KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Karşılaştığı ilgi onu şaşırttı

Eşini götürdüğü hastanede doktorun özel muayenehanelerdeki ilgiyi göstermesini şaşkınlıkla karşıladığını anlatan Mehmet Gökçe, doktora teşekkür etti. Gökçe, vatandaşlara da uyarıda bulundu.

Karşılaştığı ilgi onu şaşırttı
06 MART 2008 PERŞEMBE 10:31
0
2227
0
AA aa
Uzman hekimlerin gelir gelmez özel muayenehane açtıklarını Bingöl'de yaşanan bir durum, olayın muhatabı vatandaşı oldukça şaşırttı. Hastanedeki bir doktorun gösterdiği ilgiyi ‘Ancak özel muayenehanelerde gösterilir' sözleriyle özetleyen Mehmet Gökçe isimli  vatandaş, ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve doktora teşekkür etti.
Başından geçen olayı anlatan Gökçe: “Eşimi rahatsızlığından dolayı Bingöl Doğum ve Çocuk Bakımevi hastanesi'ne götürdüm. Muayeneyi Opr. Dr. Ömer Orçun Koçak yaptı. Poliklinikten çıkarken kendisinden ‘gerekli olur diye' kartını istedim. Kendisi de “Benim Kartım Buradır” deyip polikliniği gösterdi. Hem şaşırmış hem de taktirle karşılamıştım. Oysaki görüyor veya duyuyoruz ki, başka doktorlarımız kartlarını verip, hastaların kendi özel muayenehanelerine gelmesi durumunda gerekenin yapılacağını söylüyor. Başka illerde devlet yada doğum hastanesinde çalışan bir doktor, hastayı kendi özel muayenehanesinde muayene edip gerekli tahlil ve rontgen çekimlerini hastaneden istetmiyor. 16 yıllık bir İstanbul geçmişim var. Orada bir doktor kendi özelinde muayene edipte hastanede yapılması için bir iş yaptıramıyor. Çünkü oradaki vatandaş doktorun bunu yapmasına göz yummuyor. Burada ise doktor ilk geldiğinde, belki neyin en olduğunu bilmediği halde ilk biz gidip gözünün açılması için kartını istiyoruz. Sonrada doktor ilgiyi görünce özel açmak için yola koyuluyor. Böyle bir ortamda Opr. Dr. Ömer Orçun Koçak'ın, hastalarıyla özel muayenehanede değil de sadece hastanede ilgilendiğini gördüm. Hatta özel muayenehanelerdeki kadar da hassas davrandığına da şahit oldum.  Bu nedenle kendisine Bingöl kamuoyu önünde teşekkür ediyor, halkımızın da bu konularda gerekli hassasiyeti göstermelerini diliyorum”
 

 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın