KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2026 Perşembe
°C

Kaymakam Güneri: 'Bin 60 adet çadır dağıtıldı'

Karlıova'da çadır dağıtılmadığı iddiaları üzerine açıklama yapan Kaymakam Ahmet Güneri: 'Bu güne kadar vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu 1060 adet çadırın ekiplerimiz tarafından dağıtım ve kurulumu yapılmıştır' dedi.

Kaymakam Güneri: `Bin 60 adet çadır dağıtıldı`
20 HAZİRAN 2020 CUMARTESİ 11:39
6
6615
0
AA aa

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl'ün “Art niyetli bir grup tarafından Karlıova Belediye Başkanı ‘Karlıova halkına çadır dağıtmamaktadır' diye sosyal medya üzerinden şahsımı hedef göstererek muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı provoke etmek için çirkin bir dille ithamlarda bulunmaktadırlar” açıklamasında çadır dağıtım yetkisinin kendisinde olmadığı beyanlarının ardından Karlıova Kaymakamı Ahmet Güneri de bir açıklama yaptı.

GÜNERİ: “HER TÜRLÜ İHTİYAÇLAR KARŞILANMIŞTIR”

Açıklamasında “14.06.2020 tarihinde ilçemizde meydana gelen depremden sonra depremin ilk saniyelerinden itibaren İlçe Kaymakamlığı olarak kriz merkezi kurulmuş olup vatandaşlarımız için ilk etapta öncelikli olarak ambulans, arama ve kurtarma ekipleri anında deprem bölgesine sevk edilmiştir” ifadelerine yer veren Kaymakam Güneri, şunları söyledi:

“Sonrasında vatandaşlarımızın ihtiyacı olan çadır, yaşam malzemesi, soba, gıda ve nakit desteği vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. Bu güne kadar vatandaşlarımızın, ihtiyaç duyduğu 1060 adet çadırın ekiplerimiz tarafından dağıtım ve kurulumu yapılarak, çadırlar ilçe merkezi ve köylerimizde vatandaşlarımıza teslim edilmiştir. İlgili kurumlarımızın çalışmaları ve tespiti ile vatandaşlarımızın da talepleri hassasiyetle dikkate alınarak çadır ihtiyaçları karşılanmaya devam devam edecektir. Bazı sosyal medya hesaplarında bahsedilen “konutlar yıkılmadan çadır veremem” cümlesinin kesinlikle tarafımdan kullanılmadığı, böyle bir cümleyi kullanmam da devlet terbiyesi ile de bağdaşmamaktadır. Bu ve benzeri asılsız cümleler alanda çalışan ekiplerimizin moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilemektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.09.2026
23:59
Bingöl`de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor.
09.09.2026
23:57
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.
09.09.2026
23:56
Eğitim-Sen Bingöl`den KHK çağrısı:
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin'
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı.
09.09.2026
23:55
Bingöl Üniversitesi`nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
09.09.2026
23:53
Kadir Çintay yeniden aday:
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.'
09.09.2026
14:13
DEM Parti`de yeni dönem mesajı: `Direnişin yanına inşayı koyacağız`
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız'
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın