KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

Kankalar komşu oluyor!

Aziz Yıldırım, Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki kamu arsasını kiraladı

Kankalar komşu oluyor!
25 ŞUBAT 2011 CUMA 09:12
0
2425
0
AA aa

Akşam gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden 49 yıllığına devralınan arsaya, taraftar ve kongre üyelerinin buluşacağı modern bir mekan ile birlikte yüzme havuzu yapacak.

F.Bahçe, G.Saray'a komşu oldu. Başkan Aziz Yıldırım, G.Saray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nin 500 metre yakınındaki 4.5 dönüm arsayı Sarı-Lacivertli kulübe tesis yapmak için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden 49 yıllığına kiraladı.
Şenlikköy'de eski pazar yeri olan Tevfik Ercan Lisesi'nin yanındaki arsaya Avrupa yakasındaki taraftar ve kongre üyeleri için yüzme havuzlu Fenerbahçe Tesisleri yapılacak.

GÖRÜŞMELER AYLAR SÜRDÜ
Bu proje uzun süredir düşünülüyordu. Daha doğrusu kongre üyeleri ve taraftarlar, Avrupa yakasında da F.Bahçeliler'in buluşacağı bir tesisin olmasını istiyorlardı.
İki sene süren bir çalışma sonunda Şenlikköy'de pazar yerinin kaldırılacağını ve arsanın Milli Emlak'tan, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne tesis yapılması için verileceği öğrenildi.

Ondan sonra, 'Sır gibi saklanan çalışma' başladı. Aylar süren görüşmeler sonunda F.Bahçe, etrafında lüks evlerin bulunduğu 4 bin 536 metre karelik arsayı 49 yıllığına kiraladı.

SENEYE HİZMETE GİRECEK...
Sözleşme iki gün önce yapılarak eski pazar yeri, resmen Fenerbahçe Kulübü'nün malı oldu. İki katlı bina ve yüzme havuzu için proje çalışmaları başladı. Bir-iki ay içinde de izin alınarak inşaata başlanacak. Muhtemelen gelecek sene de hizmete girecek.

Yer neresi biliyor musunuz! E 5'ten Florya tren istasyonuna giden, bir tarafında Şenlikköy, diğer tarafında Galatasaray tesisleri, Kaşıbeyaz ve Beyti lokantasının bulunduğu ana caddenin iki sokak ortasında lüks evlerin bulunduğu Şenlikköy Karakolu'nun 100 metre yakınında olan arsa.

Yıllar önce iki kulüp Anadolu yakasında Kadıköy'de Fenerbahçe Burnu'nda birbirlerine komşu olmuşlardı. Yan yana olan tesislerini aradaki bir duvar ayırıyor.
Şimdi ise Avrupa yakasında komşu oldular.

YAP İŞLET MODELİ
Fenerbahçe, Florya'da 49 yıllığına kiraladığı 4.5 dönümlük arsa için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne tek kuruş kira ödemeyecek. Ancak tesislerin yapım maliyetinin tamamı Fenerbahçe tarafından karşılanacak.

Hazırlanan ancak henüz imzalanmayan protokole göre GSGM de bu tesislerden yararlanacak. Yani havuzun kullanım hakkını Fenerbahçe ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile paylaşacak. Yapılacak sosyal tesislerin gelirleri ise tamamen Fenerbahçe'ye ait olacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın