KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2026 Çarşamba
°C

Kaymakam Güneri: 'Bin 60 adet çadır dağıtıldı'

Karlıova'da çadır dağıtılmadığı iddiaları üzerine açıklama yapan Kaymakam Ahmet Güneri: 'Bu güne kadar vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu 1060 adet çadırın ekiplerimiz tarafından dağıtım ve kurulumu yapılmıştır' dedi.

Kaymakam Güneri: `Bin 60 adet çadır dağıtıldı`
20 HAZİRAN 2020 CUMARTESİ 11:39
6
6298
0
AA aa

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl'ün “Art niyetli bir grup tarafından Karlıova Belediye Başkanı ‘Karlıova halkına çadır dağıtmamaktadır' diye sosyal medya üzerinden şahsımı hedef göstererek muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı provoke etmek için çirkin bir dille ithamlarda bulunmaktadırlar” açıklamasında çadır dağıtım yetkisinin kendisinde olmadığı beyanlarının ardından Karlıova Kaymakamı Ahmet Güneri de bir açıklama yaptı.

GÜNERİ: “HER TÜRLÜ İHTİYAÇLAR KARŞILANMIŞTIR”

Açıklamasında “14.06.2020 tarihinde ilçemizde meydana gelen depremden sonra depremin ilk saniyelerinden itibaren İlçe Kaymakamlığı olarak kriz merkezi kurulmuş olup vatandaşlarımız için ilk etapta öncelikli olarak ambulans, arama ve kurtarma ekipleri anında deprem bölgesine sevk edilmiştir” ifadelerine yer veren Kaymakam Güneri, şunları söyledi:

“Sonrasında vatandaşlarımızın ihtiyacı olan çadır, yaşam malzemesi, soba, gıda ve nakit desteği vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. Bu güne kadar vatandaşlarımızın, ihtiyaç duyduğu 1060 adet çadırın ekiplerimiz tarafından dağıtım ve kurulumu yapılarak, çadırlar ilçe merkezi ve köylerimizde vatandaşlarımıza teslim edilmiştir. İlgili kurumlarımızın çalışmaları ve tespiti ile vatandaşlarımızın da talepleri hassasiyetle dikkate alınarak çadır ihtiyaçları karşılanmaya devam devam edecektir. Bazı sosyal medya hesaplarında bahsedilen “konutlar yıkılmadan çadır veremem” cümlesinin kesinlikle tarafımdan kullanılmadığı, böyle bir cümleyi kullanmam da devlet terbiyesi ile de bağdaşmamaktadır. Bu ve benzeri asılsız cümleler alanda çalışan ekiplerimizin moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilemektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
18.03.2026
02:33
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl'de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil yoldan çıktı. Kazada 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
18.03.2026
02:32
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı`nda görev değişimi
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi
Saadet Partisi Bingöl'ün Genç ilçesinde ilçe başkanlığı görevine Nihat Turhan getirildi. Uzun yıllardır görev yapan Suat İşcan, görevi Turhan'a devretti.
18.03.2026
02:30
Kebude:
Kebude: 'Çanakkale ruhu asla sönmeyecektir'
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale ruhunun birlik, direniş ve bağımsızlığın simgesi olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın