KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2026 Cuma

Karaarslan'ların istifaları kabul edilmedi

Belediye Bingölspor Kulübü’nden istifa eden Ahmet ve Metin Karaarslan’ın istifalarının kabul edilmediği bildirildi.

Karaarslan`ların istifaları kabul edilmedi
31 OCAK 2012 SALI 18:30
0
2676
1
AA aa

Belediye Bingölspor Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Varolgüneş, yaptığı yazılı açıklamada kulüp yönetiminde olan Ahmet ve Metin Karaarslan'ın istifaları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Karaarslan'ların istifalarının kabul edilmediğini ifade eden Varolgüneş, “B.Bingöl spor Keçiören gücü spor karşılaşması öncesinde stat bahçesinin giriş kapısında güvenlik kontrolü sırasında kulübümüz Başkan Yrd. ve Başkan Vekili Sayın Ahmet Karaarslan özel aracıyla stat bahçe kapısına yöneldiğinde görevli memur giriş yapamazsınız diyerek girişine engel olmuştur. Arkadaşımız da kendisinin B.Bingölspor Asbaşkanı olduğunu belirtmesine rağmen içeri alınmamıştır. Bizler güvenlik kontrollerinin yapılmasını güvenlik güçleri kadar istiyor, bu kontrollerin insanlarımızın güvenliği için gerekli olduğuna inanıyor ve destekliyoruz. Ancak burada kişilerin hata yapabileceğini de çok iyi biliyoruz. Görevli memur arkadaş asbaşkanımız kendisini tanıtmasına rağmen içeri almamışsa bu kurum olarak bizim hatamız değildir. Bu durum karşısında asbaşkanımızın istifasının kulübümüzün onuru için olduğunu bildiğimizden istifasının kabul etmiyoruz. Bir memurun hatasının tüm bir teşkilata mal edilmeyeceği şuuru ve idraki içindeyiz. Hassas olan ilimizde bundan böyle itina ve özenle görev yapmamız gerektiğini de belirtmek istiyoruz. İlimizi tüm Türkiye'de Bingöl'ün onuru ve şerefini düşünerek en iyi şekilde temsil ederken bireylerin hatasını kurumlara mal etmeden onarıp yolumuza devam edeceğiz. Küçük hadiseleri büyütmeyecek kadar da sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Kulübümüzün asbaşkanı Sayın Ahmet Karaarslan'ın bu tepkiyi kulübümüzün kurumsal kişiliği için gösterdiğinin farkındayız. Bundan dolayı yönetim kurulu olarak istifasını kabul etmediğimizi belirtir kendisinin kulübümüze daha uzun yıllar hizmet etmesini bekliyoruz. Ayrıca sportif koordinatörümüz Metin Karaarslan kardeşimizin de istifasını kabul etmiyor görevine tam destekle devam etmesini arzuluyoruz. Biz birimiz hepimiz için hepimiz B.Bingöl spor için şiarıyla çalışacağız. Başka bir düşüncemiz hesabımız yoktur. Hiç kimse bizi bu idealimizden alıkoyamaz. Gecemizi gündüzümüze katıp daha ağır bir çalışma temposuyla çalışacağız. Küçük düşünmeyeceğiz, kişilere takılıp kalmayacağız, büyük düşüneceğiz. B.Bingöl sporu ve Bingöl'ü layık olduğu yere centilmenlik ve spor ahlakı içinde kalarak taşıyacağız. Şahıslar, bireyler geçici kurumlar kalıcıdır. B.Bingöl sporumuzu gelecek nesillere kurum olarak sağlıklı bir şekilde emanet edeceğiz.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A VE BAKAN YILMAZ'A ÇAĞRI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Kalkınma Bakanı Yılmaz'a çağrı da bulunan Varolgüneş, “Değerli büyüklerim bizlere verdiğiniz maddi ve manevi desteği ölene dek unutmayacak kadar vefalı ve kadirşinasız. B.Bingölspor bu seviyeye gelmişse sizlerin desteği ile gelmiştir. Bizler de Türk sporuna ve spor ahlakına yakışır bir şekilde centilmence spor kuralları içerisinde mücadelemize en ufak bir şaibe ve lekeye bulaştırmadan çalışıyoruz. Siz büyüklerimize en ufak bir vefasızlık yapmadık yapmayacağız. Tüm Türkiye'de kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederken hassas bir yere sahip ilimizde B.Bingöl spor camiası ve taraftarı ile kenetlenmişken B.Bingöl sporun başarısı için kimse kılını kıpırdatmıyor. Sanki gizli bir el B.Bingöl sporun gençler arasında rağbet görmemesi için her şeyi yapıyor. Biz gövdemizi taşı altına koymuşken Bingöl'de parmağını bile taşa değdirmeyenleri sizlere bildiriyor, siz değerli büyüklerimize layık olmak için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyor sonsuz sevgi ve saygılarımı arz ediyorum” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
METİN KILIÇ (@Misafir_7861)
31 Ocak 2012 Salı 19:37
SAYIN BAŞKANIMIZ İYİ NİYETLİ DAVRANIŞI İLE YIKICI OLMAMIŞ AKSİNE YAPICI DAVRANARAK BİNGÖL SPORDA EMEĞİ OLAN VE SPORUN İÇİNDEN GELEN METİN KARAASLAN IN İSTİFASINI KABUL ETMEMİŞTİR. BU KONUDA SAYIN BAŞKANIMIZI TAKTİR EDİYORUM. MADDİ SORUNLAR AŞILDIĞINDA KENDİLERİNİN VERDİĞİ EMEKLE BİNGÖL SPORUN DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOKTUR. KENDİLERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. METİN KILIÇ .. ANTALYA
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
22.10.2026
19:09
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gıda Dedektifi' projesi başlıyor
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 6 pilot okulda öğrencilere gıda güvenliği eğitimi verilecek.
22.10.2026
18:02
Sonbahar meyvesi Bingöl`de ilgi odağı oldu
Sonbahar meyvesi Bingöl'de ilgi odağı oldu
Sonbaharın sevilen meyvelerinden alıç, Bingöl'de tezgahlardaki yerini almaya başladı. Özellikle iri taneli alıçlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
22.10.2026
13:33
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaret tescilli Burma Kadayıfı'nın üretim kalitesini korumak, genç ustalar yetiştirmek ve sektörde iş birliğini güçlendirmek amacıyla üreticilerle bir araya geldi. Toplantıda kooperatifleşme, mesleki eğitim ve yeni pazarlara açılma konuları ele alındı.
22.10.2026
13:07
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl'ün arıcılık kültürünü ve meşhur balını tanıtmak amacıyla düzenlenen 9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek etkinlikte bal yarışmasından arıcılık fuarına, bal yeme yarışmasından türkü gecesine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
22.10.2026
12:09
AK Gençlik`ten liseler arası futbol turnuvası
AK Gençlik'ten liseler arası futbol turnuvası
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, Murat Halı Saha'da oynanan açılış maçıyla başladı. Turnuvada gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın