KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Kaymakam Güneri: 'Bin 60 adet çadır dağıtıldı'

Karlıova'da çadır dağıtılmadığı iddiaları üzerine açıklama yapan Kaymakam Ahmet Güneri: 'Bu güne kadar vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu 1060 adet çadırın ekiplerimiz tarafından dağıtım ve kurulumu yapılmıştır' dedi.

Kaymakam Güneri: `Bin 60 adet çadır dağıtıldı`
20 HAZİRAN 2020 CUMARTESİ 11:39
6
6168
0
AA aa

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl'ün “Art niyetli bir grup tarafından Karlıova Belediye Başkanı ‘Karlıova halkına çadır dağıtmamaktadır' diye sosyal medya üzerinden şahsımı hedef göstererek muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı provoke etmek için çirkin bir dille ithamlarda bulunmaktadırlar” açıklamasında çadır dağıtım yetkisinin kendisinde olmadığı beyanlarının ardından Karlıova Kaymakamı Ahmet Güneri de bir açıklama yaptı.

GÜNERİ: “HER TÜRLÜ İHTİYAÇLAR KARŞILANMIŞTIR”

Açıklamasında “14.06.2020 tarihinde ilçemizde meydana gelen depremden sonra depremin ilk saniyelerinden itibaren İlçe Kaymakamlığı olarak kriz merkezi kurulmuş olup vatandaşlarımız için ilk etapta öncelikli olarak ambulans, arama ve kurtarma ekipleri anında deprem bölgesine sevk edilmiştir” ifadelerine yer veren Kaymakam Güneri, şunları söyledi:

“Sonrasında vatandaşlarımızın ihtiyacı olan çadır, yaşam malzemesi, soba, gıda ve nakit desteği vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. Bu güne kadar vatandaşlarımızın, ihtiyaç duyduğu 1060 adet çadırın ekiplerimiz tarafından dağıtım ve kurulumu yapılarak, çadırlar ilçe merkezi ve köylerimizde vatandaşlarımıza teslim edilmiştir. İlgili kurumlarımızın çalışmaları ve tespiti ile vatandaşlarımızın da talepleri hassasiyetle dikkate alınarak çadır ihtiyaçları karşılanmaya devam devam edecektir. Bazı sosyal medya hesaplarında bahsedilen “konutlar yıkılmadan çadır veremem” cümlesinin kesinlikle tarafımdan kullanılmadığı, böyle bir cümleyi kullanmam da devlet terbiyesi ile de bağdaşmamaktadır. Bu ve benzeri asılsız cümleler alanda çalışan ekiplerimizin moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilemektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.12.2025
17:51
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz`ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, 30 Aralık 2025 Salı günü bir dizi program ve açılış için Bingöl'e geliyor. Ziyaret kapsamında ödül töreni, okul açılışları ve Kentpark temel atma töreni gerçekleştirilecek.
29.12.2025
17:13
Gözler Hesarek`te! Hafta sonu açılabilir
Gözler Hesarek'te! Hafta sonu açılabilir
Bingöl'de etkisini artıran kar yağışıyla birlikte gözler kentin kış turizmindeki en önemli adresi olan Hesarek Kayak Merkezi'ne çevrildi. Tüm hazırlıkların tamamlandığı tesiste kar kalınlığı 20 santimetreyi aşarken, beklenen yoğun karla birlikte merkezin hafta sonu kapılarını açması bekleniyor.
29.12.2025
16:38
Bingöl`den Gazze`ye Umut Eli: Kermes Geliri Yerine Ulaştı
Bingöl'den Gazze'ye Umut Eli: Kermes Geliri Yerine Ulaştı
Bingöl Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Gazze yararına düzenlenen kermeste toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Etkinlik, öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun desteğiyle örnek bir dayanışmaya dönüştü.
29.12.2025
15:29
Bingöl İçin Kuvvetli Kar ve Dondurucu Soğuk Uyarısı
Bingöl İçin Kuvvetli Kar ve Dondurucu Soğuk Uyarısı
Bingöl Valiliği, Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün son tahmin raporuna dikkat çekerek 29 Aralık – 3 Ocak tarihleri arasında il genelinde etkili olacak kuvvetli kar yağışı, buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
29.12.2025
15:18
Bingöl`de eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'de eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
29.12.2025
15:08
Bingöl`de 96 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 96 köy yolu ulaşıma kapandı
Meteorolojinin uyarı yaptığı Bingöl'de etkili olan kar yağışıyla birlikte kent genelinde 96 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi 53 araç ve 110 personel ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın