KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Ketenalp makamında sayıldı

  ‘Adrese Dayalı Nüfus Sayımı' kapsamında makamında sayılan Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp; " Herkes hizmet gördüğü yerde kaydını yapsın" dedi.

Ketenalp makamında sayıldı
24 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ 09:31
0
1302
0
AA aa
Adrese dayalı nüfus kayıt projesi' kapsamında makamında sayılan Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, kayıtlarını gerçek dışı veren vatandaşları uyararak, böyle bir durumun tespiti halinde o hanenin suyunun kesileceğini belirtti.
Ülke genelinde uygulanacak 'Adrese dayalı Nüfus kayıt sistemi' kapsamında makamında sayılan Başkan Ketenalp, bu sistemde vatandaşın yanlış ve farklı bir adreste kayıt olmaları durumunda özellikle kamu işlemlerinde aksamaların olacağı ve vatandaşın mağduriyetinin kaçınılmaz olacağını söyledi. Vatandaşlardan hizmet aldıkları yerde sayılmalarını isteyen Ketenalp; " Bu sistemle İkametgâh İlmühaberi tarihe karışacaktır. Vatandaşların yazıldıkları yer geçerli olacaktır. Yani vatandaşımız köyde veya ilçelerde kaydolup şehirde yaşıyorsa hiçbir resmi işlemini şehir üzerinde gerçekleştiremeyecektir. Bunun için vatandaşlarımızdan ricamız her hangi bir aksaklığa meydan vermeden görevlilerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Bu sayım sistemi öncelikle vatandaşımızın idari mekanizmalardaki işlerini daha seri yapmaları ve bugüne kadar görülen aksaklıkların ortadan kaldırılmasına yönelik bir çalışmadır" ifadelerini kullandı.
Sağlıklı bir sayımın yapılabilmesi için, formların, T.C Kimlik bilgilerine göre doldurulmasının zorunlu olduğu bu sebeple T.C Kimlik numarası veya Nüfus Cüzdan Sureti olmayanlar en kısa surede Nüfus Müdürlüklerine başvurmaları gerektiği belirtildi.


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.01.2026
18:42
Genç Kaymakamı Güzel`den Bingöl Basın Konseyi`ne Ziyaret
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
02.01.2026
16:19
Bingöl Belediyesi`nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi'nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava koşullarına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde artan don ve buzlanma riskine karşı ulaşımın güvenli şekilde sağlanması amacıyla belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.
02.01.2026
16:04
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki e-rapor sorununu TBMM'ye taşıyan DEM Partili Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, özellikle hastaneye gidemeyen, yatağa bağımlı ya da ağır bedensel engeli bulunan yurttaşların, bu nedenle fiilen hizmet alamadığı ifade edildi.
02.01.2026
16:01
Bingöl Belediyesi uyardı! Ölçü aletleri için son başvuru 28 Şubat
Bingöl Belediyesi uyardı! Ölçü aletleri için son başvuru 28 Şubat
Bingöl Belediyesi, periyodik olarak muayene yapılması gereken ölçü ve tartı aletleri için işyeri sahiplerinin 28 Şubat 2026'ya kadar beyanname vermesi gerektiğini bildirdi.
02.01.2026
15:14
AKUT, kar duvarlarını aşıp hayata ulaştı
AKUT, kar duvarlarını aşıp hayata ulaştı
AKUT Bingöl, kapalı yolları aşarak diyaliz hastasını zamanla yarış içinde Diyaliz Merkezine ulaştırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın