KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Karlıova yolu çukur dolu

Ilıcalar-Karlıova-Erzurum yolunun sık aralıklarla çukurlarla dolu olması adının, Ilıcalar-Karlıova-Erzurum Karayolu değil daha çok Ilıcalar-Karlıova-Erzurum Çukuryolu olarak anılmasına neden oldu…

Karlıova yolu çukur dolu
26 MAYIS 2006 CUMA 11:14
0
1584
0
AA aa
Şehirlerarası yol olan ancak, bu özelliği pek taşımayan Ilıcalar-Karlıova yolu yaklaşık her 200 metrede bir çukurlarla dolu.


 

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz sürücüler, Bingöl'ün girişindeki ve çıkışındaki yollarda olduğu gibi Bingöl-Ilıcalar-Karlıova-Erzurum yolunun da, kış şartları nedeniyle her yaz yine eski haline döndüğünü ve çukurlar nedeniyle zor anlar yaşadıklarını belirttiler. Sürücüler, “Ilıcalar-Karlıova-Erzurum yolu her yaz bakım onarımdan geçiyor. Ancak kış şartları kısa sürede yolları çukurlardan geçilmez hale getiriyor. Yetkilileri kaliteli asfalt kullanmaya davet ediyoruz.” şeklinde beyanda bulundular.

 

Masrafların tamamen boşa gittiğini açıklayan sürücüler, “Çukurlar halkın gündeminden hiçbir zaman düşmüyor. Her yıl milli servetten paralar harcanıyor. Yıllardır soruna kalıcı bir çözüm bulunamıyor. Bu bozuk yollar yüzünden araçlarımızı her zaman sanayiye götürmek zorunda kalıyoruz.” ifadelerini kullandılar.  

 

Ilıcalar-Karlıova yolunun sık aralıklarla küçük ve derin çukurlarla dolu olduğu gözlendi. Sürücüler özellikle bozuk bölgeye geldiklerinde, araçlarının zarar görmemesi için çukurlardan kaçtıkları görüldü.



Bingöl Gazetesi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın