar'' diyerek sözlerini tamamladı.



AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.04.2026
03:34
Verdiği sözü tuttu! Özturan:
Verdiği sözü tuttu! Özturan: 'Bu daha başlangıç, sırada stat var'
12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, 2. Lig'e yükselmenin ardından hem memlekete hem de babasına verdiği sözü tuttuğunu söyledi. Şampiyonluk sevincinin ortasında konuşan Özturan, 'BAL'dan aldığımız takımı 2. Lig'e taşıdık. Şimdi hedefimiz stat… Bu şehir dışarıda kalmayacak' dedi.
06.04.2026
03:32
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
Bingöl-Yamaç grup köy yolunda heyelan riskine karşın 400 metrelik kısımda fore kazıklar çakıldı, 6 Bin ton demir kullanıldı ama yine de çare olmadı! 2023'te davetiye usulüyle verip 193 milyon TL harcanarak yapılan yol bir kez daha çöktü. Yol trafiğe kapatılırken kamu zararına yönelik eleştiriler yeniden gündeme geldi.
06.04.2026
03:31
Anşin:
Anşin: 'Teknikerlerin yetki, tanım ve istihdam sorunları çözülsün'
5 Nisan Teknikerler Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Teknikerler Derneği Başkanı Sadık Anşin, teknikerlerin yıllardır çözüm bekleyen mesleki tanım, yetki ve istihdam sorunlarına dikkat çekerek, teknik ara kadronun güçlendirilmesi yönünde somut adımlar atılması çağrısında bulundu.
06.04.2026
03:22
Murat Nehri ve Genç Köprüsü`nün eşsiz manzarası…
Murat Nehri ve Genç Köprüsü'nün eşsiz manzarası…
Bingöl'de karların erimeye başlaması ve devam eden yağışlarla birlikte il sınırlarından geçen Murat Nehri'nde debi yükseldi. Tarihi köprüyle birlikte oluşan eşsiz manzara havadan görüntülendi.
05.04.2026
16:59
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig`e yükseldi
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig'e yükseldi
1995-1996 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükselen Bingölspor, 30 yıllık hasreti bitirdi ve 2025-2026 sezonunda 3. Lig 2. Grup'ta rakiplerine 12 puan fark atarak bugün 4-0 kazandığı Hacettepe maçıyla şampiyonluğunu ilan etti ve 2. Lig'e yükseldi.
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın