KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Kırkan, Dernek Başkanı Seçildi

Vatansever Güvenlik Korucuları Derneği olağan kongresine tek listeyle giren Erkan Kırkan, delegelerin tüm oyunu alarak başkan seçildi.

Kırkan, Dernek Başkanı Seçildi
29 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA 22:07
5
2865
2
AA aa

Vatansever Güvenlik Korucuları Derneği olağan kongresi 22 Mayıs Çarşamba dernek binasında gerçekleştirildi. Kongreye tek listeyle giren Erkan Kırkan, delegelerin tüm oyunu alarak başkanlık görevini Erkan Tokay'dan devraldı.

Kongreye katılan tüm delegelerin oyunu alan Kırkan, seçim sonrası yaptığı konuşmada tüm delegelere teşekkür ederek; “Yüklenmiş olduğumuz sorumluluğun bilincindeyiz. Allah temsil ettiğimiz camiamıza ve sizlere karşı bizleri mahcup etmesin ve sizlere hayırlı hizmetler etmemizi nasip etsin. 35 yıldır bölücü terör örgütü PKK İle vatanın bölünmez bütünlüğü için, kahramanca çarpışıp şehit düşen kardeşlerimize ve tüm Şehitlerimize cenabı Allah'tan rahmet yakınlarına ve bizlere, silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Gazi olmuş arkadaşlarımıza Allah Hayırlı şifalar nasip etsin. Bilinmelidir ki; bizlerde birer şehit ve gazi adayıyız. Silahlı kuvvetlerimiz ile omuz omuza bölücü terör örgütleri ile silahlı mücadele içerisinde olan Güvenlik korucuları için Gerek dernek, Federasyon ve Konfederasyon olarak Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Bizler korucu kardeşlerimize yük olmak için değil aksine yüklerini almaya, dertlerine derman olmaya , " Niyet Hayır, Akıbet Hayır" diyerek yola çıkmış bulunmaktayız. Hükümetimizin Yapmış olduğu büyük iyileştirmeler olmasına rağmen yeterli gözükmemektedir. Güvenlik korucularımızın özlük haklarını, yani kurumsal bir kimlik kazandırmak için güvenlik korucularımız ile devlet büyüklerimizin arasında köprü olacağımızı, her zaman sahada olacağımızı, PKK terör örgütünün korkulu rüyası ve kâbusu olacağız” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44775)
31 Mayıs 2019 Cuma 10:21
'kendin pişir kendin ye.' 'uzumu ye bagini sorma' gibi eski sözler bunlar icin söylenmiş olmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44771)
31 Mayıs 2019 Cuma 08:29
Cahilligimizin bir kaniti, daha.
Kime kime vurduruyorlar?

Asker, Polis ne güne duruyor?
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın