KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

'Kanalizasyon sorunu çözülsün' talebi

Erdemli köyüne bağlı Yeşil Mezrası sakinleri, mezradaki kanalizasyonun açık olduğunu belirterek ilgili kurumların sorunu çözmesini talep etti.

`Kanalizasyon sorunu çözülsün` talebi
23 HAZİRAN 2020 SALI 13:52
3
1876
1
AA aa

Genç ilçesine bağlı Erdemli Köyü Yeşil mezrasında ikamet eden vatandaşlar, 11 haneli mezralarındaki kanalizasyon sorununun çözülmesini talep etti.

11 haneli mezrada kanalizasyon hattının mezra içine aktığını dile getiren yöre halkı, İl Özel İdare'nin sorunu çözmesi gerektiğini belirterek, çözülmemesi halinde birçok hastalığa yol açılabileceğini aktardı.

Köy sakinlerinden Mustafa Arslan; “ Köyümüzde bu sorun ciddi sorunlara, hastalıklara yol açabilir. İlgili kurum İl Özel İdaresi bu sorunu kısa zaman içinde çözmelidir. Talebimiz budur. Kendilerine de bu sorunu ilettik ama henüz ilgilenen olmadı. Hayvanlarımız bu suyu içiyor ister istemez. Çocuklarımız da sokakta oynadığı zaman temas edebilir. Lütfen bu sorun kısa zamanda çözülsün, yetkili kişiler veya kurumlar sesimizi duysun” diyerek çağrıda bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59635)
23 Haziran 2020 Salı 17:27
İnsani bir durumdur T, C vatandasları eşit haklardan faydalanmalıdır en dogal hakınızdır ilakı viçdanı olan ve kendini sorumlu hisseden birileri duyarlı davranacaktır.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın