KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Kasım 2025 Perşembe
°C

Kırkan, Dernek Başkanı Seçildi

Vatansever Güvenlik Korucuları Derneği olağan kongresine tek listeyle giren Erkan Kırkan, delegelerin tüm oyunu alarak başkan seçildi.

Kırkan, Dernek Başkanı Seçildi
29 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA 22:07
5
2571
2
AA aa

Vatansever Güvenlik Korucuları Derneği olağan kongresi 22 Mayıs Çarşamba dernek binasında gerçekleştirildi. Kongreye tek listeyle giren Erkan Kırkan, delegelerin tüm oyunu alarak başkanlık görevini Erkan Tokay'dan devraldı.

Kongreye katılan tüm delegelerin oyunu alan Kırkan, seçim sonrası yaptığı konuşmada tüm delegelere teşekkür ederek; “Yüklenmiş olduğumuz sorumluluğun bilincindeyiz. Allah temsil ettiğimiz camiamıza ve sizlere karşı bizleri mahcup etmesin ve sizlere hayırlı hizmetler etmemizi nasip etsin. 35 yıldır bölücü terör örgütü PKK İle vatanın bölünmez bütünlüğü için, kahramanca çarpışıp şehit düşen kardeşlerimize ve tüm Şehitlerimize cenabı Allah'tan rahmet yakınlarına ve bizlere, silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Gazi olmuş arkadaşlarımıza Allah Hayırlı şifalar nasip etsin. Bilinmelidir ki; bizlerde birer şehit ve gazi adayıyız. Silahlı kuvvetlerimiz ile omuz omuza bölücü terör örgütleri ile silahlı mücadele içerisinde olan Güvenlik korucuları için Gerek dernek, Federasyon ve Konfederasyon olarak Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Bizler korucu kardeşlerimize yük olmak için değil aksine yüklerini almaya, dertlerine derman olmaya , " Niyet Hayır, Akıbet Hayır" diyerek yola çıkmış bulunmaktayız. Hükümetimizin Yapmış olduğu büyük iyileştirmeler olmasına rağmen yeterli gözükmemektedir. Güvenlik korucularımızın özlük haklarını, yani kurumsal bir kimlik kazandırmak için güvenlik korucularımız ile devlet büyüklerimizin arasında köprü olacağımızı, her zaman sahada olacağımızı, PKK terör örgütünün korkulu rüyası ve kâbusu olacağız” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44775)
31 Mayıs 2019 Cuma 10:21
'kendin pişir kendin ye.' 'uzumu ye bagini sorma' gibi eski sözler bunlar icin söylenmiş olmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44771)
31 Mayıs 2019 Cuma 08:29
Cahilligimizin bir kaniti, daha.
Kime kime vurduruyorlar?

Asker, Polis ne güne duruyor?
27.11.2025
17:25
Gönlüaçık, dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Gönlüaçık, dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Terhisine 5 gün kala geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Piyade Onbaşı Yusuf Gönlüaçık, Bingöl'ün Genç İlçesinde düzenlenen törenin ardından göz yaşları arasında ebediyete uğurlandı.
27.11.2025
17:05
12Bingölspor`dan transfer atağı!
12Bingölspor'dan transfer atağı!
İlk olarak 4 yeni ismi renklerine bağladığını duyuran yeşil beyazlı kulüp, 29 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Karpedo Dondurma Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak. Ayrıca yeni transferler de olacak.
27.11.2025
14:23
MTV`de 2026 rakamları netleşti
MTV'de 2026 rakamları netleşti
TÜİK'in açıkladığı yeniden değerleme oranı doğrultusunda, 2026 yılı itibarıyla Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin yüzde 25,49 oranında artacağı kesinleşti.
27.11.2025
14:03
Meteoroloji uyardı; Kar kapıda!
Meteoroloji uyardı; Kar kapıda!
Ülkeyi etkisi altına almaya hazırlanan soğuk hava dalgasıyla birlikte Türkiye genelinde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl dahil 13 ilde kar yağışı ve buzlanma uyarısı yaptı.
27.11.2025
13:57
2026 için trafik cezaları netleşti
2026 için trafik cezaları netleşti
Yeniden değerleme oranı yüzde 25,49 olarak belirlendi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte 2026 yılında trafik cezaları da netleşmiş oldu.
27.11.2025
13:42
Bingöllü Asker Görev Başında Hayatını Kaybetti
Bingöllü Asker Görev Başında Hayatını Kaybetti
Naaşı Bingöl'de defnedilecek. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Kahraman askerimizin ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın