KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ekim 2026 Çarşamba

Ketenalp'ten doping

B.Bingölspor'un 3. Lig Play-Off maçlarını başarıyla tamamlayıp 2. Lig'e çıkması için başlatılan yardım kampanyası kapsamında Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, 31 bin YTL destek verdi. ‘Bugünlere kolay gelinmedi' diyen Ketenalp, çağrıda da bulundu.

Ketenalp`ten doping
13 MAYIS 2008 SALI 10:22
0
1765
0
AA aa
B.Bingölspor Yönetim Kurulu Başkanı M.Sıddık Ateş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Burhan Seçkin, Kulüp Yöneticilerinden Ahmet Bukan ve Ragıp Atalay ile birlikte dün saat 14.00'da Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, takımın maddi olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini söyleyen Ateş, bu zorlukların yanında takımın çok önemli maçlar oynayacağını ve 2. Lig'e çıkmak için maddi desteğe ihtiyaç duyulduğunu Ketenalp'e anlattı.
Bingöl Belediyesinin, B.Bingölspor futbol takımına büyük destekler verdiğini anlatan Ateş: “Bir sezonu geride bıraktık. Bütün Bingöllülerin özlemle beklediği 2. Lig'e çok yaklaştık. Bu takım 3. Lig'de en az 1 milyon YTL ile zor ayakta dururken, 2. Lig'e sadece 100 bin YTL ile çıkar. Play-Off maçlarında 2 maç kazanarak 2'nci lige çıkabiliriz. Siirtspor maçına kadar takım için kimseden yardım istemedik. Buna rağmen takımı buralara kadar getirdik. Belediyenin büyük destekleri oldu. Son bir hafta öncesine kadar Belediye ve Defterdarlık dışında kimse bu takıma maddi olarak bir destek sağlamadı. B.Bingölspor, Plaf-Off'a çıkarak 2. Lig'e yükselmek için büyük bir avantaj yakaladı. Takımın Play-Of maçları için bir desteğe ihtiyacı var. Bu nedenle son bir haftadır yardım kampanyası başlattık. Bugün sizden tekrar yardım talebinde bulunmak için geldik. 14 Mayıs'ta kura çekimi var ve maç öncesi futbolcuların primlerini ödemek zorundayız. Yardımları kendimiz için değil, önemli
 Bir noktaya gelen takım için istiyoruz. Bingöl'ün artık kabuğunu kırıp dışarı çıkması, bazı şeyleri de aşmamız lazım” dedi.
Ketenalp: “Bu takım hepimizin”
‘Bingölspor'un yaşaması gerekir' diyerek söze başlayan Belediye Başkanı Ketenalp: “Bu takım kişilerin veya grupların değil, bütün Bingöllündür. Bu takım buralara kolay gelmedi. Maddi manevi birçok zorluklara rağmen yıllardır özlemini duyduğumuz Bingölspor 3. Lig'e çıkmıştır. Sadece bu takımın 3. Lig'de değil, daha yükseklere çıkması için çaba sarf etmeliyiz. Kimse olumlu şeyler demiyor, herkes eleştiri yapıyor ve bu eleştiriler yüzünden bazen sıkıntılar yaşanıyor. Bugün eleştiri zamanı değil, destek zamanıdır. Bu takımı el birliğiyle ayakta tutmamız, yaşatmamız lazım. Bingölspor'u amatör ligden 3. lige çıkarttığımızda hiçbir zaman Belediyespor demedik, her zaman Bingölspor dedik. Spor ile siyaseti kesinlikle ayırmak ve kesinlikle karıştırmamak lazım. Gönül isterdi ki daha fazla imkânımız olsaydı da bu takıma daha büyük katkılar sağlasaydık. Ama ne olursa olsun, böyle zor bir dönemde imkanlarımız dahilinde destek olmalıyız. Belediye olarak bugün de 31 bin YTL destek veriyoruz. İnşallah Bingölspor'umuzu 2. Lig'de görürüz. Bingöllüyüm diyen her bireyin bu takıma sahip çıkması, destek vermesi lazım” dedi.
Mutlu son bulan ziyaretin ardından takımın Pazar günü Trabzon'a gittiğini aktaran Kulüp Başkanı Ateş, Maçka Sümela Otel'de konaklayan takımın ilk Pazartesi günü (dün) ilk antrenmanını yaptığını sözlerine ekledi.
BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.10.2026
12:55
Engelli bakım merkezlerinde yeni dönem: Şartlar baştan sona değişti
Engelli bakım merkezlerinde yeni dönem: Şartlar baştan sona değişti
Resmî Gazete'de yayımlanan yeni yönetmelikle engelli bireylere yönelik özel bakım merkezlerinin açılış, personel, ödeme, denetim ve çalışma şartları yeniden düzenlendi. Düzenleme, Bingöl'deki özel bakım merkezlerini de ilgilendiriyor.
07.10.2026
12:43
Bingöl`de okul güvenliği masaya yatırıldı
Bingöl'de okul güvenliği masaya yatırıldı
Bingöl'de öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla Okul Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda okul çevreleri, trafik güvenliği, giriş-çıkışlarda alınacak önlemler ve bağımlılıkla mücadele başlıkları ele alındı.
06.10.2026
18:55
Yunus Kava: Soykırımcı İsrail adaletten kaçamayacak
Yunus Kava: Soykırımcı İsrail adaletten kaçamayacak
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Gazze ve Filistin'de yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, uluslararası topluma adalet çağrısında bulundu. Kava, 'Uluslararası hukuk herkes için varsa İsrail için de vardır. Savaş suçları ve insanlığa karşı suçlar kim tarafından işlenirse işlensin soruşturulmalı, sorumlular bağımsız ve adil mahkemeler önünde hesap vermelidir' dedi.
06.10.2026
18:28
Fon mağdurlarına ödeme için yeni düzenleme geliyor
Fon mağdurlarına ödeme için yeni düzenleme geliyor
AK Parti, fonların tasfiyesi ve yatırımcılara yapılacak ödemelerin çerçevesini belirlemek amacıyla yaklaşık 10 maddelik kanun teklifini TBMM'ye sunmaya hazırlanıyor. Düzenlemede 1 milyon liranın altında yatırımı bulunan yaklaşık 355 bin yatırımcı için tam ödeme mekanizması, daha yüksek tutarlar için ise kademeli ödeme planı öngörülüyor.
06.10.2026
15:57
Bingöl Umut Kervanı`ndan 2,1 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 2,1 milyon TL'lik yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, Eylül ayında kentteki ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler için 1 milyon 536 bin 29 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye yapılan 566 bin 350 TL'lik destekle birlikte derneğin aylık toplam yardım tutarı 2 milyon 102 bin 379 TL'ye ulaştı.
06.10.2026
15:04
Meclis`e yeni teklif: 6 meslek grubuna yeşil pasaport yolu açılıyor
Meclis'e yeni teklif: 6 meslek grubuna yeşil pasaport yolu açılıyor
TBMM'ye sunulan kanun teklifiyle hususi damgalı pasaportun kapsamının genişletilmesi gündemde. Teklifin yasalaşması halinde belirli şartları taşıyan muhtarlar, mali müşavirler, eczacılar, doktorlar, mühendisler ve mimarlar yeşil pasaport alabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın