KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Aralık 2025 Salı
°C

Kaymakam Güneri: 'Bin 60 adet çadır dağıtıldı'

Karlıova'da çadır dağıtılmadığı iddiaları üzerine açıklama yapan Kaymakam Ahmet Güneri: 'Bu güne kadar vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu 1060 adet çadırın ekiplerimiz tarafından dağıtım ve kurulumu yapılmıştır' dedi.

Kaymakam Güneri: `Bin 60 adet çadır dağıtıldı`
20 HAZİRAN 2020 CUMARTESİ 11:39
6
6169
0
AA aa

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl'ün “Art niyetli bir grup tarafından Karlıova Belediye Başkanı ‘Karlıova halkına çadır dağıtmamaktadır' diye sosyal medya üzerinden şahsımı hedef göstererek muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı provoke etmek için çirkin bir dille ithamlarda bulunmaktadırlar” açıklamasında çadır dağıtım yetkisinin kendisinde olmadığı beyanlarının ardından Karlıova Kaymakamı Ahmet Güneri de bir açıklama yaptı.

GÜNERİ: “HER TÜRLÜ İHTİYAÇLAR KARŞILANMIŞTIR”

Açıklamasında “14.06.2020 tarihinde ilçemizde meydana gelen depremden sonra depremin ilk saniyelerinden itibaren İlçe Kaymakamlığı olarak kriz merkezi kurulmuş olup vatandaşlarımız için ilk etapta öncelikli olarak ambulans, arama ve kurtarma ekipleri anında deprem bölgesine sevk edilmiştir” ifadelerine yer veren Kaymakam Güneri, şunları söyledi:

“Sonrasında vatandaşlarımızın ihtiyacı olan çadır, yaşam malzemesi, soba, gıda ve nakit desteği vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. Bu güne kadar vatandaşlarımızın, ihtiyaç duyduğu 1060 adet çadırın ekiplerimiz tarafından dağıtım ve kurulumu yapılarak, çadırlar ilçe merkezi ve köylerimizde vatandaşlarımıza teslim edilmiştir. İlgili kurumlarımızın çalışmaları ve tespiti ile vatandaşlarımızın da talepleri hassasiyetle dikkate alınarak çadır ihtiyaçları karşılanmaya devam devam edecektir. Bazı sosyal medya hesaplarında bahsedilen “konutlar yıkılmadan çadır veremem” cümlesinin kesinlikle tarafımdan kullanılmadığı, böyle bir cümleyi kullanmam da devlet terbiyesi ile de bağdaşmamaktadır. Bu ve benzeri asılsız cümleler alanda çalışan ekiplerimizin moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilemektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.12.2025
15:24
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye, çok daha güçlü bir Türkiye demektir'
AK Parti Bingöl Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yaptığı konuşmada terör yapılanmalarının dış güçler tarafından araç olarak kullanıldığını belirterek, 'Terörsüz Türkiye, güçlü ve huzurlu bir geleceğin anahtarıdır' dedi.
30.12.2025
14:59
Hisarcıklıoğlu`na Fahri Hemşehrilik Beratı
Hisarcıklıoğlu'na Fahri Hemşehrilik Beratı
Bingöl Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı verilmesi kararlaştırıldı. Kararın ardından, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz'ın teşrifleriyle düzenlenen törenle paye ve berat takdim edildi.
30.12.2025
14:29
'Korsan emlakçılar piyasayı manipüle ediyor'
Mülk ve kira fiyatlarındaki kontrolsüz artışların korsan emlakçılardan kaynaklandığını belirten Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, yetki belgesi olmayan kişilerin sektöre verdiği zarara dikkat çekerek; 'Bu meslekle ilgisi olmayan şahıslar hem vatandaşları mağdur ediyor hem de mesleğimizi yıpratıyor' dedi.
30.12.2025
14:04
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Türkiye, belirsizlikler ortasında istikrar adası'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin küresel belirsizliklere rağmen büyümesini sürdürdüğünü belirterek, 'Savaşların ve çatışmaların ortasında istikrarla yoluna devam eden bir Türkiye var' dedi. Yılmaz, Türkiye ekonomisinin bu yıl 1,5 trilyon doları aşacağını, enflasyonda ise 2027'de tek haneli rakamların hedeflendiğini söyledi.
30.12.2025
13:26
Bayraktar, Kadın Meclisi`nin Kitap Atölyesinde Okurlarla Buluştu
Bayraktar, Kadın Meclisi'nin Kitap Atölyesinde Okurlarla Buluştu
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Turhan Kitap-Kırtasiye'de düzenlenen Kitap Atölyesi programında Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, Aşkın Sağı Solu adlı romanı üzerine söyleşide bulundu ve kitaplarını imzaladı.
30.12.2025
12:23
Bingöl`de Mesleki Yarışmalara Selahaddin Eyyubi Damgası
Bingöl'de Mesleki Yarışmalara Selahaddin Eyyubi Damgası
2025–2026 Mesleki Yarışmaları Bingöl il finallerinde Kur'an-ı Kerim, hafızlık, ezan ve hutbe okuma dallarında Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, lise ve ortaokul kategorilerinin tamamında dereceler elde ederek Bingöl'ü bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın