KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Kaymakam Güneri: 'Bin 60 adet çadır dağıtıldı'

Karlıova'da çadır dağıtılmadığı iddiaları üzerine açıklama yapan Kaymakam Ahmet Güneri: 'Bu güne kadar vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu 1060 adet çadırın ekiplerimiz tarafından dağıtım ve kurulumu yapılmıştır' dedi.

Kaymakam Güneri: `Bin 60 adet çadır dağıtıldı`
20 HAZİRAN 2020 CUMARTESİ 11:39
6
6458
0
AA aa

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl'ün “Art niyetli bir grup tarafından Karlıova Belediye Başkanı ‘Karlıova halkına çadır dağıtmamaktadır' diye sosyal medya üzerinden şahsımı hedef göstererek muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı provoke etmek için çirkin bir dille ithamlarda bulunmaktadırlar” açıklamasında çadır dağıtım yetkisinin kendisinde olmadığı beyanlarının ardından Karlıova Kaymakamı Ahmet Güneri de bir açıklama yaptı.

GÜNERİ: “HER TÜRLÜ İHTİYAÇLAR KARŞILANMIŞTIR”

Açıklamasında “14.06.2020 tarihinde ilçemizde meydana gelen depremden sonra depremin ilk saniyelerinden itibaren İlçe Kaymakamlığı olarak kriz merkezi kurulmuş olup vatandaşlarımız için ilk etapta öncelikli olarak ambulans, arama ve kurtarma ekipleri anında deprem bölgesine sevk edilmiştir” ifadelerine yer veren Kaymakam Güneri, şunları söyledi:

“Sonrasında vatandaşlarımızın ihtiyacı olan çadır, yaşam malzemesi, soba, gıda ve nakit desteği vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. Bu güne kadar vatandaşlarımızın, ihtiyaç duyduğu 1060 adet çadırın ekiplerimiz tarafından dağıtım ve kurulumu yapılarak, çadırlar ilçe merkezi ve köylerimizde vatandaşlarımıza teslim edilmiştir. İlgili kurumlarımızın çalışmaları ve tespiti ile vatandaşlarımızın da talepleri hassasiyetle dikkate alınarak çadır ihtiyaçları karşılanmaya devam devam edecektir. Bazı sosyal medya hesaplarında bahsedilen “konutlar yıkılmadan çadır veremem” cümlesinin kesinlikle tarafımdan kullanılmadığı, böyle bir cümleyi kullanmam da devlet terbiyesi ile de bağdaşmamaktadır. Bu ve benzeri asılsız cümleler alanda çalışan ekiplerimizin moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilemektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın