KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Kodjo: anelka bize kur'an okurdu

Gaziantepspor'lu Afanou Kodjo çarpıcı açıklamalarda bulundu. Devre arasında transfer olan olan Afrikalı oyuncu müslümanlığı Anelka sayesinde seçtiğini belirtti...

Kodjo: anelka bize kur`an okurdu
06 NİSAN 2007 CUMA 13:06
0
1321
0
AA aa
Devre arasında transfer olduğu Gaziantep'te oynadığı futbol ve yaşam tarzıyla büyük dikkat çeken Afanou Kodjo,çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Türkiye'ye geldiği günden bu yana ilk kez konuşan Fransız futbolcu, bilinmeyenleri anlattı. Anelka sayesinde Müslümanlığı seçtiğini belirten tecrübeli oyuncu, “20 yaş milli takımında oynarken Anelka bizim gizli şefimizdi. Trezequet, Henry ve birkaç futbolcuyu toplar, bize Kuran okurdu. O bizim için önemli birisiydi. Müslüman olan veya olmayan Afrika kökenli oyuncular maçlardan sonra onun odasında buluşuruz” dedi. Kendisine Kodjo denmesini isteyen ve Müslüman olduktan sonra Fransa'da futbol hayatının zorlaştığından bahseden 30 yaşındaki futbolcu, “Özellikle oruç tutarken teknik direktörlerle anlaşamıyordum. İzin verilmiyordu oruç tutmama. 26 yaşına kadar ancak dayanabildim. Irkçılık ve yabancı düşmanlığı beni Fransa'dan soğuttu. Fransa'da uzun sakal bırakamıyordum. Terörist zannederler diye korkuyordum. Devre arasında buraya gelirken Hacı oldum. Özellikle Bülent Mamatoğlu buraya transferim için yaklaşık 1 yıl uğraştı. Çok ısrarcıydı. Türkler'i ve Türkiye'yi Fransa'da oturduğum siteden tanıyordum. Türk mahallesinde oturuyordum. Onların da etkisi oldu Türkiye'yi seçmemde.

Türkiye ligleri Fransa'dan daha kaliteli. Fransa Milli Takımı'nda oynayan Afrikalı futbolcuların sevilmesinin tek nedeni popüler olmaları. Zidena'la Bordeaux'da beraber oynadım. Onun ve jenerasyonun devrinin bitmesi bana göre Fransa futbolunu eski popülaritesinden uzaklaştırıcaktır” ifadesini kullandı. “Türkiye'de olmaktan çok mutluyum” diyen Kodjo, sözlerini şöyle nokladı: “Kısa zamanda alıştım. İyi ki gelmişim. Futbocuların trübünlere çağrılmasını ilk kez burada gördüm. Yumruk şov deniyormuş buna. Çok güzel ve sıcak bir şey bence. Ben dini bütün bir adamım. Ama beni böyle göstermek de yanlış. Sosyal hayatı olan birisiyim. Sinemaya gider. R&B, 50 Cent dinlerim. Her türlü yeniliğe açığımdır.”

FANATİK

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.06.2026
22:55
Bingöl`de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı`da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi`ne start verildi
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim`den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı:
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın