KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Kayaoğlu: adı ak, kendisi kara

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanı Mesut Kayaoğlu, yaptığı açıklamasında AKP'ye ağır eleştiriler getirdi.

Kayaoğlu: adı ak, kendisi kara
07 MART 2008 CUMA 10:50
0
1639
0
AA aa
Bingöl halkının saf ve temiz duygularını okşayarak 2 defa oylarını elinden alan AKP iktidarının ilk olarak Orman Müdürlüğü'nü kapattığını, ikinci kez başa geldiğinde havaalanı projesini iptal ettiğini belirten Kayaoğlu, 22 Temmuz 2007 milletvekili seçimlerinde yüzde 73'lük oy oranı ile AKP'ye en fazla oy veren İl'in Bingöl olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi.
“Halkımız Bakanlık beklerken 3 sayın vekilimizden ses  çıkmıyor. AKP il örgütü evlere şenlik. 2 aydır  parti  binasının levhalarını rüzgâr uçurdu, halen bir levha  asamadılar. Partilerine levha asmaktan  üşenen  bir il örgütünün  Bingöl için talebi ve de  Bingöl için beklentisi ne olabilir ki? Bu kadar ilgisiz, vurdumduymaz bir siyasete rağmen, işsizlik ve  zamlara rağmen AKP'ye oy atanları Bingöl'de ciddiye almak mümkün mü? Karşılaştığımız AKP'liler, bize  AKP değil  AK Parti deyin diyorlar. Unutmayalım ki,  ‘ak'  anlam olarak beyazlığı, berraklığı, temizliği temsil eder. Acaba  bu arkadaşların kendilerinden kuşkularımı var. Levhalarını asmıyorlar,  yoksa ak karamı oldu? Türkiye'nin içinde olduğu durum iç açıcı değil. Her şeyi tozpembe gösterme gayreti içerisinde olan Sayın Başbakan, sadece halkı kandırıyor. AKP iktidara geldiği günden beri sadece ülkeyi satmak için çalıştı.  Adı ‘AK' ama kendisi ‘Kara' olan AKP, vatandaşa değil yandaşlarına hizmet veriyor. Ama maalesef bir İl'e hiç bir şey yapılmıyor. Halk arasında  bir söz vardır ‘Aslan yattığı yerden  belli olur' diye. Levhasını asmayan  bir partinin  kendi iline  faydasını siz düşünün. Ama  dikkatle  vurgulamak istiyorum kendine değil kendi ilindeki vatandaşına. ‘Önce can  sonra canan'  derler ama  maalesef Bingöl'de ki anlayış ‘Önce can yine can sonra  da can' şeklinde”diye konuştu.






BingolOnline/Bingöl Kent Haber



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
22.04.2026
09:53
Bingöllü Çiftçilere Yabancı Ot ve Hastalık Riski Uyarısı
Bingöllü Çiftçilere Yabancı Ot ve Hastalık Riski Uyarısı
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, son dönemde etkili olan yoğun yağışların ardından hububat ekili alanlarda yabancı ot artışı ve kök boğazı çürüklüğü riskine karşı üreticilere herbisit ve fungisit uygulamalarını zamanında yapmaları çağrısında bulundu.
21.04.2026
20:19
Bingöl Belediyesi`nden plaka soruşturması!
Bingöl Belediyesi'nden plaka soruşturması!
Kamuoyuna yansıyan 'Taksi Plakası' konusunda 31 Mart'ta başlatılan süreçle ilgili tüm detayları paylaşan Bingöl Belediyesi, usule aykırı işlem şüphesiyle başlatılan idari ve adli sürecin devam ettiğini, ilgili personelin de görevden alındığını bildirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın